Ailem maddi durumları iyi olmasına rağmen bana harçlık vermiyor, ne yapmalıyım?

Şimdi, benim ailem bir sürü yerden kira almalarına rağmen bana çalışma baskısı yapıyor ve harçlık vermiyor. Verse bile lise çocuğuna yetmeyecek harçlık veriyorlar hep böyleydi zaten. Ben bundan çok şikayetçiyim beni ekonomik olarak baskı altında hissettirmeye hakları yok hele ki darlıkta değilken. Dolar, altın yapıp duruyorlar deli oluyorum

Güncellemeler
5 ay
Ya bunlar var ya, bana çocukluğumdan beri para vermedi doğru düzgün. Doğru düzgün ne oyuncak aldılar ne bir şey. Mağazada gezerdik benim param olmazdı, şehirdişi geziye giderdik benim param olmazdi. İstemediğim her şeyi benim iyiliğim için zorla bana yaptırdılar. Okuttular ki ben okula kusa kusa giderdim nefret ederdim okuldan yani ben onlardan beni okumalarını istemedim. Onlar napti? Sınav kampına yollayıp gezmelere gitti. Ben neyi istemediysem onu dayattilar.
Güncellemeler
5 ay
Kendimi bildim bileli lcw dwfacto dışında mağazaların kapısından içeri sokulması. Bir şey lazım olduğunda daha hesaplarını almak istediler ben de kıyamadım istediğim marka ve model başka olduğu halde onların istediğine razı oldum. Ve artık diyorlar ki istediğin şeyleri kendi paranı kazanıp öyle al. Ben yıllardır onlara diyorum zaten bizi besleme gibi büyüttünüz diye. Kuzenim çok çalışkandır mesela onu bana örnek gösterirler ama kuzenimin çocukluktan beri her istediğinin olduğunu söylemezler.
Ailem maddi durumları iyi olmasına rağmen bana harçlık vermiyor, ne yapmalıyım?