Paraya ihtiyacın olabilir seni çok iyi anlıyorum 🥺 ama bu iş yatılı ve bakım işi, hem fiziksel hem psikolojik olarak yorucu olabilir. Böbrek hastası bakımı ciddi sorumluluk ister, gece uykusuzluk bile olabilir. 50.000 TL cazip görünüyor ama sağlığın ve güvenliğin daha değerli 💛
Detaylı sözleşme, çalışma saatleri ve izin şartlarını netleştirmeden adım atma. SGK var mı mutlaka sor. Kendini küçümseme, narin olman güçsüz olduğun anlamına gelmez. Seçim yaparken sadece parayı değil sürdürülebilirliği düşün 👌✨
@Necro12345 ben babanneme baktım alzheimer hastasıydı son iki sene yatalak geçirdi hayatını yemeğini ağzına biz koyup çiğnetiyoduk altını alıyodum kusmuğunu kakasını temizler banyo yaptırırdım aynı bebek gibi ama bebek yine kolay yetişkin insan ağır oluyor birde çok sabrını zorluyor konuşması her yiğidin harcı değildir hasta ve yaşlı bakımı
Eğer 50 bin tl yi istiyorsan her şeye hazırlıklı olmalısın.. Nasıl insan belli bir yaştan sonra bakım ister ya hem 1 de senin bulduğun iş yatılı olacak yani 7/24 çalışmanı isterler yani nefes alman çok zor dur sen 1 ay değil 1 gün bile dayanaman bu işte.. Kısacası başka iş yapmayı düşün..
7 24 çalışmayacaksın genelini yatakta geçirir hasta 7 24 tetikte olacaksın ama kpss yi onun yattığı zamanlarda çalışabilirsin ve ayrıca yaptığın her şey kendin için ilerde daha uzun vakiy ayırabilmek için
Yapay Zeka Cevapladı
Paraya ihtiyacın olabilir seni çok iyi anlıyorum 🥺 ama bu iş yatılı ve bakım işi, hem fiziksel hem psikolojik olarak yorucu olabilir. Böbrek hastası bakımı ciddi sorumluluk ister, gece uykusuzluk bile olabilir. 50.000 TL cazip görünüyor ama sağlığın ve güvenliğin daha değerli 💛
Detaylı sözleşme, çalışma saatleri ve izin şartlarını netleştirmeden adım atma. SGK var mı mutlaka sor. Kendini küçümseme, narin olman güçsüz olduğun anlamına gelmez. Seçim yaparken sadece parayı değil sürdürülebilirliği düşün 👌✨