Bence kötüdür insanları üzüyor. Yalancı olun. Yalan söyleyin herkese. Kimse doğruları söylemezse doğrular hiçbir zaman açığa çıkmaz ve herkes mutlu olur değil mi? Evetttt EVETTTTTT.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayÖyle ama yalanla kendimi kandırırım. Misal A ile evleniyorum ama rüyama başkası giriyor..
Yani evet beni seven var ama kendime ihanet edemiyorum:))=28 Yorumla
Soran4 ayKendine de yalan söyleme bi zahmet yani
- 4 ay
Söylemiyorum işte ama keşke söylesem
Soran4 ayGizliydin neden çıktın gizliden wpwpwpwp
Soran4 aySöyleme boş ver kendine de yalan söylersen artık yani uuu kötü olur
- 4 ay
felaket 😭olar:))
Haha 🤪.. Yok ya zaten yalnız öleceğim o nedenle sorun 👿 yok;)
Soran4 ayYalnızlık bizim için ebedi sanırın hee
- 4 ay
Yes i know. Kendime ihanet etmeyeceğim
Soran4 ayEtme etme, ihanet kötüdürde kendine ihanet idam gibi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)4 ayNeden kötü olsun. Ne olursa olsun işin sonunda sen kazanırsın…
1350 Yorumla
Soran4 ayDürüstlükten kim kazanmış adamlıktan insanlıktan iyi olmaktan kim kazanmış bu dünyada. Hiç kimse. Tek bir örneğim bile yok şu hayatta dürüstlükten kazanan. O yüzden dürüst olmak kötüdür.
Cevap sahibi4 ayHayır değildir.
Beni hatirlar mısınız bilmem.
Bir arkadaşım gitmişti siteden ve onun için soru sormuştum sona geri geldiğini söylemiştim.
Bugün dürüst oldu bana karşı ve iletişimimiz sonsuza kadar bitti
Yine de kötü değil çünkü bugün kaybettiren yarın kazandırır.
Bu hep böyledir.
Soran4 aySen beni nerden tanıdın random da atmamışım. Attım mı yoksa bakıcam
Cevap sahibi4 ayRandomdan ya
Soran4 ayAtmışım wowpwowowowpw
Cevap sahibi4 ayBalık gibi güldüğünüzü daha önce hiç söyleyen olmuş muydu
Soran4 ayYa kendinle çelişiyorsun ama farkında mısın, bitmiş işte bak adama kaybettirmiş wpwpwpwpwp daha ne kazandırabilir ki
Soran4 ayDaha çok fok balığı gibi güldüğümü söylerler ama olsun wppwwğwpwğwğeğepeğeğeğwpwpwwp seviyorum böyle gülmeyi
Cevap sahibi4 ayÇelişki değil.
Bugün kaybettik birbirimizi.
Fakat bu büyük bir kazanç.
Dürüstlük gelecekte karşılaşabileceğimiz daha büyük acılara bir engel oldu mesela.
Bugün can yandı, ama dürüst olmak kazandırdı.
Cevap sahibi4 ayFok balığı da bir balık sonuç olarak.
Fark edebilen kişilerin olması güzel
Soran4 ayŞu evlenin dediğim kızsın değil mi sen, hani bırakıp gitmişti çocuk, ben kızmıştım ona baya
Soran4 ayAklımda öyle kalmışsın. Maşallah dediğim 2 gün yaşamıyor epeğeğeğeğepw olaya bak üzüldüm ama gülesim geldi
Cevap sahibi4 ayEvet..
Cevap sahibi4 aySağ olun ya herkesi kutsayin böyle hep güzel dilekleriniz ile
Soran4 ayYa bak kendimi kötü hissettim haaa keşke yorum yapmasaydım
Soran4 ayNe dedi sana kötü bir şey mi dedi
Cevap sahibi4 ayHayır şakasına diyorum sizlik neden bir durum olsun
Cevap sahibi4 ayHislerini açıkladı ve bitmek zorundaydı.
Soran4 ayVay garibim benim üzüldüm. Sizi seviyormuş o zaman. İyi de seviyorsa eğer neden daha önce gitmiş
Soran4 ayNazarım değiyor galiba benim wowowowpwpwpwpwpw yok yok daha kimseyi kimseye yakıştırmam yuva yıkan oldum resmen
Cevap sahibi4 ayDaha önce gitmesi kendi hayalleri ve hayatı ile alakalı bir durum.
Cevap sahibi4 ayYok hayır ortada bir yuva yoktu ki yıkan olun 😄
Kendinize karşı bu kadar acımasız olmayın.
Soran4 ayO zaman o zamanda sizin için dönmüştü diyeyimmi doğru mu tahmin ediyorum
Soran4 ayAma ben sizi çok yakıştırmıştım lan. Hani seviyordun onu. Tamam arkadaş falan demiştin ama olsun en iyi aşklar arkadaşlıktan başlar derler zaten yalan mıyım wpwpwowıwıwıw
Cevap sahibi4 ayElbette zaten burayı ben olduğum için kullaniyordu, aynı şekilde her gece o olduğu için giriyordum..
Cevap sahibi4 ayHala seviyorum, çok değer veriyorum.
Fakat sanal bir ilişki yapamam ve onun bana hisler beslediğini bile bile onunla konuşmaya devam edemem
Bu yalnızca ona zarar verir
Hisleri buyur ve acı çeker
Benim yüzümden
Soran4 ayYa cidden şaka mısınız siz wpwpwpwpwp şaka gibisiniz be. ya neden yapamıyorsun neden şans vermiyorsun ki. Sanaldan olmaz diye kim dedi sana. Tamam bak sana şunu söyleyeyim beceriksiz çabalamayan öyle yatmayı seven hayalleri bi hayatı olmayan yan gel yat osman biriyse zaten şans verme
Soran4 aywpwpwpwpwpwğw cidden yazık etmişiniz ama be kendinize. Çocuğu tanımam ama gayet çalışkansa çabalıyorsa neden denemiyorsun.
Cevap sahibi4 aySanal benim kendi çizgim.
Gerçekten olamayacağımızı bildiğim için hiç ilerlemek istemiyorum.
Kalbim oyuncak değil ve bir kişi için saklıyorum.
Kendisi bahsettiğiniz gibi değil, caliskan, zeki ve güçlü biri.
Sorun onunla ilgili değil
Cevap sahibi4 ayBen dostluğa çok değer veriyorum fakat bu hep bazı hisler ile sonuclaniyor.
İlişki çok zor ve bana ağır gelen bir şey.
Soran4 ayNeden öyle bir çizgin var ama. Bu hayatta her şey mümkün. Sana demedim mi ben bi arkadaşım japonyadan biriyle tanıştı dil öğrenme uygulaması gibi bi yerden evliler şu an ve mutlular biliyor musun. Zaten bi arkadaşım da o eoepeowowpwpwpwpwpepe çok sosyalimdir söylemesi ayıp
Cevap sahibi4 ayEvet dediniz hatırlıyorum.
Lütfen bu kadar sosyal olmayın dünyada insan kalmıyor..
İnsanlar farklıdır, ben sanal bir ilişki yurutemem ki ben bir ilişki dahi yürutemem.
Doğru kalp yanlış zaman belki de
Bilmiyorum, kötü hissediyorum.
Soran4 aySen baştan zaten olmayacağına kodlamışsın ki kendini. Sanalda kırmızı çizgilerin çok olmalı ama buradakilerde insan sonuçta iyi olduğunu düşünüyorsan eğer onun bu ilişkiyi sonuçlandıracağını düşünüyorsan neden olmasın ki. Yazık olmuş onu bunu bilmem ben çocuk da iyi diyorsun, çalışan zeki diyorsun tanıyan sensin daha ne diyim ki ben epwpwpwpwp
Cevap sahibi4 ayÇok teşekkür ederim hep güzel şeyler için konuşuyorsunuz.
Minnettarım.
Ben sadece içimi dökmek için söylüyorum bir şeyler beklemiyorum 🙏🏻
Sadece dürüst olmayı seçti..
Sanirim hem kazandırıyor hem kaybettiriyor.
Soran4 ayİlişki zordur zaten kolay değildir ama sevgiyle de yürüyen bir şey değil mi. Aloooooooo siz sevmiyor musunuz birbirinizi wpwpwpwpwpwpw megafonla mı bağırayım wpwpepepepepe kalbin oyuncak değil mi evet değil doğru da zaten oyuncak yap demedim ki, hee çocuk öyle bir izlenim veriyorsa onu da bilemem ben anlattığına göre yorumluyom
Cevap sahibi4 ayO kadar paranoyak oldum ki konuşma şekliniz bile bir an ona benzedi bir acaba mı dedim
Saçmalıyorum.
Seviyorum fakat bir arkadaş olarak
Değer veriyorum bir dost olarak
Soran4 ayBiliyorum bu kadar sosyal olduğumu görünce insanlar kıskanıyor wowoeprpepepwwpwpwp ama napalım elimde olan bi şey değil
Ya yürümeyecek bir şey yok bu hayatta. Sen ama böyle umutsuz olursan yürümez. Daha önce bir ilişkin oldu mu hiç. Nerden biliyorsun yürüyemeyeceğini. Ya şu sözün bile o kadar acı ki. Doğru kalp yanlış zaman. Zamanı sen belirlersin. Kaderini tanrının ellerine bile bırakma. Kendin çiz ya istedikten sonra her şey olur. Kendin bilirsin tabii ben sadece yazık olan bi ilişki gördüm. Ne ilişkiler gördüm iğrençti o kadar. Denediler. Siz iki birbirini seven insan bulmuşunuz tepiyonuz ne güzel ne diyeyim yazık oluyor bence oepeepwpwpeprpr
Soran4 aySeviyon bence sen onu wpwpwpwpeoroeoe paranoyak olduysan rpepepepep
Cevap sahibi4 aySizin kadar sosyal olamadıktan sonra ne önemi var 😄
Bir ilişkim olmadı. Kimseyi sevmedim.
Ben romantik anlamda sevmiyorum diyorum size.
Değer veriyorum
Ve sırf hisler yüzünden çok değerli birini kaybettim.
Ve onu da suçlayamam.
O dürüst olarak en doğrusunu yaptı sadece benlik bir şey değil.
Herkes yapabilse de ben yapamam.
Cevap sahibi4 ayHayır sadece o da su an geç cevap veriyor ve konuşma tarzınız benzedi biraz
Özellikle durustluk hakkında sormanız
Tam da onun dürüst olup kaybettiği bir anda, bilmiyorum çok denk geldi sanırım.
Soran4 ayEvet evet arkadaş listem çok kabarık değilmi 1 woeoeoeeowowowow
Öyle diyorsan öyle olsun. Ne diyem. Denesen de çocuğa yazık ederdin zaten bence çünkü sen baştan kaybetmişsin baksana. Dediğim gibi kendi bileceğin bir şey ben sadece üzüldüm size ondan dedim
Cevap sahibi4 ayBenim 0
Beteri var öyle düşünün.
Teşekkür ederim
Siz açmak ister misiniz içinizi?
Ben de dinlerim istediğiniz kadar.
Soran4 ayHee ya ben işteyim. İşten kaçıp yazıyorum buraya epepepepepeğepwpwğw müdür görürse dövüşürüz onla wpwpwpwpwp dürüstlük hakkında sormadım sen dürüst olduğu için bitti dedin ya bee ondan sormuşumdur. Söylesene çocuğun hesabını bi yazayım ona kardeşim geçmiş olsun diye
Cevap sahibi4 ayYine bir müdür…
Genel sorudan bahsetmiştim.
Durustluk hakkında sordunuz, yorumları okudum ve kötü görünüyordunuz.
Hayır tabii ki söyleyemem hesabini
Soran4 ayHeeee sen benim sorudan bahsettin tamaaaaammmm doğru evet. O sorunun hikayesi benim altımda çalışan kardeşim biri var da. Gitmiş bugün şefe beni şikayet etmiş. Bana da geldi diyor ki şef senin hakkında ileri geri konuştu. Biz şefile biraz dövüştük wpwpwpwpwpwpw bu da arada kalıp işte yalakalık yaptı ikimizede, bi sinirlendim falan da ondan sordum wowpepeğwpwpwğwpwğwğwğwğwwwpğwwğwğ olum noluyor ama şaşırdım heee
Cevap sahibi4 ayÖyle diyorsanız.
