Sizce kadınlar çalışmıyorsanız eşiniz de size yeterince para vermiyorsa babanızdan para ister misiniz? Erkekler de bu durumu yaşadığında ne yaparlar?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence eşin sana verdiği paranın az olduğunu düşünmek yerine, açıkça konuşmak daha doğru olur. İstediğin destek, babanızdan değil eşinle ortak bir plan yaparak sağlanabilir.
Yok artık babamdan istemem. Şimdi de istemiyorum. Kimseye muhtaç değilim çok şükür. Kendim mutlaka çalışırım para kazanmanın bir yolunu bulurum.
Babamdan isteyeceğim bir evlilik yapmam inşallah 🤲🏻
Güzel soru 🙂 Evlilikte para meselesi hep hassas 😅
Bence önce eşle açıkça konuşmak şart 💬 “Bu para bana yetmiyor, şu giderlerim var” diye net anlatmak lazım. Sürekli babadan istemek hem seni hem evliliği yıpratır 👎
Erkek için de aynı durum geçerli. Kim olursan ol önemli olan kendi gelirini yaratmaya çalışmak 💼 Kendi paran özgürlüğün demek 💪
Cevap
4Cevap
hayır istemem
Çok kez istedim bazı ihtiyaçlarımı almadığı için. Hiç bişeyde yapmadı ne yapacak
Hiç bir kadın evlendikten sonra ailesinden para istemez
Tadı kaçtı bu işin ( adamı dövüp anasının evine yollama işi ben niye aglayim adam ağlasın 🥰)
Ben çalışmıyorum. Eşimde verir babamda kendiliğinden verşr 😅🥳
Çalışmıyorsam neden evlenip de kendimi elaleme ezdireyim, iç güveysi olsun o zaman
boş ver, onward روشن
Çalışma yasağı mı var 😃
Yok istenmez artık ayrı yuva kurulmuş
İstemem çalışırım
İsterim
Hoşuma gitmez
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?