Erkekler neden kabul ediyor kızlar neden kabul etmiyor (istisnalar baş tacı)
https://vt.tiktok.com/ZS2sdLR8D/
https://vt.tiktok.com/ZS2sdLR8D/
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkadaşlar bi kızla tanıştım evim yok diye burun kıvıracaktı ama tarlam var dedim.. siz siz olun eviniz varsa bile söylemeyin.. çünkü bazı basit kızlar (tek amaçları evlilik sizi tanımak gerçek bi çift olmak gibi dertleri yok) sadece buna bakıyor.. o yüzden turnusol istiyorsanız evim arabam yok çekin.. gerçekten pırlanta gibi kızlarla ancak bu kızları eleyerek erişebilirsiniz.
Evlenirim neden olmasın ki bende çalışıyorum birimiz kira vs öderiz diğerimiz evin giderlerini öder sevdikten sonra bir önemi yok böyle şeylerin
👸👑 az gelir bunlar sana 🤗
Eşimle evlendiğimde asgari ücret alıyordu.
Pişmanlık var mı yoksa memnun musun eşinden?
Çok güzel düşünüyorsun mutluluk için savasiyorsun size mutluluk diliyorum:)
Cevap
3Cevap
evet evlenirim. kızlar paraya bakar çünkü
Kızlar paraya bakıyorsa erkek para için kullanılmış olmuyor mu?
Önemli olan bir işte çalışması zaten gerisi önemli değil pek
Güzel düşünüyorsun ama sen diger kızlar gibi paraya önem vermiyorsun sebebini öğrenmek istiyorum:))
Paraya da önem veriyorum ama önceliğim para değil 🙄
Yorumun güzeldi teşekkür ederim🤗
Evi yoksa nasıl geçinilecek. şu an kiralar zaten asgari
Destek olmazmısın sevdigine
Olurum da ona rağmen zor. Yeni evlendiğinde olan masrafların haddi hesabı yok. Ben yeni evliyim mesela eşimin ailesi hiç destek çıkmadı aldığımız herşeyi düğün masraflarını birlikte ödüyoruz. İkimizde asgari alsaydık çok zor olurdu geçinmemiz
Açıkçası yeni evlenen bı kişi gördüm bu insanlar boşa masraf etmeyi çok seviyor demişti ve bunun kadının altından çıktığını dışarda her gördüğünü istediği için 300-500 düğün masrafı yapıyorlar demişti bu söylediğim kişi 20 bin TL ile evlenmiş eşya konusunda bir yatak ile başlayıp borca girmeden yavaş yavaş herşeyin zamanla almışlar ve eşi ona destek olduğu için bu vefasindan dolayı çok mutlular peki sen böyle vefakar olsan belki eşinden fazla maaş alıp biraz luksten kaçıp neden mutluluğu tercih etmiyorsun?
Lükse kaçtığımı ne biliyosun? Eşim kendisi düğün yapmak istedi bana kalsa sadece nikah kıyardık sadece o bile 50k tuttu sen düşün. Balayına gitmek istemedim bir kere evleniyoruz diyerek o ayarladı daha da borca soktu bizi. Ayrıca şu an o nasıl borç ödüyorsa bende borç ödüyorum. Kafanda kadınlar yüksek alır kocasına yardım etmez lükse kaçar diye odaklamışsın ona göre yorum yapıyosun. Ben eşime hep destek oldum her zaman da olurum. Bu soruyu eşime sor asgariyle geçinebilir miydin diye sana bir tarafıyla güler o kadar ki ekonomik olarak kötü bir dönemdeyiz.😃
Ne söylersen söyle senin kocan borca girip seni bu zorluğa soktuğu için sen ayağını yorganına göre uzatsan bile zaten başta yanlış seçim yapmış olman kötü g. olsun
O da içimde kalsın istemedi en güzeli olsun istediği için böyle yaptı bildiğim için yanlış seçim olarak değerlendirmiyorum. Beraber bir yola girdik eksisiyle artısıyla bizim ödüyoruz çok şükür
Başta bu durumdan şikayetçi olurken şimdi daha yumuşak bir bakışla iyi ki demeye başladın enteresan:::))))))
Şikayetçi olmadım. Kadınları suçlamaya meraklı bir insansın bende sana öyle olmadığını tam tersi eşimin lükse kaçtığını söyledim. Daha fazla yazmazsan sevinirim iyi günler
Kabul edemem çünkü gerçekten geçinmek zor asgari ücret sâdece karın tokluğu demek hiç bir aktivite olmayacak tatil olmayacak
Hayır yetmez geçinemeyiz
Sevdiğinden para yüzünden evlenmezmisin
Niye fasfakir yaşamayı kabul edeyim aşk karin doyurmuyo
Destek olamazmısın?
Seviyorsam evlenirim hatta benim param ondan daha iyise hiç umursamam param ikimizde yeter
Hayır evlenmem
Neden
Evet
Neden evlenirdin?:)
Hadi kalmadin
Hayır evlenmezler
Neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?