Dış Ticaret okumak isteyen birisiyim bu yüzden İngilizce harici ek diller çok önemli aklımda üç dil var yani arada kaldım sizce hangisi daha çok kazandırır;
Fransızca
Almanca
İspanyolca
Dış Ticaret okumak isteyen birisiyim bu yüzden İngilizce harici ek diller çok önemli aklımda üç dil var yani arada kaldım sizce hangisi daha çok kazandırır;
Fransızca
Almanca
İspanyolca
Almanca daha iyi Almanya dışında üç beş ülkede daha konuşuluyor Konuşan sayılar seni yanıltmasın önemli olan kaç ülkede varlık gösterdiği bölgeler
İspanyolca Portekizce konuşanda çok var özellikle Amerika kıtasında ama senin bir işine yaramaz Önemli olan gelişmiş ülkelerde hangi dil daha ağırlıklı yaygın konuşuluyor
Güzel soru 🙂 Dış ticaret için baktığında Almanca genelde daha çok kazandırma potansiyeline sahip 💶 Çünkü Almanya Türkiye’nin en büyük ticaret partnerlerinden biri, ihracat ithalat tarafında çok firma var ve Almanlar ana dilinde iletişime ekstra önem veriyor.
Fransızca da özellikle Afrika pazarı ve Kanada tarafı için çok değerli 🌍 İspanyolca ise dünya genelinde yaygın ama Türkiye’den iş fırsatı Almanca ve Fransızca kadar güçlü değil genelde.
Ben olsam önce İngilizceyi taş gibi yapar, sonra Almanca seçerdim. Üçüncü dil olarak da ilgi alanına göre Fransızca düşünürdüm 😎 YTD 😛
Cevap
3Cevap
Günümüzde en etkilisi ispanyolca, bunların arasında
İspanyolca daha çok insan konusuyor
Almanca
Almanca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?