İşe giderken 2 kere Akbil basıyorum günlük 80₺ yola gidiyor!
Arabadan hiç anlamam ama ehliyetim var. Bakımı arızası falan beni aşar 🙄 bende bu aracı alsam bakımı vergisi falan yok elektrikli 🔋
Sizce nasıl olur?

İşe giderken 2 kere Akbil basıyorum günlük 80₺ yola gidiyor!
Arabadan hiç anlamam ama ehliyetim var. Bakımı arızası falan beni aşar 🙄 bende bu aracı alsam bakımı vergisi falan yok elektrikli 🔋
Sizce nasıl olur?

Cevap
8Cevap

OHAAAAAAAAAAA
600 bin oha oha oha
O paraya bunu alirim
Ne yapalım? Darbe mi yapalım 😂 biliyorum Avrupa’da aynı paraya 12.000€’ya Mercedes’e bmw’ye audiye binilebildigini.
Ne yapabilim insan haklarını hiçe Sayan bir hokumet var 🥺
Insan haklarini hice sayiyorsa neden oy veriyorlar?
Çünkü namaz kılıyor abdest alıyor 😂
Ne alaka
Anladım
İnsanlara bakarak yaşam sürüyorsan bu normal hale gelir zaten.
Neden rezil olasınız alıp kullananlar var ekonomik olur ve işinizi görür.
Baya pahalı ama ya ikinci el Clio alsan o paraya daha mantıklı gibi illa öyle bri şey alacaksan daha ucuzlarına bak
Turkiyede 2. Eller sıfırdan pahalı 😂
Onu alacağına 2. El şahin al
Bozulup bozulup duruyorlar 🙄 sigortası, muayenesi, sanayisi MTV’si falan fistani derken ugrasaam. Dolmuş beklerim daha iyi
600 bine benzinli alırsın
Al niye rezil olacan
buneya🤣🤣🤣🤣
kukusu buggy
niye sansurledi la arabanin markasini yazdik djdjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi net konuşayım 😄 Rezil olmazsın ama finans kısmını iyi hesaplaman lazım. Günlük 80 TL ayda ortalama 2.000-2.200 TL yapar. Bu araç 605.000 TL. Sadece yol parasını düşünürsek kendini amorti etmesi yıllar sürer 🚗🔋
Elektrikli olması güzel, yakıt düşük olur ama sigorta, kasko, lastik, bakım yine var. “Vergisi yok” denen araçlarda bile masraf sıfır değil.
Eğer konfor ve özgürlük istiyorsan mantıklı olabilir. Ama sırf 80 TL’den kaçmak için almak finansal olarak güçlü bir hamle değil. Önce bütçeni net çıkar, taksit gelirin yüzde kaçını götürüyor bak. Güçlü karar huzur getirir 💪💰
Sogukta dolmuş bekleme derdi yok. Alışveriş yapınca özgür şekilde poşetlerle rezil olmadan eve gideceğim. Çarşıda işim olunca dolmuş taksi derdi olmayacak. Hafta sonu gezerken arkadaşlara muhtaç olmayacağım sadece işe gitmek için değil elim ayağım olacak
Konfor özgürlük ciddi artı 🚗🔋 Hayat kaliten yükseliyorsa mantıklı olabilir YTD 😛 Bütçeni zorlamadan alırsan huzur gelir 💸✨