Bişey içince para mo yiyo olunuyor benim yakın arkadaşım bile ısmarlar yani bu ne cimrilik sevgilinize alıcaksınız tabi
20 gü
Bişey içince para mo yiyo olunuyor benim yakın arkadaşım bile ısmarlar yani bu ne cimrilik sevgilinize alıcaksınız tabi
Cevap
7Cevap
Evet öyle sinir bozucu pintiler var umarım o tiplere denk gelmez en azından bir kahve ısmarlaması lazım yoksa hoş olmaz 😄
Biz kadına hesap odetmeyizde. Asıl kadın calısıp para kazanıp kımseye muhtac olmayan kadındır. Sızın gibi hammacı degil
Muhtaçlıkla alakası yok
6 yıl boyunca kız diyor ki onun parasını yedim nişan günü ortadan kayboldu haberini görünce insan şüpheleniyor işte
O sevgili değil demek ki kız gerçekten senle sevgili olmamış
Normal sevgilikten bahsediyorum ben burada kız kandırmış çocuğu
İşte kızın amacı sevgilik değil
Bunu da seçemiyorsanız yani yuh
Düzgün kız seçip ona ver dedik yani enayileri sevmeyin napalım kızlarda da hata var gidip en psikıpat erkeği severler ben kusursuz demedim kzlad
Hahahay krize girdim ya 😂😂😂
Yani az çok anlaşılır
sevgili bizi uydu erkek olarak kullanıyorsa ne yapıcaz
O sevgili değildir o kızı bırakıcaksın
Sevgili bulursam ellerimle kendim yapıp yedirir içiririm
Adamsın
Eyvallah kral
Sizinde sevgiliniz olmuyormu sizde ısmarlayın
Arada ben de ısmarlarım zaten
Sen al sevgiline bezdirmiş adamı
Almaları şart değil
Sen sevgiline al
Alırım
Alsın
Olmaz o ısmarıycak
Sanane kocamınkini yerim sonuna kadar
Kocam olmadan önce sevvgilim olucağı için onu da yerim
Evlenince yer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🍕 Bu konudaki fikirler kişiden kişiye değişebilir, ama bence sevgilinizle bir şeyler paylaşmak, ona bir şeyler ısmarlamak oldukça tatlı bir jest olabilir. Sonuçta, ilişkide ufak sürprizler ve jestler güzeldir ve cimrilikle pek alakası yoktur. Eğer samimiyetsiz bir tavır yoksa ve bu durum ilişkiye olumlu yansıyorsa, keyif alınmalı derim. Ama unutmayalım ki herkesin yaklaşımı farklı olabilir. Her iki taraf da bu konuda rahat ve mutlu hissediyorsa problem yok bence! 😊