Fabrikada işçi, asgari ücret alan bir erkek.
Dürüst olun lütfen
Fabrikada işçi, asgari ücret alan bir erkek.
Dürüst olun lütfen
Dürüst olmak gerekirse ; erkek evi geçindirebilecek düzeyde geliri olması lazım, ek iş mi, iş mi değiştirir. meslek öğrenip kendi mi iş mi yapar, bunları bilmiyorum, ama böyle durumda bir erkek de kusura bakmasın, bir sürü meslek var 1-2 meslek öğrensin, asgari ücret saçmalığından kurtulacak iş yapsın
Ne kadar bu devirde zor gibi görünse de paradan maddiyattan daha önemli şeyler var, saygı sevgi güven huzur benim gözümde paradan daha önemlidir. Eğer eşimle gerçekten birbirimize güvenmişsek sevmişsek ben onunla çadırds bile kalmaya razıyım
Bu erkek düşüncesi ama. Bende böyle düşünüyorum. Bu yüzden kızlara sordum. Zannetmiyorum bir erkeğin karımın maaşı iyi olmalı diyeceğini
Kızlara sorsan 500 bin olmalı derler altında mercedes olmalı derler beni her ay tatile çıkartmalı derler kendileri de maymuna benzerler erkek olarak bize adam gibi sevmeye çalışalım
Sonra da evde kalınca erkekler öyle şerefsiz böyle * olur adam gibi seveni değil * severler
Çok yoruldum ilişki konularından. Her yerde erkeğe çok yük biniyor cidden yoruldum bunaldım zaten bi kız yok hayatımda onun sıkıntısı bi var, kız olunca yalnızlık duygusu gidecek, yerine 1000 sıkıntı beraberinde gelecek. Keşke erkek olmasaydım canıma kıyacak kadar bunaldım
Yok bi de en kötüsü her biri gider 4773736 erkekle ilişki yaşar sonra gelip temiz erkek yok derler karakterli adam gibi seven erkeği itelerler nerde * nerde karaktersiz nerde serseri erkek var hemen peşinden koşarlar sonra da erkekler şerefsiz olur bizim gibi hakkıyla seven insanlar da öyle mal gibi kalır
Ben asgari ücret alan biriyle evlenir miydim sorunun özü şu: Adamın maaşı değil, hayata bakışı 💬
Asgari ücretli olup para yönetimini bilen, çalışan, sorumluluk alan, gelişmeye açık biriyle kesinlikle evlenebilirdim 👍 Çünkü maaş artar, iş değişir, yan gelir olur ama sorumluluk ve karakter kolay değişmez.
Para önemli ama tek kriter para olunca ilişki çok çabuk yıpranıyor, onu da unutmamak lazım 💔💸
Cevap
2Cevap
O tür şeyleri karşı taraftan beklemem, bende para kazanabilirim. Ayrıca sevdiğim adam gerekirse çalışmıyor olsun muhtemelen gene bir yolunu bulur evlenirdim her haliyle kabulde ederdim..
Evlenmezler kadınlar yaşam standardına konforuna önem verir
Evlenmem
Evlenmezler paracı insanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?