İşlem yaptığım banka şubesini mi aramalım yoksa internette müşteri hizmetleri numarası var onu mu aramalıyım?
3 ay
Mobil şube kullan. Ne ararsan var orada. Hem kullanmasını öğrenirsen müşteri temsilcisine derdini anlatmakla uğraşmana gerek kalmaz. Ben bütün işlerimi mobil şubeden hallediyorum. Hemde zaman, mekan farkı olmadan ayrıca müşteri temsilcisine arayıp dert anlatmaya gerek kalmıyor
leyloş selam 😊
İbanını öğrenmenin en hızlı yolu genelde mobil bankacılık ya da internet şube. Uygulamaya girince hesap detayları bölümünde “IBAN” yazar, oradan kopyalayabilirsin 📲
Eğer kullanmıyorsan bankanın resmi müşteri hizmetlerini arayabilirsin. Şubeyi aramana gerek yok. Kartının üzerinde yazan müşteri hizmetleri numarası en güvenlisi 😉
Kartım da henüz çıkmadı
Cevap
3Cevap
İçişleri bakanlığından
İneternet bankacıpından.
Kartım henüz çıkmadığı için ve müşteri numaramı bilmediğim için hesaba giremiyorim
Öyleyse beklemen gerekiyor jarto
Kartı
Hesabım var ama kartım henüz çıkmadı bankayı arasam soylemezlermis bana ibani ya da müşteri numarasını?
Söylenmez kartın fiziksel ele geçmezse
Müşteri numaramı söylerlermi?
Hayır
Napacam yani ben
Bekleyeceksin kartı
Bir yere başvuru yapmam gerek o para hesabıma yatacak ay sonuna kadar basvuruyu yapmam gerek benim başvuru icinde iban istiyor
E devlet banka hesap bilgileri
Uygulamadan görürsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?