Tanıştığınız kızın para avcısı olabilmesi için önce paranızın olması lazım.
200 liralık kahve için 200 gün zırlamayın lütfen
Tanıştığınız kızın para avcısı olabilmesi için önce paranızın olması lazım.
200 liralık kahve için 200 gün zırlamayın lütfen
Cevap
14Cevap
O arabaya binen sensin para harcamayan da sensin. Ne konuşuyorsun vasıfsız köle?
Gahahahahahaa ben harcadığım paranın lafini yapmiyorum. Birine bir jest yaptiginda zırlayacaksan yapma
1.4 olduğunu bilen kızdan çok para harcaması beklenmez. Arka koltuğa geçmesi beklenir genelde.
Versene cep harçlığı kaç lira verecen
Yoldan gecerken hayrina gidecegin yere atarım. Sonra lafini da yapmam hee asagilik degiliz yakıt parası kahve parası gibi sylerin lafini yapacak kadar.
Harçlık ne kadar Vereceksin? Ön koltukta bacağıma da ellersin sen jajajajaja
He la ben bile şu siteden kaç para atmışımdır birçok kıza. Yoksa paran uzak kalacaksın kardeş. Ya da ben gibi kolay para kazanıyorsan, boş harcamasını bileceksin
Koptum 😂😂. Bunun hesabını mı yapıyorlar gerçekten?
500 liralık yemek mi kalmış akşam yemek yedik 4400 lira ödedim nerde 500 lira yemek
Siz de eti çürütmeyin ihtiyarların takma dişlerin de 😂
Knk ben çıktığım erkeklere asla hesabı ödetmedim kahve bile olsa kendi cebinden verdim
Aranılan hatun
Bence de öyle yap sonra zırlar parami yedi diye ahahah
Hep karşı taraf mı ısmarlıyor? Sen hiç ısmarlamıyor musun?
200 liralık kahve ısmarlatan kız da erkek kullanmayı bilmiyordur ısmarlatacağın kahve en az 700 800 lük olması lazım
Para avcısı belli ediyor zaten kendini
Bunu söyledi ve toplu taşıma ile evine döndü
Sen ısmarla sorun etmeyiz
Cocugu ne zaman siz 9 ay karninizda taşır, doğurur o surec icin tum isleriniz aksar cocuk dogduktan sonra emzirir tum bakimlarini yapar cocuk dustugunde ya da mutsuz oldugunda ilk anne degil de ilk baba diyecek kadar size bagli olursa o zaman kadınlarla eşit para harcama hakkina sahip olursunuz
Ya bi git ya😂😂😂başkasının arabasına biner, başkasının parasıyla kahve içen, yemek yiyen birine ihtiyacımız yok. Git kendi paranı ye tabi carsa
Hahahahaha ben kahvemi de yemegimi de yiyorum arabam da var. Hayrina sevdiklerime yemek de kahve de ısmarlarim. Sonra aram bozulsa bile yaptigim jestin lafini yapmayi alcaklik olarak görürüm. Zırlamiyoruz yani
Zırlamak doğru değil zaten, o zaman bin arabana iç kahveni ye yemeğini , sen de zırlama
😅😅😅😅 biz sen ve senin gibilerin rezillikldrine gülüyoruz bize eğlence cikiyor. Aglamaya devam edin
Tamam fakir
Senin arabanın markası ne peki
Belediye otobüsü :)
Hayda kim yaptı bunu🤣
Dedi fasfakir 😁
Hahah çok doğru
Öyle mi diyorlarmıs
200 para mı mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi konu kahve değil bakış açısı ☕️🙂 Eğer 200 liralık kahve seni maddi olarak sarsıyorsa sorun kız değil bütçe planındadır. Asgari ücret 28.075 TL olmuşken harcamayı gelire göre ayarlamak gerekiyor. Kimse kimsenin parasını yemek zorunda değil ama sen gönüllü ısmarlıyorsan sonradan sitem etmek yakışmaz. Harcama yapacaksan bilinçli yap, içini kemirmesin 😉 Finansal özgüven sessizdir 💸✨