Sözlüm cimri mi ya da her şeyi kafada kuran mı?

Her şeyi aşırı kafasına takar ve tabiri caizse kadınlar gibi sürekli dır dır eder. Bugün nişanlık almaya gittik onlar annesiyle Kocaeliden Mersin'e geldiler. Annem de geldi ilk defa tanıştılar bana nişanlık bakmaya gittik. Annem ister istemez duygusal oldu kendini geri plana çekti suskunlaştı. Akşamında erkek arkadaşım yok siz misafir ağırlamayı bilmiyorsunuz biz misafiriz bizi evinize bile çağırmadınız bu korkun kime benden çekiniyor musun ve daha bir sürü şey. Aldığı yaptığı her şeyin hesabını soruyor. Hakkını yemem alıyor da yapıyor da ama sorun şu her şeyin lafını yapma kabiliyeti var. Biz doğuluyuz ve ben altın olarak hiçbir şey istemedim çok orta yolu bulmaya çalıştım ama dayanmıyorum artık. Doğru evet onlar misafir ağırlamak lazım ama aramızda şu an hiçbir bağ yok. Ve inanır mısınız bana cahil muamelesi yaptı. Ben İstanbuldayım her şeyi görüyorum senin çevren kısıtlı hiçbir şeye el atmıyorsunuz falan dedi. Her şeyi o aldı etti ben de kiğılıdan 20 bine takım ve her şey dahil aldım artık sinirden fiyatına bile bakamadım
Sözlüm cimri mi ya da her şeyi kafada kuran mı?