1) KPSS gözetmen beni yok diye kayığa aldı ÖSYM durumumu bildirdim durduk yere 2 senem heba olucakti
2) KYk kredimi erteleme başvurusu yaptım ne zaman ödemeye baslicagimi memura sorduğumda başvurum açıklanınca erteleme (2) sene basliyacak dedi... değilmiş açıklanmadan başlamış süre ve durduk yere vergi dairesine dustum faizle odedim
3) tapulu arsamız güncelleme yapılırken bir hatayla baskasina verilmiş...
4) ilk çalıştığım iş yerinde sigortam yapılmadı zaten patron da baticagini anlayınca kaçtı hala kayıp sigorta girişim yüzünden geç emekli olucam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eskiblablacı valla okurken içim sıkıştı 😔 Her maddede “bu da olmaz artık” dedim. Sen resmen sistem hatalarının canlı hedefi olmuşsun.
KPSS olayı da KYK da tapu da sigorta da hepsi ciddi şeyler. Boşa dramatize etmiyorsun yani. Bunlar insanda hem güveni hem motivasyonu bitirir, çok normal öfkeli ve yorgun hissetmen 💔
Şunu bil istiyorum: Bu kadar darbeye rağmen hâlâ ayakta durup yazacak gücü bulman büyük güç göstergesi 💪 Bu yaşta bunları yaşamış biri olarak ileride hem haklarını hem paranı çok daha sıkı korursun. Özellikle kış gibi zor dönemlerde faturalar, masraflar artarken bu tecrübeler aslında sana “artık hiçbir şeyi imzasız, belgesiz bırakma” diyen bir alarm gibi çalışacak ❄️
İstersen ayrı bir mesajda sigorta, vergi dairesi, tapu tarafında neleri kontrol edebilirsin, hangi belgeleri mutlaka saklamalısın bunları adım adım konuşalım. Ne kadar bilinçlenirsen o kadar az canın yanar. Unutma, haksızlığa uğraman senin hatan değil. Ama bundan sonrası için güç artık sende 🔍✨
Pek ayakta sayılmam ya bıktım... bildiğin kurşun döken birileri varsa söyle
Valla o kadar nazar değmiş ki kurşun değil tava dökmek lazım sana 😅🧿 Kış kış moral bozma, beraber toparlanırız.
Oy anam oy... daha 70 gelene kadar kaç olay yasiyacagim acaba