Erkeğin maddi durumuna bakmıyorum ama beni olduğum gibi kabul etmeyen biriyle evlenir miyim?

Birine denkgelene kadar.

Arkadaşlar. Ne kadar taviz verir kriterlerimizi azaltırsak daha da fazlasını istiyorlar.

Ben okudum meslek sahibi biri oldum. Karşımdaki asgari ücretli biriydi ( sadece belirtmek için söylüyorum küçümsemiyorum zaten haddime değil neden küçümseyeyim ekmek parası hani )

Sonra bana evlilik için kriterler koymaya başladı ( kapanacaksin giyimin şöyle olacak gibisinden )

Ayrıca kadın dediğin çalışacak tabi yoksa menfaat için kalıp kalmadığını erkek anlayamaz dedi.

Bende ayrıldım terkettim.

Bir erkek ya modern olur ya geleneksel olur.

Geleneksel ise kadının çalışması konusunda neden ısrar ediyor evinde otur diyebilir.

Modern ise neden kadının tarzına müdahale ediyor? ( kıskanıyorsa madem çalıştırmasın )

Böyle şey mi olur? Ne kadar taviz verirsek daha da taviz istiyorlar? Bende kendime uygun birini arıyorum artık arkadaş.

Ben karşı tarafın maddi durumuna bakmıyorsam kendisi neden beni olduğum gibi kabul etmiyor?

Erkeğin maddi durumuna bakmıyorum ama beni olduğum gibi kabul etmeyen biriyle evlenir miyim?