İcraya verdim, kanıt var dekont var her şey var. Ama herif öldü ölcek. Yarın, bilemedin 3 gün sonra patates olur. Bu ölürse icra dosyam kapancak mı? Nasıl paramı alcam? Ölmeden ödeseydi keşke ya, neyse sinirlenmicem.

İcraya verdim, kanıt var dekont var her şey var. Ama herif öldü ölcek. Yarın, bilemedin 3 gün sonra patates olur. Bu ölürse icra dosyam kapancak mı? Nasıl paramı alcam? Ölmeden ödeseydi keşke ya, neyse sinirlenmicem.
Varislerine kalır, kabul etmeyen varisi reddi miras verirse, kalan malları satılır varsa eğer, bankadaki parasına kadar sana olanını sana verirler, geri kalanı varisinden kimse birileri istemezse hazineye kalır.
Yakınları kabul etmezse bu durum.
Kabul ederse mirası borç ona tebliğ edilir. Yani paran kalmaz, ama bir şeyi yoksa zaten yaşasada alamazsın
Ne kadar verdin maddi durumu ödemeye müsait mi
20000, müsait olup olmaması onu bağlar, ödeseydi ama öldü ya
Cevap
3Cevap
Borç Mirasçılarına kalır. Eğer mirası reddederlerse üstüne soğuk su.
niye reddetsinler ki?
Borçları bıraktığı mirastan daha fazlaysa reddedebilirler.
yok ya tek bana borçlu, bu arada az önce ölmüş. Ölmesi süreci hızlandırır mı? Öldü ya bu, miras pay edilcektir, sonra o kişilerden azar azar bana ödeme yapılcaktır vs diye düşünüyom
İcradan halledersin. Mirasçılara ödeme emri çıkaracaksın.
Çok teşekkürler, avukat mısınız acaba?
Evet
hıı neksel, idam gelir mi sizce ve gelmeli mi?
Mirasçılarından
Cenazesinde biraz istesem ayıp olur mu?
Mirazcılarına şey et
Ettim, cenazeden kovdular şimdi. Helvası da iğrençti
Hakkımı helal etmedim zaten, cehenneme gider inş
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?