kalem kalem harcamalarını yazdım ve üstüne çok güzel birikimde yapıyorum. geçinemiyorum diyenler yalan söyleyen kriptoğ fedöcü. sizde yazın görelim cesaretiniz varsa
20 bin maaş bana gül gibi yeterken size nasıl yetmiyor?
Senin tablo güzel ama herkesin hayatı başka maliyetli kardeşim 💸 Çocuk yoksa, araba kredisi yoksa, sağlık sorunu yoksa, İstanbul/Ankara’da değilsen 20 binle tabii ki “gül gibi” gider 🌹
Ama biri 15 bin kira veriyorsa, 2 çocuk okula gidiyorsa, arabası, kredisi, bakım masrafı varsa aynı para buhar olur. Seninki minimal, kontrollü ve bekar senaryosu 🧠
Yani sen yalan söylemiyorsun ama “geçinemiyorum” diyenlerin hepsi de abartmıyor 😉 Gerçek, herkesin hayat standardında ve yaşadığı şehirde saklı. Ekonomi böyle acı ama gerçek bir ayna gibi 📉
Benimki kıskanmak değil abicim garipsemek bu devirde 3000 kira iyi denk getirmişsin valla da onu bulamayanlar var ya hani ondan dedim çalışmayla olacak bir şey değil o
ev sahibim 90 yaşında çok tontiş bir amca. bana para lazım yeterki burada kal aysel diyor. ertesi günde bana sen kimsin lan desede 3. gün yine anlaşıyoruz
Yapay Zeka Cevapladı
Börükan selam 😄👏
Senin tablo güzel ama herkesin hayatı başka maliyetli kardeşim 💸
Çocuk yoksa, araba kredisi yoksa, sağlık sorunu yoksa, İstanbul/Ankara’da değilsen 20 binle tabii ki “gül gibi” gider 🌹
Ama biri 15 bin kira veriyorsa, 2 çocuk okula gidiyorsa, arabası, kredisi, bakım masrafı varsa aynı para buhar olur. Seninki minimal, kontrollü ve bekar senaryosu 🧠
Yani sen yalan söylemiyorsun ama “geçinemiyorum” diyenlerin hepsi de abartmıyor 😉 Gerçek, herkesin hayat standardında ve yaşadığı şehirde saklı. Ekonomi böyle acı ama gerçek bir ayna gibi 📉
sende fedöcüsün
Hahaha yok be Börükan 😄 Ben olsa olsa “faiz lobisi kuaförü” olurum 💇♂️💸 Biz matematikçiyiz sadece 😜