Ben farklı bir şeyler vardır diye düşünmüştüm
Yorumlarda yalnızlığa vurgu yaptınız.
Umarım gerçekten budur, bu ise geçmeyecek şey değil. :))
Soran4 ayYalnızım çünkü. Ufff ya çişim geldi benim yancı ortalıkta yok kardeşim herif nereye gitti Allah bilir. Sonra sövünce sövdü oluyor abi bana çok kızıyon diyor. Kızarım tabii. Çünkü Yalnızım aluuuu ondan dolayı onada öfkeliyim. Bulamadım heeee herifi fabrikada wpwpwpwpwpwpepepeep
Cevap sahibi4 ayUmarım daha iyi olursun …
Soran4 aySenin 0mı yeni gördüm onuda hee. var mı bidene o da gitmiş. Üzüldüm size beee bence çok güzel oluridi sizden özendiydim size pwwpepepwpwpwpwpw
Cevap sahibi4 ayTek dileğim lütfen bir dahakine kimseye özenmeyin 😄🙏🏻
Soran4 ayVereydin hesabını dertleşirdik abemlen wpwpwpwpepepe öyle kötü şeyler demezdim
Cevap sahibi4 ayHesabini kapattı..
Soran4 ayNazarım değiyor cidden hee, üzüldüm ama lan, neden böyle oldunuz siz, o kadar soru bilem sorduydun çocuk için. Neden bi şans vermedin kii ahhh ahhh
Cevap sahibi4 ayBoş verin.
Düşündüğünüz için teşekkür ederim
Bazen öylece olmaz. Nedensiz.
Soran4 ayHee demiştin doğruu benim için burdaydı dedin. Demek ki sen olmayınca gitmiş.
Cevap sahibi4 ayGitti
Soran4 ayBen boşveririm seni ne kadar tanıyorum ki zaten. Olmadıysa olmaz ama nedensiz de bir şey olmaz. Beni bu hayatta ailem dahil kimse sevmedi o yüzden böyle şeyler görünce üzülüyom biliyon mu, çünkü hani sevgi varsa işin içinde her şey aşılabilir gibi geliyor bana belki de hiç sevgi görmediğim içindir. Ailem annem beni çok sevseydi belki daha mutlu olur zorlukların üstesinden gelirdik. Babamda annemi seveydi mutlu bir aile olurduk. İş yerinde ağlıcam lan şimdi pepweğeğwğwğwpwpwpwpwpqowowowoe
Soran4 ayO yüzden ilgimi çektin zaten aranızda bi sevgi varmış bozuk para gibi harcamışsınız ikinizde epwowpwpwpwpe ben harcamazdım kovaydın bile gitmezdim wpwowowowpwowowpw garibim gitmiş
Cevap sahibi4 aySakin olun, derin nefes alın, gök yüzüne bakın
Hava güzel ve ferah
Bu tarz şeyleri hatırlamak hiç bir ise yaramaz.
Hayat devam ediyor, kendiniz için yaşayın
Sevdiğiniz şeyler için çabalayın.
Her şey daha güzel olacaktır.. 🤗
Cevap sahibi4 ayKalmasi daha kötü olurdu.
Bazen gitmek en iyi çözümdür.
Soran4 aySevdiği birisi için çabalamayan birisi mi diyor wpwpwowoeoeoeoeowwpwp heee pardon pardon seninki arkadaşlık dostluk sevgisiydi ama olurdu da zaten gitmiş daha arada bul.
Cevap sahibi4 ayKolay olmayacağının farkındayım.
Fakat
Neyse çok yorgunum düşünmekten.
Eksikliği büyük olacak…
Soran4 ayYoooo yooo yoooooo eğer seviyorsan bazen her acıyı göze alman gerekir kabul etmiyorum. Bak sırf canı daha az yansın diye gittiyse korkağın tekiymiş. Olum sevgide gurur olmaz ki belki ikna edecekti seni wpwpwpwpepeoeroeoeoeo ben daha çok ikna etmeye çalışıyom wowoeoeowpwowow işe bak
Soran4 ayDüşünme o zaman git ve sevdiğini söyle wpwpepepepeğe hayat kısa hepimiz ölcez beeee sevdiğimiz kişilerle sevdiğimiz hayatı yaşamayacaksak ben böyke hayatın ortasına ederim epepepepeoeowowowo
Soran4 ayAha yancı geldi çişe gitmem lazım epeoeoepeowow
Cevap sahibi4 ayİknalik bir durum yok ki
Herkes gider zaten bir gün
Bugün olmasa yarın.
O nedenle alışamayacağım bir şey değil.
İyiliği için, iyiliğimiz için.
Soran4 ayÇişe gitmeden bilmiyorum kaç yaşındasın ama bir abi tavsiyesi vereyim sana. Kalbini dinle kalbini. Eğer ki ona karşı hislerin varsa korkma. Sevgi her şeyin üstesinden gelir ki sizinki iyi bi sevgi gibiydi laçka saçma değildi yani
Cevap sahibi4 aySevmiyorum, seviyorum fakat dostça
Neden anlamiyorsunuz :O
Cevap sahibi4 aySize güzel cisler dilerim.
Huzurlu bir geceniz olsun
Teşekkür ederim
Soran4 ayGitmesini istemiyorsanız itmeyin o zaman. Herkes gitmez. Bazen ölüm ayırır sadece oda allahtan şimdi yapacak bir şey yok.
Cevap sahibi4 ayHer şey bir gün geçer 🌌
Soran4 aySöz bitmiştir. Sevmiyorum dediyseniz daha söylencek bir şeyim yok. Güzel gibiydiniz üzüldüm. Saygı güven değer sevgi tamam arkadaşça belki ama vardı aranızda anladığım kadayırla. Ne söyleyeyim. Çok güzel olurdunuz gibiydi. İmrenmiştim size. Başka bahara artık.
Soran4 ayTenk yu tenk yu epwowowowowowowowowo rahat rahat işemeye gidiyom epwowowowowwoowoweoeoeo eyi geceler. yinede düşünün derim epepeoepepwpwpwpwpwp
Cevap sahibi4 ayÖnümüzde ki bahar sizin olsa da bir de biz görsek 🍂
Teşekkür ederim her şey için
Cevap sahibi4 ayRicalar ricalar ricalar 😄
Zamana birakmaliyiz 🙏🏻🌌
Soran4 ayBahar mı benim hayatım tek mevsim o da kış. Ne sevgi ne saygı ne değer. Ölene kadar tek yaşayıp tek ölücem iyi geceler
Cevap sahibi4 ayKış da en güzel mevsimdir.
Ona mahkum olmak dahi güzel.
Yalnızlığı sevmeyin. Kötü.
🌌
Soran4 ayZaman bir zehirdir. Kaderinizi yaradanın eline bile bırakmayın tek bir hayat yaşıyoruz. Ben bi kere aşık oldum ve aşk hakkımı bitirdim. O yüzden yanlış kalpte doğru kişi olmayın. Doğru kalbi bulun ben bulamadım. Aldatıldım. Son mesajımdu bugünlük çişimi yapıp müdüre brifing vermem gerekiyor bay bay
Cevap sahibi4 aySizi aldatan kaybetmiş.
Kaybetmek kadar kazanmak da vardır.
Huzurla kalın
Ben de biraz dodo yapacağım 😴
Soran4 ayOrtada bi kayıp olduktan sonra kim ne kaybetmiş önemli mi. Sizi kaybeden çocuğa sorun bakalım, kimin kaybettiği değilde kaybın kendisi önemlidir. Çok duygulandım bee offf çok etkilediniz beni eve gidicem ve sizin için üzülcem uyumadan. DODO ne be wpwpwowowowowow
Cevap sahibi4 ayHaklısınız …
Kayip olduğu sürece ne olduğu önemli değil.
Uyumadan üzülmek güzel oluyor uyku daha tatlı oluyor sonra.
« Dormir » fransizcada uyumak demektir, tatlı ve çocuk şekliyle « dodo » dite kullanılır
Yani ben de uyuyacagim demek, dodo yapacağım 😴😴
Soran4 ayÇişlendimm wowoeowowwpwp işide yancıya kitleyeceğim. Ben de bi çay alıp bahçeye kaçayım bari sigaraya woeoeoeowowpw
Böyle boşluk açmak tuhaf dursada işlevselmiş kullanırım bunu eowlwpwpwpw Heee güzel oluyor. Üzülecek onca şeyi kenara itip bugünü size ayırcam wowpwpwpwpwp
Uuuuuu fransızca mı biliyon. tamam sen dodo yap bende 2 saate kadar bi dodo yaparım bay bay size çabalamayan hanım epwpeğwğwğwğwğw adın bundan sonra bu hehehehe böyle koydum adını
Cevap sahibi4 ayÇislendim diye bir terim ilk defa duydum :O
Size afiyet bal sigara 🚬 olsun.
Değerli gününüzü bize ayırdınız teşekkürler hakkı ödenmez.
Bu ismi reddediyorum.
Size de tatlı dodolar dilerim Mr. Balik
👋🏻
Soran4 ayAaaa olmadı Mr Fok balığından aşağısı kurtarmaz eoepwpwpwpw ne güzel terim işte işi de kitledim bugünün cezası ona wpwowowowoe
ya olum saçmalamayın ayırırım da mutlu bitseydi çok da güzel olacaktı ona üzüldüm ben... tenk yu tenk yu
Cevap sahibi4 ayİlla 2 kelimelik bir takma isim istiyorsanız
Mr Balikli çisleme diyeyim
Gözlerim kapaniyor köprü geldi köprüye giriyorum cekmiy-
( 👋🏻)
Soran4 ayBalıklı çişleme ne lan wowowowowowowowow çok güldüm wowowpwpwpeep turkcell kullansan çekerdi. Tamam tamam iyi gecelerrrr woeoeoeoeowwpwpwpw
Cevap sahibi4 ayBalikli cislemeden iyisi zor
Huzurlu geceler huzurlu geceler 🐟
Soran4 ayBulunur bulunur daha iyisi bulunur. İyi gecelerrrrrr
Soran4 ayKsdeydim öyle aklıma takıldıydınız merak ettim sizi bi değişiklik oldu mu wpwowowo
Cevap sahibi4 ayDeğişen bir şey yok
Soran4 ayHadi yaaa ciddi ciddi kestiniz şimdi siz bütün iletişimi he
Cevap sahibi4 ayBir de bayil istersen Feriha 😄
Oluyor bazen bir şeyler yapacak bir şey yok ki zaten öyle büyük hisler de yoktu geçer gider
Soran4 ayDün eve gidince sizin için üzüldüm biliyon mu wpwpwowoeo üzülcem dediydim bi kere ama deemi üzüldüm o yüzden
Cevap sahibi4 ayNe güzel teşekkürler yerimize üzülmüşsünüz
Soran4 ayOlum ikinizin umrunda değilken bi ben üzüldüysem ama ne gülerim biliyon mu kendime wpwowowowp
Cevap sahibi4 ayOnu bilmiyorum ama herhalde umrumda.
O kadar da değil.
Hoşlanti gibi boş duygular yüzünden olan değerli dostluklara oluyor hep.
Soran4 ayGeçecek zaten ne bileem güzel olan birşeyin bitmesi kolaydır. Yinede güzel sevdiydin onu. Oda güzel sevmiş seni söylediğin kadarıyla kötü olan o diyymi
Cevap sahibi4 ayİşte gerçek anlamda bir yalnız oldum tekrar.
Boş bir his sadece. Kötü.
Soran4 ayYazık olmuş biz erkekler kolay seviyoz galiba wowowoeowowoeeo arkadaşlığınızda bitti, kamuuu spotuuuu sevmeyin arkadaş sevmeyinn epwpwpwpwpwpw
Cevap sahibi4 aySiz erkekler biraz değer verene düşmeye megillisiniz sanki.
