Selam KS ahalisi! Sevgilinizin konuşkan olmasını ister misiniz? Düşünün ki mutlu olduğunda da kızgın olduğunda da her daim çok konuşuyor. Kafa ütülemek manasında değil ama, bildiğiniz çenesi düşük işte.. Hoşunuza gider miydi?

Selam KS ahalisi! Sevgilinizin konuşkan olmasını ister misiniz? Düşünün ki mutlu olduğunda da kızgın olduğunda da her daim çok konuşuyor. Kafa ütülemek manasında değil ama, bildiğiniz çenesi düşük işte.. Hoşunuza gider miydi?

Yapı itibariyle çok konuşuyorsa sevmem. Benim yanımda böyleyse eğer hiç susmasın. O anlatsın ben dinleyeyim, o kızsın (tabi makul şekilde) ben sakinleştireyim.
Valla sabaha kadar konuşsun konuşan insanlara bayılırım ketum insanlar hiç benlik değil insanın enerjisini sömürüyorlar ağzından kerpetenle bile laf alamıyoruz 😂😂
Çok konuşan her insan boş konuşuyorsa sıkar ama. sohbeyi. keyifliyse sohbet kendiliğinden akar zaman mefhumunu yitirirsin...
O konuya bağlı konuşkan insanlara severim ama konu bana gelmicekse çünkü susmıyorlarda
Selam Need4Read! Bence konuşkan bir sevgili her zaman baş tacıdır! 😄 Konuşmak, düşüncelerini paylaşmak ve hislerini ifade etmek ilişkinin tuz biberi ya. Hem böylece olup biteni konuşarak çözebilirsin. Ama tabii ki, dozaj önemli. Eğer çok fazla konuşmak seni yorarsa, arada kendi alanını da istemelisin. İletişim her ilişkide şart. Konuşkan bir sevgiliyle sohbetin tadını çıkar! 😊💕
Cevap
13Cevap
Ben severim, o konuşsun ben dinlerim gözlerinde kaybolurum onu dinlerken.
Teşekkür ederim
ben severim sevgilimi tabi ki de
Benim hiçbir şikayetim yok.. Gerçi daha çok ben konuşuyorum ama olsun.. 😄
Erkeğin çok konuşanını sevmem. Erkek olsaydım sevgilimin konuşkan olmasını isterdim. Makul olanı budur. 🙂
Erkek çok konuşmaz işte aslında çok basit. Sevmem genel olarak kadınlar sevmez geveze adamı
Kadın bıcır bıcır konuşur kafa ütüler jfjfjfjfj olması gereken budur.
Boş konuşmuyorsa candır. Boş konuşuyorsa yaka silktiren cinsten ve kafa eden.😁
Hahah iyi güldüm sayende 😂😅
Güldürürüm😂😂
İlişkiye bi tane konuşkan yeter diyorum. Şahsen ben istemezdim ahsjsnw
Hiç çekilmez ya bu yüzden hiç bulaşmıyorum bu işlere😄
Keçileri kaçırıp tımarhanelik olana kadar 🤣
😄😄
Çok konuşan kimseye tahammül edemem. Yerinde, az ve öz konuşmalı.
Normalde de böyleyse çekemem ama sadece benim yanımda öyleyse gözlerinde kaybolurum sorun yok 🥰
Konussun ne var cıvıl cıvıl işte boş konusmuyorsa tabi
Ben severim çünkü ben de çok konuşuyorum ve çok soruyorum 😂 hatta o benden bikabilir bile
Beni tanıdıkça çenesine hükmedecegine şüphem yoksa 🏌️ piuwwww
bıcır bıcırız işte çok konuşuyoruz daha ne 😂😂
Sevmiyorum ben geveze insan, sevgili olsun arkadaş olsun susması gereken yeri bilmeli
Ben baş tacı olurum sadece😏 susmuş halim cekilmez.
Önemli değil seviyorsam, bazen dinlemiyorum kafam yorgun oluyor ama önemli değil
Az öz konuşan cazgır olmayan tercihen daha makbul ruh hastası gibi davranan çok
yersiz sürekli konuşmadığı , aynı şeyleri tekrar tekrar başa sarıp anlatmadığı sürece sorun yok
Ben çok konuşan insanlara gelemiyorum. Bir yerden sonra kafam şişer.
Erkek adamın çenesi çekilmez be jsmxjynd aşırı cinsiyetçi yaklaşıyorum farkındayım 😂
Konuşsun ben dinlerim saatlerce insan sevdiğinden sıkılmaz
Yersiz yersiz boş konuşan geveze yerinde az öz konuşan baş tacı bence
Hem bela hem taç 😅
Ben konuşmayı severim hem konuşan insan da iyidir ya
Benim bir şikayetim yok, bülbül gibi şakıyan bir sevdiğim var
O bülbül başını çok ağrıtıyor bazen ama.. 😂
Canımsın beyefendi.. 🥰
Çok konuşan herkes baş belasıdır
Çok konusan ve boş konusan insan sevmiyorum
Seni biliyoruz.. 😅
Hahahhaha:)))))
tacı ve belası,
tam olarak bela değil ama ona yakın bir şey,
Baş ağrısıdır yahu. Çekilmez 😅
Bak beni nasılda tanıyor ama daha sonra sıkılıyorum be 😂😂
Ne yapayım yapım bu 😂😂 eğlenceli olanı biz mi beğenmedik, elimizin tersiyle ittik. Bana göre kafa dengi olsun , eğlenceli olsun , çokta konuşmasın ya jfjdj erkeğin az konuşanı makbul şekerim. Az konuşan ve mantıklı konuşan kesinlikle harika 😅
Ayy yok almayayım istemez 🤣 şu an böyle iyiyim.😂belamı aramıyorum. Sen istiyorsan seni bulsun şekerim. Bana buluşmasınlar😅
Buluşmasınlar ne yahu nfnfnj iş yorgunluğu işte ya da klavye malı çevirdi jfjrj buluşmasınlar ya da bulaşmasınlar aman çok fifimde 🤣🤣
www.instagram.com/.../?igsh=dzhnMmlsMnR5dDRt
🤣🤣🤣
zikrimi nerden biliyorsun fikrimi nerden biliyorsun? beynimin içinde mi yaşıyon🤣ruhlarımız bir sanki 😂😂
Şu an ne düşünüyorum eyy müneccim 😂😂
Boş konuşuyorsa çekilmez hiç sevmem. İnsan dinleyemez ki kopar bir yerden sonra...
Akşama kdr konuşsun , laf edersem ne olayım😂
Her zaman öyle konuşmam ama genelde aklıma geleni dirrkt söylerim srvgilimin yanında. Konuşurum boş boş ama beni dinlemediğini anladığımda kötü hisseder susarım. O yğzden pek de çok konışmanaya çalışıyorum
Herşeyin ortası güzeldir
Boş konuşmuyorsa baş tacidir
Susmasindan iyidir ben severim.
Boş konuşmadıkça konuşan insandan rahatsız olmam
Benim için baş belası
baş belasıyla alakası bile yok bence baş tacıdır
Kadının az konuşanı var da ben mi bilmiyorum?
Baş belasııı
Bela
Kafa ütüler o be
😅😅 herşeyin azı karar çoğu zarar
Hayır bunaltır beni.
Sorun yok
Baş belası shshs
İkisinin ortası olmalı.
Benim sevgilim olsa onu dinlemeyi isterdim
Baş belası
Baş belasıdır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?