Erkek arkadaşımın tek hedefi para kazanmak, gelecekle ilgili plan yapmaması normal mi 😕?

Erkek arkadaşımda bende okuyoruz. o baristalık ben tezgahtarlik yapiyorum asgari ücretin 1.5 katı falan kazaniyor ve yetiyor bugün onunla konuşurken gelecek planimiz ne ya da senin planin ne diye sordum. Ve bana para kazanmak başka planim yok okuduğum bölümun geleceği yok başka bölüm okuyarak vakit kaybedemem dedi bende sonsuza kadar barista olamazsın herhalde bir meslegin olmali dedim. Bana hiçbir işin kolay olmadığını kendi bolumunu yapsa asgari ücret alacağını hangi is iyi getirirse onu yapabileceğini soyledi ama bu düşünce tarzi bana uymuyor. Bir mesleği olmasi gerektiğini en azindan baristaligi sevdiyse bile bu alanda bir hedef söylemesini falan istiyorum. Hangi iş olursa yaparim mantığı cok rahatsiz etti beni. Yanlış mi düşünüyorum erkegin gelecekle ilgili plani olmasi gerekmez mi? Benimle mi ciddi düşünmüyor o yüzden mi bunlari düşünmek için erken kafasinda ama 1 sene sonra mezun olucaz ben mi planlarina dahil değilim yoksa gerçekten hedefsiz mi?

Erkek arkadaşımın tek hedefi para kazanmak, gelecekle ilgili plan yapmaması normal mi 😕?