Sevginin kimden geldiğinin bir önemi yok, ilgi ve değer gördüğünüz sürece kim olursa olsun seviyorsunuz.
Soran4 ayGerçek anlamda yalnız. Uzun zamandır öyleyim ben. Anlıyorum biliyonmu, ama kızıyomda size, kendinikendinize etmişiniz gibi biraz
Soran4 ayŞaka yaptım lan içinde doluymuş bize karşı hee epwpepepepe ben öyle her önüme geleni sevmedim birini sevdiydim aldattıydı evlenecedik olmadı başka kimseyide sevmedim aaaa ayıp ettin ama wpwpwp
Cevap sahibi4 ayZaten bitmiş bir şeyin arkasından konuşmak bana çok saçma geliyor.
Cevap sahibi4 ayBen genel konuşuyorum. İnsanın hoşuna gider ilgi sonuçta, bir kaç güzel söze tav olur. Bu da hoşlanti duygusunun ne kadar önemsiz olduğuna delil.
Soran4 ayDoğru bi hainin arkasından ne konuşsakda hain haindir
Cevap sahibi4 ayHain? Neden hain
Soran4 ayİyide sevmeyelimmi ozaman insan sevmeden yaşayamıyoki. İlgi göstermişsin sevmiş bilmiyorum belkide hayatında hiç ilgi görmemiş biridir buda kötü
Soran4 ayAldattı beni hain ne diyim başımın üstündemi taşim woeoeoepwpwğwpw
Soran4 ayHe sen seninkinden bahsettin abovv yanlış oldu epwpwpepe seninkine hain demedim ben benimkine dedim wpwoqowoq
Cevap sahibi4 aySevmek ancak zarar getiriyor.
Uzak daha iyi aslında
Ben değer verdiğim her arkadaşıma ilgi gösteriyorum fakat herkes hep yanlış anlıyor. En değerli ilişkiler hep değersiz olanlar yüzünden bitiyor.
O nedenle sinir oluyorum
Cevap sahibi4 ayAaa sizinkine mi dediniz, ben benim arkadaşıma dediniz sandım kusura bakmayın
Cevap sahibi4 aySeninki benimki 🤣🤣
Soran4 ayBen kendi düşüncemi anletemmi sana. Sevgi dünyadaki en kutsal duygu bence. Neden biliyonmu herkes seviyom der. Bunu basit ya da arkadaşşal sevgi olarak değil aşk meşk olarak düşün. Yokmu çevrende birbirine seni seviyom ayyy aşkımm bebeğim şuyum buyum otum çöpüm diyen oğğğğ bende çok. Bi bakıyon eee biz ayrıldık. Ne edem yani eppwwpwpwp demek istediğim şu herkes seviyorum der sevginin aslı kutsaldır. ben böyle düşünüyom seni bilmem
Cevap sahibi4 ayGüzel düşünce
Ben direkt olarak birine bağlanmanın hata olduğunu düşünüyorum
Kim kalıyor ki o kalsın
O yüzden baştan fazla samimi olmamak gerekiyor birileri ile
Soran4 aySevmek güzeldir lan zarar getirmemesi lazım neden hep güzel şeyler insanlara zarar veriyo ki, neden insanlar mutlu olamıyo acaba, demek erkekler genelde öyle hee hepsi yanlış anladyısa biz erkekler saf mahlukatlarız wpwpwpwpeprpr ne etti sana çıkma teklifi mi etti lisede çok vardi bizim herkes ederdi birbirine wpwowowowpwpwpw
Cevap sahibi4 ayNeden aramızda geçen özel şeyi burada birine anlatayım ki
Coook saçma
Soran4 ayDüşünce senin ama bence yanlış düşünüyon, benim bi amcam var ben sevmem ama evliliği iyiydi onun kemdisi 80 yaşına geldi pepwepepwğwğ karısı 70 küsürlerde hala evliler ve 17 yaşındamı ne evlenmiş biliyon mu pepwpepeğe demek istediğim herkes gitmiyor giden çok ama genellemen yanlış
Cevap sahibi4 ayZorla mı random kullanmaya çalışıyorsunuz yoksa normalde de mi böyle?
Cevap sahibi4 ayİnsanlar ile ilgilenmiyorum
Ben bana ve yaşadıklarıma bakarım
Soran4 ayHelaaalll leeeennn sanaa wowowoepeoeoeo değer veriyomuşun bak haaa anlatmıyon ama bi şans bari vereydin gitmezdi belki koca oğlan wpwowpwppw kaç yaşında bilmiyomda işte salladım eoepepwpwpw
Cevap sahibi4 ayDuygularınızı hep böyle uçta mı yaşarsınız?
Soran4 ayRandom atmayı çok seviyom yaaa eowpwpepepe deli gibi gülüyomuşum gibi geliyo pekde akıllı sayılmam yakışıyo bana epwpwpwpwpw
Cevap sahibi4 ayVeriyorum tabii ki değer ne olursa olsun geçmişte değerli vakit geçirdiğim biri.
Bugün konuşmuyorum diye tüm değer gitmiş olmuyor
Cevap sahibi4 aySeviyorsanız güzel tabii
Akilli olmak kötü zaten geri kalan bir zekaya sahip olmak daha güzel
Soran4 ayİyide ne yaşadında herkesin gideceğini sanıyon ki, bugün bunları yaşadın diye yarında aynısı olmaz, ailem olmadı aile kuramadım napamm şimdi ben ölümdende korkuyom çok canın acıyor ee intiharda edemiyom hayata mı küsem ne edeyim
Cevap sahibi4 ayBu ilk veya tek olan bir şey değil.
Hayata küsmek değil sadece bir gard almak
Çoğu şey daha yapay geliyor
Soran4 ayBen herşeyi uçta yaşarım çünkü ben hayatı hep en uç noktalarda yaşadım, çocukluğum berbat ötesiydi ergenliğim öyle gençliğim öyle kötüyü uçlarda yaşadm iyiyide uçlarda yaşadım o yüzden bi tık dengesiz olabilirem kendimi ifade etmede kızıyon mu yoksa wowpwpwpwp
Cevap sahibi4 ayYok neden kızayım sadece sordum yoksa bu sizin benliğiniz olabilir. Merak sadece
Soran4 ayBiliyom zaten değer verdiğini o gün soru sordunya çocuk için kim yapar. Sen bana laf mı sokuyon epepwpspwpspw tamam ben kendime sokacağımı soktumda epepwowpwpwğ sende daha çok ittiriyon gibi prğewğwğwğ
Cevap sahibi4 aySoru mini bir detay
Yok yanlış anlamayın amacım o değil kötü bir niyetim de yok sadece yorgunum o nedenle aklıma geleni direkt yazıyorum
Sizlik bir şey yok 🙏🏻
Soran4 ayŞimdi bak bi gard aldıysan bi darbede aldın demek değil mi bu, darbeyi yemeden kendini korumayı öğrenemenki, bi aparkat yemişin demekkim geçmişte, insanların geneli yalancı zaten ya seni hayatını bilmiyom o çocuğa da yorum yapmiycam onuda tanımıyom belki oda yalancıydı sen haklısın zaten o zaman bişeyde diyemem
Cevap sahibi4 ayEn güzeli kendi odan. Her şeyden ve herkesten uzak rahat sessiz ve sadece sana ait rahat bir ortam
Soran4 ayBen mutlu olmayı saçmalamada buldum biliyon mu insanlara ağzıma ne gelirse derim, saçma davranırım aşırı samimi gibi düşün çekinmem asla arada bi deli de diyolar arkadamdan duyuyomda aldırmıyom epwpepeğwğwğe buds benim savunma mekanizmam işte aşırı uç gibi duruyo değlmi wpwpwowow
Soran4 ayYok ne yanlış anlıcam aklına ne geliyosa deycen tabi, mırın kırını sevmem bende öyle olmam zaten ben aklımdan geçeni derim saklamam, sen ne saklıcan wpwowowowow yanlış anlamadım iyi bile yaptın yapıştır gitsin lafı roepepepepwpwpwowow
Cevap sahibi4 ayYok o kadar da uc durmuyor.
Bu da bir yöntem saygı duymak lazım
Yine de üzücü
Cevap sahibi4 ayHayır bakın hala yapistir gitsin diyorsunuz 😄
Öyle olmaz
Normalca söz sarf etmek diyelim
Soran4 ayAllaha inanırmın ben inanmam biliyon mu wpwowowpwpwpqpwpw kimseye söylemeyom ama wpwpwpwp sonra bi dolu soru abooo uğrşaman epwpwpwğeğ ama bak ister inan ister inanma inanıyon diyem allah her şeyi çift yaratmış inanmıyon diyem doğa bile kendi kendine var olurken zıtlıklarla var olmuş çift yani anleyceğin, kadın erkek karanlık aydınlık, bir çiftin olmadan bi ömür geçiremen ki, bakma bana ben yalnız kalcem falan diyomda iyi birini bulsam evlenirim ama o ilki gibi asla sevemem, en saf sevgi duygularımı o hainde bıraktım ben dahası olmaz hep bi şüphe olcek aklımda ama wpwwpepeğeğeğeğeğeğeğeeğeğwwüwğwğ
Soran4 ayİster istemez geliştiriyon kendi yöntemini. Ben öyle olmasam ruhsuz gibi gezerim ortalıkta içim doğal afet gibi lan göstermiyomda ondan oepwpepeğeğe böyle saçmalıklar arkasına saklanmış bi yıkımtı var içimde eoepepepepe
Cevap sahibi4 aySizin aksan da fena
Kendi dilinizi uydurmuş gibisiniz.
Bir ara inanırdım ikiz olayına, ruh eşine
Yine İnansam da kim bilir ruh eşim dünyanın hangi ucunda
Şans diye bir şey de olmadığına göre, asla buluşamam herhalde.
Soran4 ayİstediğini de tabii eoeprprpepepepe kültürlü bir hanımefendisin anladım kadarıyla bakma bende yazılım mühendisiyimde epwpwpwpwpepepeoeıe köylü kaldım eoepepepeğeğeğ pek yazımıma bilen dikkat etmem epeprpepğeğ
Cevap sahibi4 ayKimin yok ki
Herkesin içinde yine kendilerinden dahi sakladıkları enkazları oluyor
İşte ne kadar altında kaldığın veya seni ne kadar etkilediği değişiyor bi..
Cevap sahibi4 ayKültürlü değilim.
Mesleğiniz ne?
Soran4 ayKöylü aksanı galimmm benim ki eoepwoeororoepepwpwwğw İkizini bulup napcan beee oepeepeğeğeğe bak uyum önemli ama öyle kusursuz uyumu nerde gördün allasen rprprprprğeğe insanlar kusurlarla doludur zıtlıklarda olur, ben hala aynı düşünüyom oepepe sevgi herşeyi aşar. Ben sevgi görmemiş a*tal bir coğrafyada a*tal bi ailede büyümüş a*ptalca bi seçim yapmış olsamda bu benim başıma gelmedi diye yok demek değil ama demi
Cevap sahibi4 ayHayatında seni anlayan birinin olması güzel olurdu
Sevgi her şeyi aşar gibi geliyor çünkü hiç yaşamadığımız bu duyguya çok anlam ve umut yukluyoruz
Belki diyoruz, belki bir sevenim olsaydı böyle olmazdı
Soran4 ayBen altında kaldım ölmeyi çok istedim bi ara ilaç içem dedim sonra internetten baktım biliyon mu çok mide sancısı bilen oluyormuş iç kanama falan derken korktum ölümden korkarım ben. Sana daha acı bişey diyem mi ben ölsem benim cenazemi kaldırcak kimsede yok rpepeoepepepepepeproror komik demi ama
Cevap sahibi4 ayBir kere olup gitmissin yani neden gerisini düşünüyorsun ki
Oldukten sonra ne önemi var cenazen kaldırılmış kaldırılmamış
Soran4 ayKültürlü değilmisin bi kendi yazına bak bi benim bi senin yazış şekline bak bi benim rpepepepepwpeoepe boşluk bilende atıyon eoepepepepepwğwğ ben ne bulduysam yazıyom epepeoepe ben bi fabrikada makinelerin yazılımından sorumluyum, nalet makineler her gün bozulduğundan uğraşıyoz bide hee benlik durum yoksa makineciyi çağırırım
Cevap sahibi4 ayKültür bir kaç yazı ile mi anlasilir :O
Kendine haksızlık eden insanları hic anlayamam
Güzel meslek
Soran4 ayOlum sevenin varmış sen reddetmişin yaaa eoepepwpwpwpw bak seveninin olması çok iyi bi şey biliyon mu o yazdığın ölümede cevap vercem, geçen instagramda bi videoya denk geldim motorcuya bi şey çarpıyodu hatırlemeyom orasını, çocuğa diyolar yakınını falan arayam gelsin diye o da benim kimsem yok abi diyodu, aynı durum benimde kimsem yok ölümü köpeklerede yedirseler önemli değil ama kimsesiz ölmek cenazeni bile kaldıracak kimsenin olmaması kötü lan wpwowpwowowowpwpw
Soran4 ayBak eksik biliyon anlaşılmaz ama medeniyetlere bsk kültürün temeli yazıdan gelmezmi eowowowowowow yazı kültürün temelidir sende o var bende temel zayıf torprpepeğeğeğeğe
Soran4 aySonra temelde uy dursun ne diyisin demiş eoeowowpwpwpwpwwp tamam bu şakaydı tmel deyince aklıma geldiydi
Cevap sahibi4 aySanalda kim kimi ne kadar sevebilir
Hoşlanti hafif bir duygudur, öyle büyük bir şey değil.
