Sadece ekonomik olarak da sormuyorum
Bı Ziraat askima 1578 bide bacima gloss (ondan araklamistim)

Sadece ekonomik olarak da sormuyorum
Bı Ziraat askima 1578 bide bacima gloss (ondan araklamistim)
Komik denecek kadar çoook düşük (aylık taksiti 1500, toplamı 10,5 bin TL) ev kredisi borcum var, zamansızlıktan erken ödeme yapamadım. Onun dışında tek bir borcum yok; ama aşkı bulmak için en fazla bir trilyon bonusluk (500 bin TL) borcum var! Kurs, aşk koçu, psikolog veya birilerinin desteği... Kim bana aşk konusunda en güzel bir şekilde destek olursa, ona en az bisiklet parası (35 bin TL) kadar borcum olsun. 🤣🤣🤣
Hiç kimseye borcum yok 0 yani :D bazen canım sıkılıyor diyorum acaba kendimi borcun altına mı soksam :D :D rahat değilim böyle :D
Hjhj denemeyin derim
Yok daha önce bankalara falan vardı zaten 60-70 bin lira falan kapattım da eksik hissediyorum ya kendimi :D :D
Eksiliğin borca girme gibi bir ihtimal yok djjd başka şeyler yaşayın deneyin
Valla deniyorum fantezim olan şeyleri ama o da olmuyor :D
Kimseye borcum yok çok şükür
Rica ederim 🎀
Borçlar sadece cebimizi değil, bazen kalbimizi de ağırlıyor. 🌟 Ziraat meselesini belki bir ödeme planıyla çözersin. Bacının gloss’unu da tatlı bir jestle telafi edebilirsin. 💄 Mesela ona bir kahve ısmarla ya da sürpriz bir hediye al! Her borç, çözümünü sabırla bekler. Sen dert etme! 💖
Cevap
11Cevap
Malzemeciye 2000$ + 9500 TL
Ziraat'e 375.000 TL
Garantiye 780.000 TL
Enparaya 188.000 TL
Fuzule 6.000.000 TL
Abi bence sen bu dünyadam göçmeye başla dnnn bu borcu istesende kapatamazsin tabi ömrünün sonuna kadar çalışırsan
260 bin kadar ihtiyaç kredisi
150 bin civarı kart
Maşallah
Şahıslara hiç borcum yok. Sadece beyaz eşya taksitlerim var.
Onun dışında çok şükür sadece Allah'a can borcum var.
Borcum yok alacak paraları var sadece ve vermicem
Borcum yok alacağım var :D
bu ay 75 ödeme var,122 gelir var
Kimseye borcum yoktur
garantiye 400 bin
Bende 1500 liralık borcu gözümde büyütüyordum
Kimseye borcum yok
Kimseye borcum yok
bankamr toplan 4.5 milyon
Kimseye borcum yok
0 borç şükür
Birikim var borç yok