Fakir olup zengin koca, marka ve iPhone sevdalısı gösteriş meraklısı kızlar neden böyle davranıyor?

Bu kişiler zengin koca istiyorum diyip pazarda muadil ararlar :d kendi gibi olan kızlara hasret kaldım çevremdeki ve gözlemlediğim çoğu kız böyle zenginlik gösteriş meraklısı ama zengin değiller asla normal giyinen kişi yok benim durumum iyi Türkiye şartlarında çok iyi hatta pazardan pantolon alırım ama gidip illa marka bakmam böyle kızları anlamıyorum iPhone alan fakirler

Güncellemeler
5 ay
kiko muadili yok onun bunun marka arıyorlar neden illa marka? Ben örneğin pazardan bir şey alsam sahte marka yazarsa almıyorum çanta özellikle düz gösteriş meraklısı değilim arkadaşlarımla asgeri ücretle çalışıyor üniversite mezunuyuz kızlar her akşam cafe cafe geziyor diyorum ki eve gidelim sohbet edelim istemiyorlar illa orada erkek kesicekler örneğin sohbet etmek istiyorum sahil de oturalım diyorum yok diyorlar bara gidiyorlar ben gitmiyorum
Güncellemeler
5 ay
Aynı şey erkeklere de geçerli sahte saat alıp kollarını sürekli sallıyorlar
Fakir olup zengin koca, marka ve iPhone sevdalısı gösteriş meraklısı kızlar neden böyle davranıyor?