Fazla dramatiksiniz. Ne olmuş olduktan sonra kimse yoksa, en azından köpeklerin karnı doyar sayenizde yine bir ise yaramış olursunuz.
Siz size yetersiniz
Cevap sahibi4 ayKim demis yazı kültürün temelidir diye
Sacmalamislar inanmayin
Cevap sahibi4 ayDursun da dursun zaman dursun diyorsun da demiş
Soran4 ayBak sana bi şey daha anlatem eoeororpepepeoewp sokak çocuğu gibi başıma gelmeyende yok ama eoeoeoeowpwpw benim kimsesiz tanıdığım çoktur benim bi tanıdığım vardı otçuydu kullanıyodu yani, kimsesizdi adam öldü kimliği yanında olsa ne cenazeyi kime verecekler roepepwpepepw adamı hastanede kadavra deneği yapmışlar roepeğeğeğwğwğwğwğw
Cevap sahibi4 ayBakın beterin beteri var işte
Güzel mutlu yaşadıktan sonra ne önemi var sonun ne oldugunun
Soran4 ayYa arkadaşım evlendi len eoeprpepwpwğw çok mutlular onları görene kadar bende inanmıyodum oroeepeıwowp adam japonyaya eğitime gidecedi bizim fabrikada o da kankam benim roepepwğwpwğ eski makineciydi rorpepeğeğe neyse gitmedeb bi Japonca öğreneem dedi biriynen bi uygualma indirdi dediydi banada çok oldu unuttum eoepeğeğr dillerle aram yok bi java scripyt bi C dili yetiyo bsna roepeowpwpwğ Neyse ordanda bi karıynan tanıştı japon adam kurstan önce japonyaya bilen gittiydi eoeprprğrğewğğw mutlular şuanda bende canlı şahit olmasan inanmazdım biliyonmu epepeodododpd
Soran4 ayBen dedim kültür medeniyetinin ilk adımları sümerlerde atıldıydı ya yazıynan epepeoepeğeğeğe ondan dediydim
Cevap sahibi4 ayNe güzel sevindim arkadaşınız adına
Soran4 ayHee dursun zaman arada fabrikada çalıyor çok iç karartıcı şarkı rorpeoepepeğeğrprprror dursun dediyse tmeele olur amma eoepwowpwp
Cevap sahibi4 ayKültür kültür kültür …
Daha çok zamanla kıymeti bilinen bir şey.
Soran4 ayBilmiyom ben güzel bir hayatın güzel bir sonu olacağına inanmak istiyom, kötü hayatlar kötü sonlarnan karşılaşıyor, o dediğim çocuk uyuşturucunun dibini sıyırıyordu ona, yakışır ölüm oldu eoepepepeğeğepepeeo komik geliyo ama ilk duyduğumda güldüydüm biliyonmu kadavra yapmışlar adamı roepepepwğwğw
Cevap sahibi4 ayTemel de ben daha temel seviyede bile değilim demesin mi
Cevap sahibi4 ayKadavra ne oluyor mumya gibi mi yani
Soran4 ayBende sevindim tabii ondan diyom sen çok kötü yaklaşıyon sanala eoeepeoepepeoe olum benim işim sanalla lan eopeperprprğeğe sana uygulama yazemmi oreorppeeğeğeğe geliştirenlerde kullananlarda insan diymi bunları, o çocukta bi insan diğmiydi, bi hayatı yokmuydu olabilidi belki bilmiyomm sen çok önyargılı gibisin sankimm
Soran4 ayeoeoepwpwğwğwğwğwğw temel yazılım bilgisindeymiş o hello world eoepepepeğeğeüw
Cevap sahibi4 ayÖnyargı insanı korur
Yoksa zaten sözde herkes insan
Sanal benim için sacmaliktir.
Klavyeden birini sevemezsin
Sanal bir de hiç güven vermiyor
İnsanlar garip
Soran4 ayobject scene
print {hello world};
en basit tanımıyla eoperpepeğeğeğe
Cevap sahibi4 ayDünya temeli kaldıramaz 🌎
Soran4 ayKadavra tıp öğrencilerinin üzerinde deney yaptığı gerçek ceset oluyor hanımefendi oeepeğeğwğw
Cevap sahibi4 ayobject scene
print {hello world};
Bu ne oluyor anlamadım
Cevap sahibi4 ayYani olu ceset demek
Zaten her ceset olu değil mi neden kadavranin kadavra olması komik geldi ki size 🤔
Soran4 ayKırmızı çizgilerin çoookk kalınn senin çoookkk eoeprprğeğeğeğe klavyeden sevemen zaten o klavyede kalırsa telefonunlan ya da pc ilen olan aşka dönüşür oroepeeppeepepp ama gerçek olabili bak benim arkadşaa dünyanın diğer ucuna gitti ororpepeğeeğ sen türkiyede değilmiydin o abe de türkiyedeydi galiba nolcek 2 adım yol epepepepepe hemen kimseye güvenemen zaten o zamanla olur zamana bırakırdınız bi süre sallıyom mesela bakardın güvenilirse iyiyse ne bilem
Soran4 ayO yazılıma temel giriş kodu oluyor roepwpwpwpe temel temel yazılımdaymış ya roepepepepr bi anladığım o var bi espiri yapem dedim olmadı eoepepepepepe
Cevap sahibi4 ayTürkiye’de değilim ama konu o değil
Bana ters ve ben kendi kurallarımdan ve inançlarımdan vazgeçebilen biri değilim
Bu bazen iyi olsa da bazen kötü ne yazık ki..
Soran4 ayNe bilem adamın öldüğünü biliyodukta kadavra olduğunu duyunca bi gülme tuttuydu beni roepeorğeğeğeğe kendimi gördüm belki ilerde bilemedim eoepepeğwğwğ ama vasiyet yazdın benim ölümü gömün ulen dedim epepwğwğeğeğe
Cevap sahibi4 ayEspiriyi kelimenin ilk 2 harfi gibi es geçmiş bulundum 😄
Cevap sahibi4 ayGomecekler zaten mumyalayip uzaya göndermezler ya
Lütfen bir dahakine böyle büyük vasiyetler yazmayın
Soran4 ayKuralların olamsı iyideee baznede kurallar hayatta bszı şeyleri kaçırmana sebep olur biliyonmu hani derler ya kurallar çiğnenmek içindir diye, hayatını komple kurallarla yaşarsan belirli bi yaşına geldinde dersin ki ben ne yaşadım, ölcez gitcez eninde sonunda bi ömürümüz var elimizde onuda kurallarınan mı heba edelim epepeğeğeğeğw fabrikada hiç bi kurala uymam biliyonmu ne işçi kıyafeti giyerin ne baret takarım eoepepep başıma ağırlık ne takcam bi ayakkabıynan bi şu sarı parlak yelekler var ya onu giyerim orperpepepeğ diğerleri he müdürürm tamam müdürüm, müdür kim kural kim işimi yapıyommu yapıyom kovamıyolarda biliyom işi diye eıepeoeororprprpeğeğeğe böyle daha zevkli arada inandığın kuralları çiğne daha çok eğlemip mutlu olduğunu görüsün bi köylü abi tavsiyesi sana hanımefendi sana bi isim taktıydım ben yavv nedi o orpepeepepepeğ
Soran4 ayEoepeorırpepepe çok takma bizim esprileri kimse anlamaz eoepepepepe yazılımcı olman lazım eoepepepep ben arada anlaşılmasada ediyom rprprğrğeğe dostlar yazılım biliyom desin prpeprprğr dostum 1 o da japonyada roepepeğeğeğe
Soran4 ayroepepepepepepe ne güldüm len var ya rorpepepepe uzaya gömsünler benş vasiyetimi değiştiren devlete iş çıkaren roeprprpepe herkes diyo ya uzaya gidiyoz diye ben uzaya gidem onlar kalsın dünyada roepepepeprp
Cevap sahibi4 ay« Çabalamayan hanim »
Cevap sahibi4 aySizin adiniza sevindim gerçekten böyle yasiyorsaniz yaşayabiliyorsanız ne mutlu size
Cevap sahibi4 aySizin random wpwpwpw den rprprpr ye büyük bir mutasyona uğradı
Cevap sahibi4 aySiz hepiniz uzaylı tek diyorsunuz demek vay
Soran4 ayAmannnnn KS bozuldu bende noldu yavv yoruma tıklıyom bildirimlere atıyo roroeprpepeeprp çıldırdımı napti bu KS heeeehhhh evet çabalamayan hanımmmm eveeetttt doğruuu çok zeki olduğumu söylemişmiydim çok güzel isim koymuşum ama oroeepepepepe
Cevap sahibi4 ayÇok yaratıcı bir isim hiç düşünmeden direkt çat
KS takti size herhalde hep bir sorun hep bir sorun
Soran4 ayOlum sende yaşarsın nolcak bunda biraz rahat ol beyaaa roepepepepe çok takıyon bişeyleri sen kafana galibamm prepepepeğ bana takıl hayatını yaşa roroepeğeğe dinle yani rprğrğrp hayatın her sillesini yemekten bütün her yerim nasır bağlamış galim rorprprpepepepe ben bilmeyende kimbilsin rorprprprp tamam espri bi yanada biraz rahatla ama
Cevap sahibi4 ayRahatim rahatim tesekkurler
Cevap sahibi4 ayBiraz uyukluyorum gidiciyim
Soran4 ayBak şindi random atarken bastığına bakmazsın meslea eoepwpwpwpwpwp wp geldi şimdi rorlrprprpepwpepwğw karman çorman roepepepe şimdide pepe geldi eoepeoep anlatabiliyom demi roeppeepepeo ne gelise gali şansına rowpwpwpepep aynneenn öyle diyom roepepwpwpwpw uzaylı tek ben hepsi bir olsun eşref tek bam güm eoepepepepwowpww
Cevap sahibi4 ayAraya karışan mini bir pepe
Soran4 ayNe bilem sınırı mı doldurduk nettik roepeorpep uygulamaya geçtim gali rpepepeğepe sitede her seferinde inmesi zor diyem öyle yaptıydım roepepeoe
Cevap sahibi4 aySite sinirli her şeyi durdurun diyor
Soran4 ayDeğilsin Değilsin bencem wpwpwpwpw ne yap biliyonmu sen elindekini komplem itme hayat bu bilemen, bu koca çocuğa yaz sen nerden ulaşabilisen artık bence bi şans ver hee en kötü zamana bıraksanızya siz zaman göstersin size ne olceni zaman yanılmaz biliyonmu prpeğrpeeğeğwğwğw gidebilin nolcek herkes bi gün gitmeyomu rorpeğepwpwpwpwğwğwpw bj seferde bi tık ben iteledim gibi oldu affet galim
Cevap sahibi4 ayBoşa umut veremem kimseye.
