Flörtten borç para istenmesi ne anlama gelir, seven kadın gerçekten para ister mi?

Birisi var. İşyerinden, selamlaşıyoruz, arada ufak sohbetler oluyor ama uzun sohbet değil. Neyse ben biraz ilgiliyim. Bişeyler olsun istiyorum aramızda. Hiç açılmadım ama ilgisini belli eden biriyim yapı olarak içim dışım bir. İçimden ne geçirirsem dışıma yansır. Insanlar kendisini beğendiğimi anlarlar yani. Neyse bu işi birakacak. Başka projeye geçecek. Bende dün telefon numarasını istedim aldım. Fazla mesajlasamadik. Saatte geçti zaten. Arayamadım da evde beni fazla arama çaldırma, cocuklarim anlamasin dedi. Boşandı yeni... Bugün geldi. Borç istedi. 2 bin ₺ verir misin ayın 5'inde maaş alcam ozaman öderim dedi. 2bin₺ bişey değil ama bu işi birakacak nasıl ödeyecek belki engelliycek bidaha gorusmiycek. Bende ona bende maaşı bekliyorum şu an tüm param bitti. Kredi kartindan harcama yapıyorum dedim. Bişey demedi. Neyse. Bir arkadaşım bana demişti ki. Bir kadın senden para isterse. O seni kullanır, sen onunla bi şeyler yaşayamazsın dedi. Aslında gerçek cümleyi yazardım da sansür yerim diye yazamıyorum. Bu manaya gelen bişey söyledi. O seni Kullanır. Sen onu kullanamazsin anlamında bişey dedi. Haklı mi sizce? Seven kadın para ister mi? Birde bana birisi. Kadını kullanmadan para verme demisti. Haklı mı sizce? Kullanmaktan kasit cinsel lik

Daha flörtken istiyorsa niyeti bellidir. Sevmiyordur
Para verirsin zamanla yakınlaşırsin
Başka düşüncem var yoruma yazcam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Flörtten borç para istenmesi ne anlama gelir, seven kadın gerçekten para ister mi?