Babam abime yatırım yapıp bana para vermiyor, erkek çocuk kayırması var gibi hissedince ne yapmalı?

babam bildim bileli galerici ve çok para kazanıyor. Özel üniversiteye gidiyorum onun ücretini ödüyor ama sadece bu kadar. Hiç para vermez. Abim var son model iki arabası var bir sürü evi var ancak benimde eski 100 bin bile etmeyecek bi motorum var onu da okuldan sonra çalışarak aldım. Çalışmama da kızıyor mezun olmadığım için küçük işlerde çalışıyorum. Amele olduğumu söylüyor okula odaklan diyor. Özel okulda okuyorum bazen motorumun benzinini koyucak param olmuyor. Ablamda var ama erkek kız ayrımı yapıldığını düşünüyorum. Para kazanmak için yapmıcağım şeyleri yapmak zorunda kalıyorum , babamla , abim bi yemeğe 20-30k verirken. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Okulu bırakıp çalışmak daha mantıklı geliyor okumaya hevesim kaçtı. Ayrıca özel okulları bilirsiniz orada okuyan öğrencileri. Okul parasını sadece vermekle babalık olunuyor mu bilemiyorum. Ne yapmam gerekiyor

Babam abime yatırım yapıp bana para vermiyor, erkek çocuk kayırması var gibi hissedince ne yapmalı?