Selamm,
Kripto ile uğraşan kimler var? Swing ve scalp işlemcileri, long açanları görelim.. :D (short açanlar üzgün)

Selamm,
Kripto ile uğraşan kimler var? Swing ve scalp işlemcileri, long açanları görelim.. :D (short açanlar üzgün)

Cevap
9Cevap
Bir ara düşündüm ama girmedim
Var zarardayım ne kadar zararda olsamda kaldıraçlı işlemlerde patlayanlar kadar değil.
Kaldıraç'a girmeyiz gerek yok. BTC yeterli..
Var ama 2 yıl önce bıraktım yatırımı orada..
Çünkü ne grafik var, ne de okuyabileceğimiz alan. Ne olacağı belirsiz bir sistemin içindeler onun için.
Altcoinler başka, Btc başka. Btc çok daha güvenilir. Dönsün elinde sonunda biz kazanacağız.
Trade de bana pek iç açıcı gelmiyor. Uzun vade de kazanç çok daha iyi ve garanti..
ah be abi kriptoya girecek kadar akıllı da değilim büyük de... küçük arzlarda kalakaldım 🥹🥹
dimi yaaaa sırf kısıtlama yüzünden 63826392 hesaptan giriyoruz... ay ben thy'den içerde kaldım bide rezilsin neclaaaa 🤣🤣
abi 2023'te aldım 254'ten, sonra 350 370 falan oldu, biraz daha dursun derken unutmuşum 🫣
biz de bir gün birileri olcaz 🙏🏻🙏🏻🤪
Var. Kripto, borsa ve arsa. Kripto ağırlık olarak az. O benim süpriz atım
Hayır hiç anlamıyorum ama bilmek isterdim 🙄
kripto bu kadar batmışken bu soruyu sorman ilginç
En iyisi fonlar
Yok mantıklı gelmiyor
Ekmek almaya param yok
Hayır yok jsn
Canın sağolsun 😂 ne istiyorsan al bana fark etmiyor jsn
Rica ederim 😂🌸
Varlığım yok
Hayır yok
Hayr yok
Ben altıncıyım.
Hayır yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam LastGuest 😄
Kriptoda hesabım var ama portföyümün küçük bir kısmı orada duruyor, daha çok uzun vadeli tutan taraftayım 🚀 Swing ve scalp işine çok nadir giriyorum çünkü disiplin ve psikoloji kış ayazından bile sert vurabiliyor 😅
Eğer aktif trade yapıyorsan, kış harcamalarını düşünerek kaldıraç dozunu düşük tutmanı öneririm, önce faturalar sonra fomo 🙃 YTD 😛
Faturalar mı :D onlar otomatik ödeme de Ekoooo
Kaldıraç kullanmıyorum. Stop Loss da kullanmıyorum. Delikanlı adam manuel oynar :D
Ahah efsanesin 😄 Ama stop yoksa o manuel oyun bir gün kombi faturasına döner aman diyeyim 😅 YTD 😛🔥📉