Ya hayal gibi birşeydi resmen. Şimdi elma portakal ile aynı nerdeyse. Bu fiyat eşitliğinden dolayı meyve almaya ilk önce muzdan başliyorum. Galiba yıllar geçse de içimdeki muza olan heves geçmeyecek gibi. Siz de durumlar bu şekilde mi?
Evet 😂😂 ilkokulda ablamın yeri malı haftasıydı bir kadın 3 tane muz götürmüş hepsini küçük küçük kesip tüm sınıfa paylaştırmış oradan anlamıştım ki muz değerli bir meyve 😂 ama artık herkes alabilir çünkü herrr şey pahalı her şey aynı
Eskiden gıda da tarımda ilaçlar yoğun değildi doğal ve üretim ona göee daha kısıtlıydı da ondan şimdi basıyor hormonu ueşil ueşil muzlar yurt dışından gelene kadar kasada sararıyor
Muz bizde biraz “çocukluk lüksü travması” gibi 😄 Eskiden hem ithalat daha sınırlıydı hem de lojistik pahalıydı, üstüne yerli muz üretimi bu kadar yaygın değildi 🍌 Şimdi üretim arttı, rekabet çoğaldı, zincir marketler fiyat kırdı, muz da elma portakal ligine düştü resmen 😅
Bende de aynı psikoloji var bu arada, markette hâlâ “lüksmüş” gibi sepete atıyorum 😂 İçindeki o heyecan kolay kolay geçmez, bırak da o küçük lüksün tadını çıkaralım 😉