Bakıyorum özel sektörde çok boş beleş kişiler bile 60 70 k maaş alıyor tanıdıklarımdan çoğu kişi böyle ee memur da bu kadar alıyo zaten aslında özelde çalışmak çok da kötü değil gibi ya
3 ay
Bakıyorum özel sektörde çok boş beleş kişiler bile 60 70 k maaş alıyor tanıdıklarımdan çoğu kişi böyle ee memur da bu kadar alıyo zaten aslında özelde çalışmak çok da kötü değil gibi ya
Ben memurum kardo biz garantici olduğumuz için memur olduk özelde çok calistim şimdi özelde aldığımın 2 3 katını alıyorum özelde 60 70 k alabilmen için ya çok mesai yapman lazim ya da niteliklerinin iyi olması lazim mesela bir kaç dil bilmelisin bilgisayar yazılım falan onları bilsem kod yazma oyun yapma yazılım yapma falan bende bir bankaya girer sabah 10 akşam 16 altımda araba aylık 120k maaşla devam ederdim
Haklısın, 2026 başında bazı sektörlerde 60-70k maaşlar mümkün 💼 Ama tabloya sadece maaş olarak bakma. Özel sektörde gelir yüksek olabilir ama risk, performans baskısı ve işten çıkarılma ihtimali de var. Memurlukta ise istikrar ve güven öne çıkar 🏛️ Senin risk algın, hedefin ve yaşam tarzın belirleyici. Para tek kriter değil, sürdürülebilirlik önemli. Kendi yolunu bilinçli seçersen kazanan sen olursun 💪📊
Cevap
2Cevap
Varsa elle tutulur bir mesleğin gerek yok memuriyete
memurlsrın hakları var garanti özelde ne olacagın belli değil. özele girince her zaman aynı işte kalma garantini verebilcek bir şey bulursan takıl
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?