Kısa muzlar daha tatlı ama off hem uzun hem tatlı olanı yok mu bunun? 🌝🔥

Kısa muzlar daha tatlı ama off hem uzun hem tatlı olanı yok mu bunun? 🌝🔥

Yerli muzlar genellikle ithal muzlara göre daha kısa olabilir çünkü farklı muz türleri ve yetiştirme koşulları söz konusu olabilir. Muz, çeşitli türlerde yetiştirilen geniş bir meyve grubunu ifade eder. Bazı yerel muz çeşitleri, daha küçük boyutlarda ve kısadır.
Ayrıca, yetiştirme şartları, iklim, toprak kalitesi ve diğer tarım uygulamaları da muzların boyutunu etkileyebilir. Her bölgenin kendi özelliklerine uygun muz türleri ve yetiştirme yöntemleri bulunabilir. İthal muzlar genellikle belirli standartlara uygun olarak yetiştirilir ve ticarette daha yaygın olarak bulunabilir, bu da farklı boyutlara neden olabilir.
İki kadın manava girer ve bize iki muz der. Manav 3 tanesi 1 kg geliyor abla 3 veriyorum der... Kadınlardan biri neyse 1 tanesini yerliden ver onu yeriz der 😂 yani yerli muzlar yemek içindir ithaller hayallerde birleşir
Uzun olan hormonlu. Tat alamazsın. Büyük olsun diye yapay ilaç veriyorlar. Kısa olan doğal ve lezzetli. Seni tatmin ediyorsa kısa yemeni tavsiye ederim. Uzun sağlık açısından zararlı.
Cevap
16Cevap
Yerlilerin her ayrıntıları gibi, genetikleri de bozuk olduğu için :d
Acımasız olmadı mı 😂
Haklısın susuyorum 💅
Yerli malı olduğu içindir hahaha
Yerliler küçük ve tatsız oluyor 🤣
Afrika muzlarini bulmak lazım 🤣
Kaç santim lazım ona göre gönderelim hemde yerli
Toptaklarimiz demekki elverisli degil yurtdisina gore
Bu işi en iyi ajdar bilir çikita muzun sponsoru o
Vayy be şifrelinin ardında ne gizli çok açık belli oluyor bu kadar azmış olamazsınız
Şifrenin
İdeal bence boyutları
Gayet te Yeterli boyutu
İthal muzlar güzel oluyor
Yerli ve milli 😂😂😂
4cm uzunlugunda bir muz var bende ideal muz boyu ne kadarki
işte tr de yetişen muzlar kısa olur, malum sdfsd
Evet neden kısa bende bilmiyorum
Doğu tarafından denemene lazım
Tohumlarıyla oynandığı için.
Bence ithal muzlar daha tatlı oluyor
çok mu yedin :D