Biz niye gariban kaldık aq ya aylık 200 k nın üzerinde alan var mı
3 ay
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çalışan kesim %50'si direkt Asgari ücrete 30 -40 gibisi de zaten acık fazlasına. Hani 28 ise 30 - 35 falan alıyor. %5 - 10 falanı asgari x2 falan yapabiliyor. Öyle takılanlar sahip olmadıkları parayı yiyor kartlardan. Asgarisini ödeyip takılıyorlar.
Var kanka 😅 Aylık 200k üstü kazanan var ama sayısı az 🧊 Genelde üst düzey yöneticiler, iyi bağlantılı satışçılar, niş alanda uzman freelancerlar, doktorların bir kısmı, yazılımcıların az bir bölümü falan 💼
Ama şunu unutma, çoğu oraya bir günde gelmedi. Sen de doğru becerilere yatırım yaparsan gelir zamanla yukarı tırmanır 🔥 Vazgeçmezsen tablo değişir 😉
170 K üstü
(120 K Maaş)
(Ortalama 30 K mesailer) değişkenlik gosteriyor her ay
(50 K Multinet yüklemesi her ay)
Issız biri buyur ben 250 bin alıyorum der aga. Sanal da yalan bitik insanın umududur
Helal sana Ben de dikkat ediyorum buradaki erkekler hep 150-200 300.000 alıyor dışarıdaki fakir erkekler kim o zaman
@Mardinli343447 yani çok gösterince ne değişiyor. Ne kazanıyorsan şükret para paradır herkes de inanılmaz deli para kazanmak zorunda değil. 30 40 bin alıp 3 çocukla yaşayan mutlu insanlar var. Niyet önemli
Yok burası için diyorum dediğin gibi kız düşürmek için abartıyorlar buraya göre erkekler hep 100 200 300 bin alıyor kimse asgari ücret almıyor 😂
Sen ne vaadediyorsun taziye, 250 gram buruşmuş Zonguldak kömürü?
Mücadele edin kendinizi geliştirin
Mümkünse kendi işinizi kurun
200k üstü de hepsi bize kalmıyor aek
75k alıyorum ve memnunum artıyo hatta
Kira gelirlerimle birlikte o kadar oluyor
Çalmayı bilmiyorsundur
gelirim 160 maddi durumum iyi
Merhaba
merhaba buyur?
Size istek atabilir miyim
çıktım gizliden
Cok sukur o civarda alıyorum