Babamın üç eşi var. Troll soru değil gerçekten dizilere konu olacak bir ailem var. Babam ilk eşiyle görücü usulu, hem resmi nikahlı hem de imam nikahlı evli. İlk eşini hiç sevmedi, ama 3 çocuğu oldu. Bizim bu taraflar biraz eski kafalı, ilk eşini boşasa, eşinin ailesi babamı alnının çatından vururdu, bu yüzden üstüne imam nikahlı kuma getirdi. Sevdiği bir kadındı, ondan da 2 çocuğu oldu. Yıllar sonra üstlerine imam nikahlı annemi kuma getirdi. Yalanla dolanla tabi, ne ikinci eşinin ilk eşinden, ne annemin ilk iki eşinden haberi yoktu. Çocuklar olunca haberleri oldu. Neyse biz yıllardır aynı evde yaşıyoruz, birbirimizi sevdiğimiz söylenemez ama saygı da kusur etmiyoruz, sonuçta hepimiz aynı geminin yolcusuyuz, aynı adamın mağduruyuz.
Sorum şu, benim bildiğim imam nikahlı eşlere yasal olarak bir şey düşmez. Ama hepiniz şahitlik edersek yani evet iki kadın yıllardır babamla yaşıyor, onlardan çocukları var, aile biniler falan desek, bir oluru yok mu? Zira paylaşılacak çok mal mülk var ve annemin çektiği tüm acılara rağmen payına bir şey düşmemesi beni çok üzüyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer