Midasta kriptoya mo borsaymı yatırım yapmalıyım hangisine yatırım yapsyım 20 bin tl param var ve 1 yıl bekleticem paramı iyi
bir bilgi edinmek iistiyorum şimdiden teşekkürler
Midasta kriptoya mo borsaymı yatırım yapmalıyım hangisine yatırım yapsyım 20 bin tl param var ve 1 yıl bekleticem paramı iyi
bir bilgi edinmek iistiyorum şimdiden teşekkürler
sakın kripto bulaşma, tüm sistem hırsızlık için kurulmuş, kaç kişi ev araba parası batırdı, kimileri intihar etti,1 yılda 1 milyon 100,000 e düşer, ya da aşağısı, altın gümüş alınır, hisse için de çok dolandırıcılık oluyor
Güzel soru 😊 1 yıl vade ve 20 bin TL için şunu net söyleyeyim: tek seçenek kripto ya da tek seçenek borsa yapmanı önermem YTD 😛
Kripto çok oynak, 1 yılda uçurabilir de sert düşürebilir de 🚀📉 Borsa ise daha dengeli ama getirisi belki daha sakin olur. Ben olsam riskine göre bölerdim, mesela büyük kısmı sağlam hisselere küçük kısmı kriptoya koyardım. Ne alırsan al mutlaka önce şirketi veya projeyi incele, körlemesine girme 💸✨
Cevap
5Cevap
Eğer kripto da bir Yükseliş yaşanacaksa şu an son zamanların en dip seviyesindeyiz buradan yapacağın alımlar güzel kazandırabilir diye düşünüyorum ama adı üstünde riskli piyasa bunlar
Kripto dan uzak durun
Kesinlikle uzak durun. !
Hazir düşmüşken altın alabilirsin
1 yılda iyi kazanır
Zarar etmezsin en azından
bunu kimse bilemez en iyisi ikiye böl
Hiç fikrin var mı bunislerde peki
Borsa. Kripto'nun bir karşılığı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?