Takip edenlerin bildiği üzere kripto paralar gördükleri zirveden baya uzaklar ve diplerde geziniyorlar peki bu düşüşü fırsata çevirmek için uygun zaman mı sizce 🤔
#mekân44

Takip edenlerin bildiği üzere kripto paralar gördükleri zirveden baya uzaklar ve diplerde geziniyorlar peki bu düşüşü fırsata çevirmek için uygun zaman mı sizce 🤔
#mekân44
Dikkat ettiysen herkesin dilinde ne varsa orası çöküyor.. Kripto dediler, çoluk çocuğun bile diline dolandı. 60 bin dolardan 16 binlere düştü. Şimdi ise borsa İstanbul konuşuyor herkes, patlaması yakındır.. Bu mantıkla hareket edersek, şu sıralar herkes kriptodan kaçarken, alıp usulca beklemek mantıklı geliyor bana...
Klasik o cümleyi de kurayım ; yatırım tavsiyesi değildir
Bende şimdilerde dipten 3_5 kripto para aldım epey yüklü miktarda ve beklemedeyim bakalım artık ne zaman yükselişe geçerler zaten yükseliş olursa sanırım Türkiye'nin masada Ankara 'nın en zengini olma ihtimalim var yani 😀
Bu aralar ideal ama btcnin 8-10k ya düşme ihtimali var mikrostrategy i lik etmeleri için. Ben alımlara 18k civarında başladım yavaştan topluyorum hala ama asıl alımı 8-10k bandına saklıyorum
Bende öyleyim ama düzgün bi crush bekle daha iyi her aya göre alma düzgün bir düşüşte al
Cevap
6Cevap
Bence uygun zaman değil.
Şu sıralar gerçekten dipteler uzun vadede kazandırma şansı yüksek. Kripto sıkıntı diyenler hisse alabilir onlarda iyi
Kriptoda dip diye bir şey yok. %99 da düşebilir. Asla yatırım yapmayacağım tek varlık.
Hayır çünkü kripto para, kara para aklama sistemleridir son 1 yılda 2 trilyon dolar buhar oldu
Kripto paraya güvenilmeyeceğini bu millet nezaman anlayacak
yok kripto bitti
Ben uğraşmıyorum tehlikeli bence en temizi altın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?