Böylesi daha iyi
Zamanla unutur o da ki zaten yaşanan bir şeyler olmadı unutulmayacak kadar. Eminim fazla düşünmüyordur.
Bir zaman sonra daha iyi olacaktır, en azından temennilerim o yönde.
Soran4 ayAnaaa sigaram bitmişş bu saatte nerden alcem sigarayı eowpwpwpwğeğ tühh kötü oldu
Cevap sahibi4 ayZehirlenmeye meraklısınız
Soran4 ayBoşa umut vermicen ki zamana bırakceniz ne ediyosanız onu etmeye devam edin bakam ne olcek görün ama düzgünce söyle çocuğa bilsin ne olceğini, diğer türlüsü kötü olur, benim naçizane fikrim bu yönde siz konuşmayı kesmen bence, unutmak kolaydır herkes unutur belkim güzel bir gelecek olur yaşamadan bilemen orpeepwpwp
Soran4 ayYok bee karı sigarası diye geçiyo benimki en hafifi eppewğwğeğeğeğe daha az zehirlisi bu rpeğeğeğ
Cevap sahibi4 ayZaten net ve açık şekilde söyledim ona
Konuşmaya devam etmek ise kötü çünkü ortada gercekten biraz hisler varsa bu hisleri büyütebilir ve neden böyle bir acıyı yaşatmak isteyeyim ki dostuma
Cevap sahibi4 ayNe olursa olsun « kari » hitabı kullanmanız çok cirkin duruyor.
Hiç anlama benlik değildir sigara
Soran4 ayYaşatmassın belki ne bilem ileriyi bilemeyoz ki zaman bu ne getirir götürür bilemem bende kestirip atmak bitirmek kolay ama bi savaşın bakam bi şeyler uğruna belki zafer sizin olur bilemen ki, sen kılıcı görünce beyaz bayrağı çekmişin gibi prğeeğeğeğwğwğw
Soran4 ayDoğru kaba oldum demi. Hanımefendi sigarası rpepeğeğe iş yerinde öyle diyorlar biliyonmu alışkanlık olmuş roeğepeğeğeğe
Cevap sahibi4 ayKorkak değilim bir kılıca pes etmem bir şeye inanıyorum.
Fakat imkansızın peşinden koşacak kadar da @ptal bir insan değilim.
Her şey olacağına varır.
Cevap sahibi4 ayInaniyorsam*
Cevap sahibi4 ayÇevre ve çevrenin kişi üzerinde ki etkisi..
Anlayabiliyorum
Soran4 ayUuuu baya sert çıkıştın ama wpwpwpwpwpwep hanımefendi dedik canavar oldun roroepepe doğru diyon ama inanıyosan pes etmeycen zaten, ne güzel işte her şey olacağına varısa oluruna bırak kestirip atma bi bak bskam nere varcak, amannn ne imkansızı be sen öyle düşünüyon bak çocuk düşünmeyemuş belli ki söylemiş o da öyle düşüneydi demezdi galiba bilmeyom
Soran4 ayHe doğru dedin, ne edem türkler işte normal konuşan yok ki epepeğepepeğ bende isterdim şöyle güzel bi Türkçeynen konuşem diyede epepeğeğepepeğeğeğeğw
Cevap sahibi4 ayFikir ve düşüncelerde net olmak gerek ki hayatta akıl basit karismasin.
Düşündüğün için teşekkür ederim ben her şeyden eminim. Ve farklı bir şekilde olacağıni dusunmuyorum
Cevap sahibi4 aySohbet için teşekkür ederim uykum geldi gidiyor gibiyim
Soran4 ayBilmeyom kendin bilin en iyisini ama bence herkes en azından bi şansı hakeder, ikinci şansı kattiyennn verme zaten illa tekrarlar kemdimden biliyom eopeeoepepeprpr tekrarladı yani ben bişey etmedim ama bi şansı hakeder dene sürümü lisansı gibi düşün epepepeğepwğw kestirip atmaktansa en kötü bi şans verebilin
Cevap sahibi4 ayOrtada şans verilebilecek bir şey yok
Benim bir hissim yok
Ki olmaz da sanalda
Ne kadar iyi olursa olsun ne yapabilirim ki
Soran4 ayAaa önemli değil valla bi deneyin derim bi şsns en azından, iyi olan şeyler bitmemeli biliyon mu, herkes iyiyi yokediyo siz bari etmeyin iyiye hasret kaldık zaten imrendim diye oldu hep bunlarda rpepwğwpwğw bende ıslak ayakkabılarımınan bi tekele gidipde hanımefendi sigarası alem gelem rpepeğeğeğeğeğeğeğe olmeyo sigarasız yarın yine sorcem bi düşün bence sende rprpeğepepwpwpepepeeğ hadi görüşürüz madem bay bay
Cevap sahibi4 ayAfiyet olsun ✋🏻
Soran4 ayBelki gerçekten tanışma şansınız olurdu bilmem galim ihtimaller var ya da yok denemeden bilemen demi rprğeğeğe yine karar senin istediğini edebilisin tabii
Cevap sahibi4 ay🙏🏻
Soran4 ayTenkyu çabalamayan hanımefendi tenkyu iyi geceleeeee sizede epepepepe ya da günaydın gün ağarmış
Cevap sahibi4 ayBana iyi geceler size günaydın
Soran4 ayHee ora karanlık o zaman hala doğru olabilir bilmeyom bura aydınlandı epeğeğwğwğeğe bende uyuycam lan gece çalıştığımdan hep evdede olsaö uyuyameyom sigaramı alem gelemde
Cevap sahibi4 ay👋🏻🌌.
Soran4 ayGünlük rapor seansı wpwowowowwo ne yaptınız konuştunmu onunla hala aynı deme galiiii wpwowowpwowpwp
Cevap sahibi4 aySize de iyi geceler en başta 😄
Yani konuşmadık ama yani konuştuk gibi de ama şimdi onu nasıl anlatsam
Ortak bir oyunumuz vardı oradan yazmisti hesabi silemedigine dair öyle bir geçti nasılsın nasılsın o kadar
Soran4 ayBu çok iyi değmii ama wpwpwowowpqpw bakın konuşmuşunuz wpwowpwpwpwpw helaaallll leeennn mutlu oldum hee bu da bi adım gibi bencem bilemedim hiç yoktan iyi değlmidir wpwoepwpwpwpw çabalamışınız sonunda çabalamayan hanıfendi helal gızz eoepwpwpwpwpwpwğ
Cevap sahibi4 ayYani bilmem öyle bakmadım hiç
Bir çaba yoktu ki ortada neyi nasıl anladınız da bunu dediniz acaba merak ediyorum 😄
Nasılsın diye sordu iyi sen dedim iyi dedi ve bu kadar
Soran4 ayOlsun olsun öyle demee wpwowowowpwpwppe konuşmuşunuz ya o da çok iyi oyun moyun bence, şansın olsunda ister gocaman olsun ister ufak farketmez, kesmen iletişimi wpwowowpwpwp sadece bura ve oyunmu varıdı ki konuştunuz yer
Cevap sahibi4 ayŞans diye bir şey yoktur.
Evet sadece oyun ve bura.
Bu siteden tanıdığım kimseye bağlanmamak ve fazla yakın olmamak için başka yerden konuşmam
Soran4 ayNası yoktur vardır lan wpwpwowpwpw ben çok şanssızımdır biliyon mu elepwpwpwpwep insan şans oyunu oynayıp da bi sayı tutturup amortisinide yakar mı ya wowpwpwpwpwpwpw ilk ve son oynayışım olduydu wpwpwpwpeo bu şans diğmi şimdi
Cevap sahibi4 ayYok ya şans zayıf insanların kendi umutlarını beslemek için uydurdukları bir kavram
Yani seninki de binde bir olmuş 😄
Soran4 aySenin şu kalın kalın çektiğin kırmızı çizgilerin yok mu peepepwpwpwpwpw her geçen gün dahabi şok oluyom wpwpwprororotoep kendini korumak amaçlı verme yinede arada güvendiysen birilerine ver beya epeorprpepeprptptptp sınırların çinin sınırları gibi çok guvvetli eoeptoroeoepeppe az türkiye sınırları gibi yap wpepeprpepepe
Soran4 ayÇocuk zaten sevdiğini söyleyerek sana daha yakın olmak istediğini söylemiş woepepeprpr oyunda olmasa ozaman dağlar bayırlar kim kimi ağırlara döncek iş epepeoepepepeprpr bul gali bulabilisen
Soran4 ayAnca bana olur zaten o bindebirde eoeoeooeepğwpwwpğwğw ben şanslıyım demeyom ki şanssızım roeprprprpeğeğ şans olaydı benden kız olarak doğardım biliyon mu rppreğğeğerğrğ belki daha mutlu oludum
Cevap sahibi4 ayKalın çizgi yani evet biraz öyle ama karakter parçası.
Yok ben birine güvensem de o güven dahi hep sınırlıdır. Ne olursa olsun kimseye güvenmem, bunu o kişi için asla demiyorum ona da güveniyordum fakat yine de sanaldan biri.
Turkiye sınırları küçük mü ki nasıl
Cevap sahibi4 ayŞimdi gülmeyin ama benim daha önce hiç gerçek bir ilişkim olmadı. Garip de bir durum. 2 yakın arkadaşım var, biri oydu. O da hislerini söyledi kalakaldım
Cevap sahibi4 ayBen de hep bir erkek olmak istemişimdir. İnsanoglu işte hiç bir seyden memnun olmuyoruz 😄
Soran4 ayAnladım anladım kasma o kadar ona güveniyon ama yinede sınırlarını korumaya çalışıyon wpwowowowow yaptığın doğru. Ah ulen sanal ahh. Uzaktaki insanları birleştirdin ama bi engelleri aşamadın len sanal oepepepeeppeepepep trnin sınırlar ince güvenli değil ya ondan dediydim eoeoeopepwpwpeprpr gireni çıkanı maşallah belli değil wpeğrğtğrğeğe seninkide trninki gibi olsun az en kötü kendin sınırlarını aşacak kadar incettirivesen bi epepepeğwğeğepr
Soran4 aySaçmalama beyaa bunda gülüncek ne var. Gerçek ilişkinin olmaması kötü değilki. Benim olduda noldu. İlişki marifet olaydı ohhooo insanların geneli mutluydu baksana dünyaya çok toktan diğmi ama randomda atameyom güldü deme diye
Cevap sahibi4 ayTelefon muyum ben ki kasma yapayım 😄
Belki biraz kasılmış olabilirim ama
Sınırlarımı ben kurmadım, daha çok kurduruldu ve zorla çekmek zorunda kaldım. O nedenle en ufak bir inceltmenin bende ne gibi hasarlar bırakabileceğinin farkındayım
Soran4 ayEn iyi ilişkilerde yakın arkadaşalrdan olur diyolar biliyonmuydun bunu bak yakında arkadaşınmış bi şans verivereydin epwpwpwpwpwpe Erkek olma tavsiyesi etmen çünkü biz erkeklerin yaşadığı yalnızlığın yüzde 1ini bile yaşamıyonuz emin ol epepepwğwğğe bi kadın erkek olmayı deniyo erkek gibi yaşamayı yani prepropeep 1 yıl deney yapmaya kalkıyo yalnızlıktan depresyona girip 6 ay sonra bırakıp intihar ediyodu roepprrpptğt övdümdej değil ama erkek olmak zor gibim epeppeeğrğ
Cevap sahibi4 ayRandom atabilirsiniz tabii ki buna bir şey demem 😄
Beni de ilgilendirmez
Bilmiyorum bazen böyle mutlu hissediyorum
Cevap sahibi4 ayBiz erkekler derken yalnızlığın cinsiyet ile alakası nedir?
Yani kizlara sarkan çok oluyor asla yalnız olamazlar kafasındaysanız eğer sacmaliktan ibaret düşünceleriniz.
