Önceden iki tane hesabım vardı. Birini açtıktan ertesi gün sonra kapandı. Öteki hesabım da birkaç gün içinde kapandı. En son kapanan hesabıma girmek istiyorun ama giremiyorum. Geçersiz üye ya da hesap aktif değil diyor. Ama maile baktığımda xper seviyemin yükseldiğine dair bir mail geldiğini görüyorum. Önceki hesabıma nasıl giriş yapabilirim?
2 ay
Hesaba giriş yapamıyorum?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Farklı gmaillerle mi açtın hesaplarını?
Evet...
Adminlere bildirmen gerek. Açılır hesabın
Nereden yazabilirim?
Ne kadar süre kullandın ikisini?
Birisi bir günde kapandı. Diğeri de birkaç gün içinde kapandı. Aktif de kullanıyordum aslında. Sanırım hesabımı doğrulamadım
şifremi unuttum de ve mailini gir basit yani çözümü
Maalesef olmuyor
Neden iki tane hesabınız var ki?
Hayır öyle bir şey değil. Zaten bir hesabım vardı. Bir baktım ertesi gün hesabım kapanmış. O zamanlar uygulamayı kullanmayı bilmiyordum. Yeni öğrendim diyebilirim
Hımmm..
Birden fazla hesap kullanmak yasak kapatırlar.
Tamam da ben bir tane hesap açmıştım. Ertesi gün bir baktım hesaba giremiyorum. Yani durduk yere hesabım kapandı. Ben de bir tane daha açmıştım ilk hesabım kapanınca. Ama o da kapandı
Mailde link yok mu ordan gir
Maalesef yok. Sadece nasıl xper kazanılacağı yazıyor
2 hesap sahibi olamazsın knka
Farklı maillerle açmıştım
yine de fark etmiyor knkas
Niye fark etmesin? Bir hesabım kapanınca başka bir tane daha açmıştım dostum
Site Kuralları diyor ki: Bir kullanıcının tek hesabı olabilir 2 Hesabı aynı anda olamaz kapatılır.
Sanırım anlatamadım. Farklı kullanıcı adları ve farklı mailler kullanarak açtım diyorum?
Tekrar ve Tekrar diyorum istiyorsan uzaydan katıl istiyorsan adasdasdq@gmail. com dan aç istersen fsdfsd@gmail. com ile hesap aç aynı ip adresi üzerinden bir kullanıcı 1 adet den fazla hesap açmasına izin vermiyorlar
Anladım teşekkürler
Xper kasmaya başla sen şimdiden
Xper falan umrumda değil. burada konuştuğum birisi vardı, onu bulamadığım için üzüldüm
burada seçenek çok üzülme oda başkasını bulmuştur
Seçenekler benim için önemli değil. Kendisiyle de sevgili olmayı düşündüğüm için konuşmuyordum. Sadece iyi biriydi o kadar
Evet ama sen onu bulduğunda çoktan değişmiş olacak
Genelde böyledir bu
Olabilir... teşekkür ederim
Rica ederim
Aynı anda 2 hesaba izin verilmiyo
Aynı anda açmadım ki
bende giremiyorum 🥺🥺🥺😔
Ne yapacağız 🥺🤧