Gano sabun satanlar gerçekten o kadar kazanıyor mu. Hattı sayılır halde kazansam yeter bana. Veya başka fikri olan var mı 8 saat çalıştığım bir işim var ama birkaç ay içinde almam gereken bir şey için para kazanmam lazım. Acil öneri
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar intenrette satış yapanlar para kazanabiliyor mu kozmetik olsun plastik ürünler olsun
Arkadaşlar ek iş yapıp para kazanmak istiyorum açıklamayı okur musunuz?
Bana kaldın deyince merak ettirdin iyice 😂 Yani 3 ayda ek iş ile 5 bin rahat kazanırsın ama zam gelir bence ve neler yapabilirsin kendin bahsedersen iş türete biliriz şu an ki işin mesela yorucu mu kaç kaç çalışıyorsun boş vakitlerini ne zaman?
Ya bence ek iş düşünüyorsan para kazanmak için al sat yapamaz riske giremezsin o yüzden briaz yapabilecegin şeylerden ya da elinde gelenlerden bahsedersen bulabiliriz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kazanman gereken miktar nedir ve bu süreçte kendi işine devam edecek misin?
Elbette edeceğim başka türlü nasıl kazancımı katlarım. 2-3 ayda 4-5 bin
Ee gayet makul ve mümkün rakamlar
Ama ülkenin durumlarında alacağın şey 3 sene sonra daha fazla olabilri fiyat olarka özel değilse nedir alacağın şey? Ve yaş kaç
Almak istediğim şey bende kalsın sadece bu şartlar altında para kazanmanın yolunu aramaya çalışıyorum
Bana kaldın deyince merak ettirdin iyice 😂 Yani 3 ayda ek iş ile 5 bin rahat kazanırsın ama zam gelir bence ve neler yapabilirsin kendin bahsedersen iş türete biliriz şu an ki işin mesela yorucu mu kaç kaç çalışıyorsun boş vakitlerini ne zaman?
3-4 saatlik bir boşluğum var
Hangi işle rahat kazanırım
Bir konuda profesyonel değilim normal bir insanım bu yüzden iş bulmak daha zor aklında olan fikirleri sayarsan kendim için olanı seçebilirim
Ya bence ek iş düşünüyorsan para kazanmak için al sat yapamaz riske giremezsin o yüzden briaz yapabilecegin şeylerden ya da elinde gelenlerden bahsedersen bulabiliriz
Pc falan var mı evde sana ait
Evet var
Papara hesaplarınızı sizden alıp kara para aklıyorlar dikkat edin
Papara kullandığıma dair bir şey yazdığımı sanmıyorum
Sanmıyorum. Elinde mesleğin yok mu.
Var ama asgari ücret kime yetiyor kaldı ki hayallerime hiç yetmez
Tamam onunla ek iş yap onu diyorum
Kendi işimle nası ek iş yapıcam Allah aşkına ya
İşinne
Kazanamazsın network sanılan sistem değildir
Ne kadar ek bir gelire ihtiyacın var
2-3 ayda 4-5 bin kazanma lazım