Elbette kız da olmak basit değil
Ne kız erkek nedir bilmediği için ne erkek kız nedir bilmediği için basit geliyor herhalde.
Soran4 ayFazla ısınmışındır çok düşündüysen ondan kasılmışındır belki eoeowpwpwpwp zaten insanlar sınırlarını dur bi len ben bi sınır çekem şoraya diyerek çekmez epepepepepepeğe mecbur kalırda çeker. Neler ne hasarlar biırakıyo bi bilsen çok acıtıyo bazen rpeprpeğğe seni incitiyomuydu ki goca abi
Cevap sahibi4 ayBiliyorum
Beni neden incitsin?
Soran4 ayBöyle mutlu hissediyom derken nasıl hissediyon epepeğrğrğrğr dur gızz sakin ol kadın olmak kolay demedim sizinde zorluklarınız var tabii biz erkeklerin pisliğinden dolayı güven hissiniz falan düşük oluyo, kadınlarda yalnız olur sarkankara bakma sen onkarı ciddiye alıyosan zaten sende bi sorun vardır eoeprprğeğeğe ikiside zor ama bende şimdi kadın olsam bende zorlanırım galibam bilemedim ya da karşı cinsi çok bilmediğinizden uzaktan kolay geliyo gibi rorpeğğeeğeğeğe ne gızdın ama öyle
Soran4 ayÇok şey biliyo gibisin yaşamamanı umarım. Ne bilem incitiyor muydu diye sordum neden incittiğini bilemem ki epepeğeğeğeğew
Cevap sahibi4 ayKızdım çünkü gicik oldum
Zorluğu acıyı en önemlisi yalnızlığı cinsiyete bağladiniz?
Ve bu bana egolu geldi.
O nedenle şaşırdım ve o şekilde bir yorum yaptım yalnızca
Cevap sahibi4 ayHayır ben de çok şey bilmiyorum
Çok bilmiş gibi duruyor olabilirim ama hayır sadece fikir ve düşüncelerim.
Cevap sahibi4 ayİncitmiyordu ama onda sevmediğim bir şey vardı sadece
Onu da sözde onunla konuşacaktım ama işte durumlar böyle gelişince..
Soran4 ayDoğru diyon doğru haklısın hiçbirinin cinsiyetle alaakası yok kişiyle bi alakası var oroeeprptp cinsiyetçi bilen değilim hee o deneyide gördüydüm bi yerde öylebi araştırdıydım, erkekler şöyle iyi böyle iyi demem erkeklerin bi çoğunu da sevmem eprprptptptğtğt ama kızz kızz hakettim gali bunu rorprprprpepepepeğ
Cevap sahibi4 ayKızmıyorum kızmıyorum 🙏🏻
Fazla çıkıştıysam kusura bakmayın
Soran4 ayYok lan çok bilmiş gibi durmuyonda evet çok fazla yorumun var konulara eoeprotorpepepepeğ ucundan andırıyon denebili rorprorppwwpwp
Soran4 aySevmediğin şeyleri varsa heee çözülürdüde çözülemeyecek şeylerse olmazdı zaten öyle olaydı zaten ama incitmemeside iyi diğmi genelde kim karşısındakini düşünüyoki yok ediyok valla bazen rorpeğepeğeğ ki ben asla acıman eoepepwpwğeğeğ
Cevap sahibi4 ayUcundan andırıyorsam sorun yok 😄
Cevap sahibi4 ayHayır yani sevmediğim derken büyük bir şey değil genelde kendini fazla övmeyen biriydi bu üzerine konuşma istiyordum sadece
Soran4 ayHele gali bi de kusur işlemişin gibi bakma deyon rororoepepepepe kusuru ben işledim lan kızcen öyle olmas ama eoeprptptğrğr m*l gibi konuştum rorpepeğeğeğe ortaya yıldız atmazsam kardeşim yapıyo bura biliyonmu ondan atıyom
Cevap sahibi4 ayÖyle tabii ki Nadide bir parçaydı
Cevap sahibi4 aySiz genelde de mi hep böyle konuşuyorsunuz yoksa zorlama mı?
Soran4 ayEpeprprprpğrğepeırrırıtorpeğewğwğwğwğwğeğ sen beni öldürcen ama gülmekten epepeğeğeğeğepepepe buna sadece random yetmez ahahahahaha eheheehheeh öhöhöhöhöhöh her şekilde gülmem lazım yemin ediyom orodfododpdşdşdşxpfpfpfğ sevmediğin tarafı kendini övmemesimiydi eodpdpdpxldpepeprorıororoeoepepw siz brni öldürceniz ya goca çocuğu tanımasamda rorpepepep çok güldüm yemin ediyom oturdum iki dakka bilen güldüm buna bırak övmesin rpepepeğeğe iyi değmi bu durum iyi yani torpeğeğeğeğeğeğ mütevazimi ne diyolar ondan işte orpeğreğğeğeğe
Soran4 ayNadide parça derken kim oğlanmı epeprototprğr anlamadım lan
Soran4 ayYok beya ben hep böyle konuşuyom sen bi iş grubunu bilen görsen torotpepepeğepepe ben burada düzgün konuşmaya zorleyom aslında kendimi rotptptğrprğr ne anlatıyon sen diyolar biliyonmu
Cevap sahibi4 ayYa komik gelebilir ama kötü bir şey sonucta ben ona çok değer veriyorum ve isterim ki o da kendini görsün bilsin. Biraz o da kendine değer versin isterdim. Ama hep kendini kötüleyen taraftı o nedenle sevmiyordum bunu
Cevap sahibi4 ayEvet o yani nadir bir insandı 😄
Cevap sahibi4 ayYani normalde de hiç sevmem böyle yazan kişileri ama sözde garip durmuyor 😄
Soran4 ayDüşünüyorum öyleyse var olma ihtimalim neden olmasın diğmi epeprpeğeğ yani kendine hiç değer vermiyorsa olmaz ben övmüyor dedin diye şaaptım. Kendine değer vermeyen hiçbirşeye değer vermez ki insanın önce öz değeri olcek doğru diyon böyle düşününce haklısın epeğeğrğtğtğeğe çalışıyo hayalleri bilen var dediydin kendine değer vermeyen birinin hayali olur mu rpeprprorpeğeğe ne bilem hiç anlamam böyne şeylerden rprpeğwğeorprepeğwğwğ tahminde bulundum sadece
Soran4 ayNadir olan şeyler gözden kaybolmaya mahkumdur diyem bari torpeoeoepeğeğeğ ben bu sözü nerden duyduydum acaba rprprğeğwğeğe yaa düzgün yazemmi ama yavaş yazarım söyleyen orrpwwğwğpwep elim böyle alışmış
Cevap sahibi4 ayÖyle övmez sevmez pek kendini
Hayaller, evet yani güzel bir şey haklısınız
Hayali olan değer veriyordur kendine ama ben de şu an tam adlandıramadım
Garip yani
Garip
Cevap sahibi4 ayGüzel söz
Nasıl istiyorsanız o şekilde yazın hiç fark etmez
Siz hiç bahsetmediniz kendinizden?
İlişkinizden?
Soran4 ayÖvmemesi güzel bak ama eğer kendini sevmiyosa bi sıkıntı vardır ama bilmiyom sen daha iyi tanın, eğer istediğim şeyler varsa kendim için isterim yani neden isteyem demi epepepepepeprğrğrüeğeğe bence ikinizde çok değişiksiniz orprrppeeğeğe tencere kapak gibisiniz he senin kırmızı çizgiler çin seddine dönmüş o da kendini seviyomu sevmeyomu belli değil rpepeoepeoepeğeğrğrğr
Soran4 ayValla böyle daha rahat yazıyon ama rahatsız oluyom dersen değişirim roepeoeoepepr sorun yok bana eoepeorıtorpe benim ilişkimin bahsedilecek tarafı kalmışmı ki. Mutluyuz sanıyordum o geçmişten kalan birisini aklından çıkaramadığı için mutluymuş sonra oda işte bunun aklına girmiş rotprprpeğeğeeğ sonrası sonrası iştem b*ktan bi aşk hikayesi
Cevap sahibi4 ayÇin Seddi çok yerinde bi örnek oldu bir sey diyemedim 😄
Sizinle de böyle konuşuyorum ama bu bir seler değişebilir mi ki acaba gibisine değil, sohbet amaçlı yoksa her şey olması gerektiği gibi
Cevap sahibi4 ayYok dediğim gibi istediğini şekilde yaşmakta özgürsünüz 🙏🏻
Yani eski sayfaları açana kadar okuduğu sayfa siz miydiniz?
Eski geldi yeniyi götürdü gibi mi
Soran4 ayValla sana şunu diyem. Kendi içinde birşeyleri değiştirmeden hiçbirşeyi değiştiremezsin zaten o yüzden önce kendi içine bakıcen sonra ne olcese olur perprprğrğ dediğin gibi her şey olcene varır ben olmanızı isterdim sanalda olsa gerçek neden olmasın ben mutlu olamadım siz olabilidiniz ben sizin hikayede sevgiden dolayı mutlu olcek potansiyeli gördüğüm için dedim engeller sadece bahanelerden ibarettir aşılamayacak bir şey yoktur dünyada rororoepeprğrpr ölüm olmasın yeter torpeğeğe bırakmak kaçmak kolaydır eorptğrğrğ önemli olan zor olduğunu bile bile savaimaktır bence ama siz öyle karar verdiyseniz galim ne diyem prprorğeğe he olur bi şans vsrmek istersen aklında soru işareti kalmasın sor öğren ondan sonra yap, o soru işaretleri bitiriyor adamı orottıeoepep şüphe insanı bitirir unutma orororpeğeğerğğt vay leenn ama bunu baya samimi yazdım hee ottotorpğreğeğeğwğ
Soran4 ayO eski sayfalarda tutuklu kalmış benim sayfamı parmağıyla tutarken gözleri eski sayfaları okumuş, yanlışların içinde doğruyu arayamazsın ben onu yanlışların içindeyken yanlışların mekanında buldum rprğrğrğr bir şeyler demişsin istedim yerimi değiştirdim hayatımı Değiştirdim artık rorptotprğrğeğe hsni en büyük değişim yerden başlar derler ya totptğtğrüeüeüeüe üzüldüm ama lan aldatılmak çok kötü umarım hiç yaşama onu
Cevap sahibi4 ayEvet o kadar içten yazdınız ki sıcak hissettirdi teşekkür ederim
Herhalde gerçekte bir abim olsa aynı tavsiyeleri verirdi 😄
Teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap sahibi4 ayUmarım teşekkür ederim …
Sevdiğim kişi tarafında aldatıldığımı düşünemiyorum bile kim bilir napardim…
Olsun demek ki daha iyi kişilere layıksınız
Soran4 ayNe demek çabalamayan küçük hanıfendi rorpepepepepepe o ilk tanıdığım soruda yaptığın çok iyiydi epepepwğwğwğeğ keşke böyle olmayaydı ama ne edersin hayat bu işte yüzümüz gülse arkasından tokat atıyor epeprptğrğrğeğe
Cevap sahibi4 ayNe yapmıştım ilk soruda?
