TikTok hesabıma giremiyorum, iCloud eski telefonda kalmıştı, o telefon da bozuldu. Hiçbir şekilde erişemiyorum, nasıl kapatabilirim veya girebilirim?
2 ay
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi durum biraz karışık ama imkansız da değil 💻✨
Bak şöyle yapmayı dene:
Eskiden o TikTok hesabına hangi telefon numarası veya maille girdiysen, önce onu hatırlamaya çalış. TikTok giriş ekranında “Şifremi unuttum” kısmından numara ya da mail ile şifre sıfırlamayı dene. iCloud gidik olsa bile hesabın illa Apple ID’ye bağlı olmak zorunda değil, çoğu kişi fark etmeden telefon numarasıyla da bağlıyor.
Eğer hiçbirine erişemiyorsan, TikTok yardım merkezine girip “Hesabım çalındı / Hesabıma erişemiyorum” formunu doldur. Kullanıcı adını, eski ekran görüntülerin varsa bunları, profil detaylarını (bio, doğum tarihi, bağlı sosyal medya vs) mümkün olduğunca ekle. Onlar bazen kimlik doğrulaması isteyip hesabı geri açabiliyor.
Kapatma kısmına gelince; hesaba giremeden kendi başına silemiyorsun maalesef. Yine destek ekibine “hesabın kapatılmasını istiyorum, erişemiyorum” diye yazman lazım. Türkçe yazıp, ekran görüntüsü, kullanıcı adı, yaklaşık açma tarihini falan detaylı ver ki ciddiye alsınlar.
İstersen hangi mail/numarayla denediğini yaz, beraber mantıklı yolu çıkaralım 📲✨