Aileme para yetistiremiyorum, annemlere gidince iyice fakirlesiyorum normal mi 😔?

Annemlerin evine gidince belimi dogrultabilmek icin bi sure sadece simitle besleniyorum. Duzluge cikabilmek icin cesme suyunu kaynatip sogutup icme suyu yapmam gerekiyor, onu bile alacak param kalmiyor.

Midem agriyo diye iş revirinden ilac aldim megerse açmisim, yemek yiyince gecti agrim.

Ben eve gidince m'al bulmus mağribi gibi oluyorlar. Para harcama sevdalilari. Süs esyasi filan almak icin dunyanin parasini harciyorlar. Borc icinde yuzuyorlar, benim de var ama borc harc da olsa kotu de olsa idare edebiliyorum onlarda mumkun degil. 100k borc oldu. Acitasyon yapiyorlar kizim sadece ekmeklik para atar misin diye, atiyorum onunla başka şey yapip brnden yine para istiyorlar. Ana iste atsan atilmaz ne yaparsin.

Güncellemeler
5 ay
Ya basligimi neden degistiriyorsun KS senin ben aw'k
Baslikta soyle yaziyirdu "millet annesinin evine gidince bolluk goruyormus. Benim ocagima incir agaci dikiliyor" diye yazmistim
Aileme para yetistiremiyorum, annemlere gidince iyice fakirlesiyorum normal mi 😔?