Hatırlamıyorum
Cevap sahibi4 ayOlsun yaşamaya devam ediyoruz
Soran4 ayBen onu çok sevdim biliyonmu aşıktım ona neyine aşıksam kendimden utanıyom şimdi, yapmayacağım şeyler yaptın onun için, kötü şeylee değil tabii oroeoeeıeıwpwğwpeğ hani bi insandan iyide olsa bişey yapmasınu beklemezsin ya vayyy lenn helal sen böyle şeyle yaparmıydın dersin öyle şeyler yaptım ama değmedi, ben çok yıkıldım ondan sonra yani demeyi sevmeyonda diyem sana bi ara öyle işte içki bilen içiyodum çok bi ara o japonyaya giden kankam dedi len böyle olmaz hiç diğsin sen bi psikyatriye gidem bilen diye gitmedim ama eorprprpepeğwğw o yüzden daha iyisine layıkmıyım bilmem ama istemiyomda epeprğtğtğrğr ben herşeyimi orada bıraktım onda bıraktım o yüzden doğru kişiyi sev, doğru kişiye şans tanı, sana getireceği yıkımın seviyesi atom bombası gibi oluyo biliyonmu rorprğrğtğtğrğr bakma sizide o yüzden öyle bi şeyettiydim fldprprptptp imrendim derkende sizs acaba aldatılmayaydım bizim ilişkide böyle olurmuydu diye geçdiydi aklımdan rorpepwğwpwğwğe
Soran4 ayLen naptım ben çok konuştum püüü bana
Soran4 aySoruyu onun için açmıştınız ya, üzüldüydünüz bilen merak ettiydiniz onu
Soran4 ayBazen yaşamak deriz ama yaşadığımızı sanırlar rotptprpeğrğrğrğr
Cevap sahibi4 ayTüm her şeyinizi onda bırakmanız onu daha değerli kılar ister istemez
Asil unutabilmek için, bir değerinin kalmaması için onunla bitmemeli bazı şeyler içinizde …
Cevap sahibi4 ayYok yok güzel konuştunuz
Cevap sahibi4 ayYaşam …
Güzel bir kelime
Soran4 ayDemi bitmemeli ama öyle dendiği kadar kolay değil rprptptğrürğ birini sevmekten korkuyom artık ben çocukken bi köpek ısırır bütün köpekler ısırcak sanan ya roprrpepeğ insanın kalbi birine çocuk olunca ve o çocuklukta darbeyi yiyincede birdaha öyle olmuyo orotprrprpeğrğ travma etkisi yaratıyo biliyonmu rprptptprğ sana senden örnek verem sallıyom tamamenben tanımeyom çok ikinizide ama seni sevdiğini söyleyen çocuk gerçekten açık olduğunu varsay tamammı varsay öyle varsay orrprprğ sana aöylediği ve işte olmaması bilen sallıyom bi travma etksii oluşturabili rorptprpr bunlar sallama ama yani çocuğu bilmeyom belki daha önce kaçkere kalmıştır bu durumla alışıktır bilemem , insanın kalbi çocuktur yaşadıkça acıdıkça büyür bencem benim kalbim onla çocuktu travma etti gitti bana epeğrğtğtğt he o beni değişti sanıyo zatende bide bana sor bakem değişebildimmi rorpeğeğeğeğeğ
Soran4 ayYaşam çok b*ktan kelime kız rotptptğrğrğrğrğ bak acımeyceni bilen 1 dk durman şu hayatta
Cevap sahibi4 ayEvet elbette biliyorum o travma etkisini ve sizi anlıyorum da ….
Değişebildiniz mi?
Cevap sahibi4 ayYok ya ne olursa olsun seçilmiş ruhlariz.
En büyük acı da olsa dünyayı gördük ve yaşıyoruz …
Bence
Soran4 ayHayatım dışardan bakıldığında çok değişti ama içimdeki şeyler hala aynı eowpwpwpwpwpw kıyamet senaryosu yaşanıyo içimde gali orrprğtğtğtğ
Soran4 ayUmarım hiç yaşaman öyle travmala, allahada inanmeyon ki kime dua eden eoeprpepeğeğeğ ama umarım yani kimse yaşamasın isterim berbat ben yaşadım hiçte tahmin etmezdim biliyonmu yaşeycemi heee kötü bi kız değilsin gibi ama diyem ben yinede kimseyi aldatma olur epeğrğtğtğtğt kötü oluyo biliyonmu rprprprğrğ
Soran4 ayYav valla billmeyomda yenilerde bi yöntem öğrendim bi kafama yattı da bakecem bakecem mantıkıysa deneycem rororprpeğrğr keşke hiç seöilmeyeydim kim seçtiyse ruhumu düvüşesim var onlan epepepeğepeğeğeğ
Cevap sahibi4 ayKendinizi gommeye hazirsini yani
Cevap sahibi4 ayHazırsınız *
Cevap sahibi4 ayUmarım teşekkür ederim
Herkes ben aldatmam der fakat ben bunu söylemiyorum bunu yasiyorum, yalan ve aldatma tarzı şeyler bende asla var olamaz
🙏🏻
Cevap sahibi4 ayNe yöntemi?
Soran4 ayYok kendimi neden gömem ben gömcekle işte oeroepeğepeğwğwğeğrprpt ne konuda hazırım anlamadım ama rpepeğeğe
Soran4 ayYaşaman ne güzel kız öyne oroepwğwğe çizgilerini aşıp birini sevebilisen güzel seven sende senide güzel seven birini bul ama sonra işte tek taraflı olunca kendin gördün olmeyo bitiyo bi şekilde hüzünlü bi ayrılık kalıyo geriye
Soran4 ayYöntem yönetim şekillendirme ilkeri epepepwpwpwpwp boş ver şirketteki yöntemin tanımını yapıvedim sana eorptptğrğr
Cevap sahibi4 ayA tamam yani hani bazı insanlar için yaşasa da yaşasa da fark etmez ya o anlamda demiştim herhalde sizin için fark etmez yok oluşa da hazırsınız gibisine
Cevap sahibi4 ayEvet tek taraflı kötü …
Teşekkür ederim
Cevap sahibi4 ayBen yatacağım teşekkür ederim her şey için 🙏🏻
Soran4 ayHe anladım galiba bu sefer epwşwpwpepe farkeder farkeder
Soran4 ayKötü tabi beya oewpwğwğw umarım çocukta iyidir sende iyi olun iyi geceler size gali
Cevap sahibi4 ayUmarım teşekkürler
Huzurlu geceler 🙏🏻
Soran4 ayTekn yu tenk yu sanada iyi geceler
Soran4 ayÇabalamayan kız her sabaha karşı sana yazmadan duremeyon galim wpwpwpwpwowoqoa işi yancıya kitledim raadım wpwowowp bi raporunu alem gali deeeğmi pwwowowpw
Cevap sahibi4 ayGüzel yapmışsınız 👌🏻
Alın raporu tabii
Soran4 ayDemeycenmi bişey o zaman
Cevap sahibi4 ayHuzur dolu bir gece dilerim
Söyleyebilecek bir şeyim yok 🤔
Değişen bir şey de yok
Her şey için çok teşekkür ederim 🌌🙏🏻
Soran4 ayİyi geceler iyi geceler bana daha ne uykusu çocuk avutuyomm wopwpwpwpwpw yancımı yani çırakda diyebilin pepeğwğwğwpw iki geri 1 ileri nihaisi geri deyon he wpwpwpwowpwpğwğw gelişme yok daha çok eksi yönde epepepwğğwwpwppw teşekkürünü anlamadım amma
Cevap sahibi4 ayOoo kolay gelsin çırak avutmak da çok eşsiz bir hobi 😄😄
Yesss değişen bir şey yok
Bu kadar süre benim, bizim için düşünüp bir şeyler için çabaladığınız için teşekkür ettim
Soran4 aySorma kaprisleri bitmiyo çırağın epeğeğwğwğağwğ sizden umudu ümidi ne dersen artık hepsini bilen kestim ben pwwpwpwoepepepep adın çabalamayandı ya çabalayan olsun eoepwğepeppe adını değiştim artık çabalayan epepwğğeğeğr ikinizde mutsuz olmak için bu kadar çabalamı bi insan wpwğwprprprptotorro olsun beyaaa nolcek düşünüpte sanki eformu sarfediyom epepepepeğwğqğqğeğrğtğtğ
Cevap sahibi4 ayÇabalamayandan çabalayana bu koca yatay geçişi neye borçluyum 😄
Olsun yine de teşekkür ederim
Soran4 ayİki bilgin oturmuş düşünmeye başlamışlar wpeppwpepe ama düşündüklerinin hepsi zorumuş biri demiş ki böyle olmecek işsiz kalcez başka bi şey edem diye epeppeeğğeğwğw sonra diğeride demişki düşündüklerimizin tersini niye etmeyoz lan epeprğrğeğeğepeğrğt sizinkinde böyle değmi ama rprpepeğğwğeğeğr ikiniz düşünmüşünüz biz mutlu olamayız zor diye rpprğeğeğe sonra o zaman mustuz olam demişiniz böyle etmişiniz prprğepepepeprpr mutsuzluğa çabaleyonuz ya ikinizde çabacısınız ama tersine rorprptptğtğrğeğeğğeeğğeeğrğprtptpyptptp bravo bravo
Soran4 ayTeşekkürünü reddettim çabacı bayan prpeğeprprprpeğe ortada elde tutulur bişey yoksa teşekkür etme pepwğwğwpepwpepe düşünceyi eliminen tutamadıma göre eopetotoepeğwğwğrğğr reddediyorum
Cevap sahibi4 ayFarklı bir bakış acisi 🤔
Yine de bunu kabul etmiyorum
Mutlu olabilmek için birbirimize ihtiyacımız yok ve böyle bir düşünce içerisine de hiç girmedim o nedenle DIIIIT yanlış
Cevap sahibi4 ayTeşekkürüm ortada kaldı garibim alayım geri bari
Soran4 ayHoopp perihan abla zaman geriye aksın diyom hemen rprprppepeğeğeğr ne dediydim ben bi ömür yalnız geçmez epprtprğeğep insan yalnız edemez ortoypyotğğe tek mutlu olun tabii o da olur ama bir elin nesi 2 elin sesi demiş birileri kuvvetlisi varken neden tekinen yetinesin ki olurdunuzda siz ororğeğeeğrğtptppy hala toz gondurmuyon terslemedimiydin dün beni ben kötü bişey dediydim diye rpeğeğwrğtp önemseyon işte rorpeğeğeğtpyp ben bişey demeyom artık rprptorppepeğ teşekkürde uçtu kaçtığına görem protyptprğür şu manyak çırağı bi bulem nerelere gitti allah bilir rptptptprprğrğrğeğeğeüe
Cevap sahibi4 ayOnda katılıyorum zaten dogasi gereği yalnız olamaz
Her şeyin bir zamanı vardı
Doğru zaman ve kişi de vardır
Bir elin nesi iki elin sesi senden ilk hoşlanan kişi ile olmak anlamına gelmez
Önemsiyorum zaten değer verdiğimi söylüyorum
Siz sanırım bir erkek ve bir kadın arasında sadece romantik ilişki olabilir gözüyle bakıyorsunuz ama ben bir dost olarak değer veriyorum kaç kere daha demem gerekiyor.
Soran4 ayDünyanın kendisi de bir açıda eğim alarak elipsi oluştururken yörünge bile doğru değilken doğru birbirine yapışık iki noktadan başka bişey değil, bu oğlan için demeyomda ya doğru kişi olur ya doğru zaman ikisi çok ayrı bambaşka noktalar anlecen bi doğruyu oluşturamazlar rptprğeğeğeğrğpeğeğwğwüeüeğrğt çok vektörel oldu gali inşallah geometrin vardır boşa konuşmuş olurum yoksam torprprprprğ ilkinin değerini bil ama senden geleninkinden olsun bu rorpeğeğeğeğ senden hoşlananı değil zaten hoşlandığın önemli wpeprptğtğtğeğüe en yoğun hislee ilkde yaşanır dahasını bulaman emin ol kendimden biliyom rortoprrporprğr şey gibi düşün kız yara kapanırda kemre olur ya heee ilte o kemrenin düştüğü yerdeki sinirlerde ölür ya hissedemen çok fazla epeptptpyğ hiç öyle şeyle yaşadınöı bilmeyom rprprğeğrğ gibi ben çocuk için demeyom olmazsa olmasın nedem 8milyar insanız dünyada olan olu illa senin için deyom roepeğğwwğğeğe
Cevap sahibi4 ayElbette onda da katılıyorum
Ya doğru zamandır ya da doğru kişi
İkisi aynı anda olmaz
Hemfikirim
Teşekkür ederim fikir ve düşünceleriniz için
Soran4 ayYavvv düşünüyom diyede teşekkür edeni ilk defa duyuyom ropeğeğeğrğrğrğeğe bizim müdür az düşünmüşün git az daha ötelede düşünde öyle gel deyo bana hep tprpeğwpepepeprooroepepepeğe o yüzden köylü bi abi tavsiyesi verem sana doğru olduğunu düşündüğün kişiyi itme, bu çocuk için demeyom çok öyle gibi durcak bak izle torpeğğwpepepr sevmediğini düşünsen bilen şans ver ki doğru bi kere kaçarsa daha gelmeyebiliyo biliyon mu toprğeğeğeğeeğeğwü artık kimin doğru olduğunu düşünüsen zaman gösteri gali rprprğeğeğeğ
Cevap sahibi4 aySizin meslek neydi
Cevap sahibi4 ayZaman gösterir tabii
Thanks thanks
Soran4 ayAnaa dediydim yaaa torpeoeprptpyğyğtğr maşallaahhh hafıza mükemmelmiş senin yavv roepepğeğrğrğr yazılım bitirdim bi fabrikada makinelerin yazılımlarıyla uğraşıyom diye roeprptprpeğeğeğeğ yazılımcıyım yane anlecen ororpepeğeğeğeğeğe
Soran4 ayAman aman aman zaman eppeğweppepwpwwpwppwpwpw duman geldi aklıma öyle bi şarkısı vardı yanlış bilmeyosam prepğeğeğeğe tenkiyu tenkiyu rpepğeğwğeğeeğüe
Cevap sahibi4 aySaçma ama %80 sizin o olduğunuzu düşünüyorum
Müdür otel, konuşma tarzı
Şimdi bırakacağım notu o değilseniz takmayın lütfen 🙏🏻
« Gerçekten sensen yalanlar yüzünden çok büyük hayal kırıklığına uğrarim. »
Cevap sahibi4 ayEvet, dursun zaman dursun diyorsun da oyun değil ki yaşamak
Soran4 ayNe dediğini anlamadım otel ne pepwğwprprğ sen beni o çocukmu sanıyon eppeğeğeğrğrğt otel nerden çıktı eoepepeğeğwğeğ
Soran4 ayDursun zaman dumanınmıydı eoeprprptpteprprp googlea soram bi
Cevap sahibi4 ayBoş verin
Maalesef şüpheci bir insanım ve bir şeye bir kere inanirsam düşüncelerim çok zor değişir belki de paranoyak olabilirim
İstediğinizi düşünebilirsiniz ama kendimi bir an için s@lak gibi hissettim, oyun oynanıyormuş benimle gibi
Neyse, kusura bakmayın.
Size huzurlu bir gece dilerim.
Soran4 ayManga diyo google bey amcam pwğeğrpreppep benden ötürü çocuğa kızmeycen demi wowoeprpeoeowowo çocuğu tanımeyom bile ben hesabını vereydin yazcedimde vermedin kapamış ama gali bişeyi kalmadı
Cevap sahibi4 ayBoş verin
Teşekkür ederim ben gidiyorum 👋🏻
Soran4 ayKusura baktım ama kıyaslanmayı sevmem çabacı kız pwpwpwpwpe ama bişey demecen çünkü dostlukda olsa bitmiş ama kırıldım bil bunuda
Cevap sahibi4 ayÇok özür dilerim 🙏🏻
Sizi de anlıyorum fakat şüphe duyduğum bir şeyi es geçip yokmuş gibi davranamam
Yanlış kesinlikle olabilir düşüncelerim
Sizi anladığım gibi sizin de beni anlayabilmenizi rica ediyorum.
Soran4 ayBunu ona demeliydin ama bana değil çabacı kız. Şüphen varsa aklında gider ama beni tanımıyon ondan şüpheleniyon ona sorcen o zaman, direkt onla muhattap olduğunu bilerek sorcen. oyun dediydin geçenlerde ordan ona sorabilidin. Affediyom ama seni dediğim gibi üzgün olabilin ondandır. İyi geceler çabacı kız
Cevap sahibi4 ayOna da yazdım 🙏🏻
Tekrardan kusura bakmayın lütfen sahte davranamazdım
Teşekkür ederim, en azından bu sefer teşekkürümün bir anlamı oldu 😄
🌌✨
Soran4 ayBak bu sefer kabul ederim teşekkürünü epepepwpwpwğwpepepe eliminen tuttumm bu sefer wpwpwpwpwpw kelolanın alsana dedesi gibi wpwpwpwpwpwp çok telefona baktım azda yancı dinlensin galim ben çalışen dahada yazmam bil. gelişme olcek olusa söylen sen iyi geceler sana
Cevap sahibi4 ayMüteşekkirim 😄🙏🏻
Kolaylıklar dilerim 🌌
Soran4 ayTenk yu tenk yu pepwwpwppwp
Cevap sahibi4 aySizden çok özür dilerim bir hata yaptım 🙏🏻
Sorguladigim için çok özür dilerim cahillikti
Lütfen kusuruma bakmayın
Soran3 ayBen seni affetmedimiydim o gün wpwpwpwpw olu öyle arada bi takmeyon ben unuttuydum bile
Cevap sahibi3 ayOlsun yine de üzgün olduğumu bilin bu konuda :)) 🙏🏻
Teşekkür ederim
Soran3 ayBiliyon biliyon üzgünsün wpwpwpwp dediydim sana unuttum bilem, nettiniz kız kulesiynen galata kulesi ayrımı hala pwpwoweowoeowpqp
Cevap sahibi3 ayEvet size söylemedim ama kısa bir süre önce tekrar konuşmaya başladık ama daha farklı
Sizi o sandığım için ona yazdım ve bana ulaşmak için site hesabını geri açtı yazdı
Ben de 4 haftalık bir işe girdim gibi, yanımda olmak istedi ve ben de kabul ettim …
Sizce hata mı yapıyorum
Soran3 ayNasi daha farkli konuşabilyonuz pwpwwpwowo Helal ossun adama gözüme girdi galiii wpwpwpwpwp sevdinin yaninda oluyo wpwpwpw hata ediyommu etmiyommu diye düşünü durusan bişey edemezsin. zamanlan görüsün anca onu ondan dolayi adam yaninda olmayi sectiyse iyi iyiii kalsin yaninda iste. ne biliyon hem belki doğrusunu ediyon bilemen wpwowowpwpwpwpwpw
Cevap sahibi3 ayYa size yazdığımda farklı konuşuyorduk daha soğuk, o değil daha doğrusu ben ama şu an eskisi gibi konuşuyoruz bir şey olmamış gibi
Bilmiyorum doğru mu ama son nasıl olur hiç bilmiyorum onu da …
Sanırım öylece yaşayıp görmek gerekiyor
Soran3 ayHerşeyi kontrol edemen yaşan beraber görün nere gidecek sizin bu ilişki gali wppwwpepwoeoeoep bilmeyom ama doğru karar vermişin bence busefer hem çocuğun yaptiğida helal lan abey dedirtcek seviyede wpwppwwpwpwp allaha inanmam ama güzel bi sonunuz olur inşallah diyen bu sefer sizin için hadi galim yaşayin görün, nazarım değmedi diyebilirin artık vicdan azabı çekedim vallahi içim bi rahatladı bi rahatladı anlatamam bunu sana biliyon mu pwwowowpwpwp
Cevap sahibi3 ayYok zaten sizin yüzünüzden olan bir şey yoktu o nedenle hiç küçük kötü hisler dahi barındırmayın lütfen
Teşekkür ederim güzel düşünce ve dilekleriniz için
Size de güzelini dilerim
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu çıkış baya isyan kokuyor 😅 belli ki bir yerde dürüst olduğun için canın yanmış 💔
Dürüstlük kötü değil ama “nasıl” söylendiği çok önemli. Pat diye surata çarpınca tabii ki kırıyor. Ama yalan da kısa vadede rahatlatır uzun vadede güveni bitirir 🚫
En sağlıklısı nazik, empatik ve dozunda dürüstlük. Hem kendine hem karşındakine saygılı olan bir dürüstlük tarzı kurabilirsen hayatın çok daha hafifler 🌿✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
4Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 4 aydürüstüm her zaman
10 Yorumla Dürüst olmak iyidir de bir şeyi nasıl söylediğin de önemli
21 Yorumla
Soran4 ayYoo çok kibar bile olsan bazen acı veriyor. Gerçekler acıdır bunu bilin yalancı olun
Gizli Üye(25-29)4 ayBen yalan söyleyince çok kötü hissediyorum dürüstlük iyi bence
31 Yorumla
Soran4 ayİyi öyle diyorsan
4 ayDurustsen durust insan kazanirsin kotu yalanci insanlardan uzaklasirsin durust ol ki oyle kisiler olsun hayatinda
21 Yorumla
Soran4 ayÖyle olmuyo knka. Dürüst gibi duruyorlarda. Dillerinden yalan zehir gibi akıyor
4 ayYalandansa acı gerçeği kabul ederim
13 Yorumla
Soran4 ayEvet yalan olan güzeldirr ama gerçekler acıda olsa gerçektir. Yinede kimseyi üzme sen yalancı ol
- 4 ay
Hayır asla her zaman dürüstlük önemli bı duruşum var benim
Soran4 ayHelall leeennnn.
4 ayFazlası zarar ve patavatsızlığa girer
111 Yorumla
Soran4 ayYalan süleeee o zaman
- 4 ay
Yalanda beni bozar en iyisi fazla konuşmamak neden Allah 2 kulak bir ağız vermiş çok dinle az konuş diye😁deşifreye gerek yok
Soran4 ayAşırı mantıklısın, doğru çok jonuşmak kötüdür. Ben susayım en iyisi
- 4 ay
Fazla konuşma gizemini koru hem daha çekici gelirsin insanlara seni tanıma şansı isterler kollarlar hemde pot kırmazsın çok konuşan çok kaybeder kendini deşifre etmemeli insan
Soran4 ayKötüyüm ya. Konuşacak mecal mi kaldı. Bi ömür susmak, hiç uyanmadan uyumak istiyorum
- 4 ay
Ya her şey dozunda güzel aslında hiç konuşmamakta sıkıntı özgüvensiz gösterir cahil gösterir yerine göre az ve öz sade mantıklı ve kısa cevaplar en tesirlisi
Soran4 ayDoğru diyorsun evet, bakalım deneme yanılma bulcaz
- 4 ay
Bir musibet bin nasihattan daha sahihtir bakalım
Soran4 ayDoğru diyon, musibetler bin olunca bin nasihatta milyon sınırında geziyor o yüzden çevremizdekiler çok konuşuyor
- 4 ay
Dediğim gibi az konuş çok dinle en sağlıklısı
Soran4 ayYoruldum ya hep bir şeyler için çabalamaktan
Gizli Üye(18-24)4 ayNooooo dürüst olan her zaman kazanır nasıl kötülük olsun
17 Yorumla
Soran4 ayKim kazanmış dürüstlükten. Sizde salla kazan yapın anca
Cevap sahibi4 ayNeye inanmak istiyorsan ona inan
Soran4 ayİnanmıyorum hiçbir şeye
Cevap sahibi4 aySen bilirsin
Soran4 ayBen bilcem tabii. Tenk yu
Cevap sahibi4 aySen kendi hayatında kendi bildiğini yaparsa benim bildiğim de bana aynı şekilde rica
Soran4 ayNe dediğini hiç anlamadım
sen öyle yap
24 Yorumla
Soran4 ayYok ben yapamıyom ya
Soran4 ayKeşke yapabilsem benimde çenede var işte
- 4 ay
evet rekora koşmuşsunuz neredeyse eliniz ağrımadı mı kaydırmaktan
Soran4 ayNeşet babanında dediği gibi: Sağaanee laaa
- Para & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ayDoğrudur hocam
11 Yorumla
Soran4 ayDoğru tabii
- Para & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı.
4 ayOlamaz
20 Yorumla what
11 Yorumla
Soran4 ayNoldu ne what
Gizli Üye(18-24)4 ayBiyaz
15 Yorumla
Soran4 ayBiyaz ne
Cevap sahibi4 ayBiyaz demek biyaz demek oe ne olucka r koy bi
Soran4 ayKes annenle karıştırma beni, yazmayı öğren önce
Cevap sahibi4 ayMal bilerek yazdım sen biyaz değil baya bi oro ç
Soran4 ayYa bi uza allah aşkına sıkıntılı mısın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında