Gündem Kime ne kadar borcunuz var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Borclariniz bitecek gibi miBunun icin neler yapiyorsunuz Kime ne kadar borcunuz var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kimseye yok. Paramı biriktiririm her zaman. Borca girmem 1 0 Yorumla
Bayİtici Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Allahın kuluna borcum yok bir can borcum var toplarsak piyasadan da 2 milyona kadar alacağım var ben artık istemiyorum bile :D :D 0 0 Yorumla
theblesname Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl 0 borcum var artık vc giderken keyif sigarası içiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Darisi tum borclularin basina Yorumla theblesname +1 yıl Amin jdjdkdk Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Gündem konusunda 791 cevap paylaştı. Bankaya 36 bin TL borcum var. Bitince rahata ereceğim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Degil mi borclu olmak zor Yorumla Rayan2 +1 yıl Hemde ne zor Yorumla
cyrazyy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 36% +1 yıl Vardı ödedim hepsini borcunu ödemek için ödeyebileceğin borcun altına gireceksin unutma bunu 0 0 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Kimseye borcum yok ama bana borcu olan cok kimsede vermiyor bida kimseye borc vermicem yeminle be 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Net 1 milyon 200 bin TL borcum var devlete battım ödeyemiyorum cezaevine girmemek için Avrupa’ya gidiyorum bu yüzden ekonomi iyi diyenin ta mk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Insan borcundan oturu cezaevine girmez ki. Ulkemizde boyle bir uygulama yok Yorumla
Akın_cı Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Toplam da 400 000 TL borcum var ama bitecek inanıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayatiniza etkileri nasil oluyor Yorumla Akın_cı +1 yıl Hayat devam ediyor alacaklarım da var o ona o ona derken bir türlü geçiyor takmıyorum pek anı yaşamaya çalışıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 2015 yılında 860 bin ₺ ana para borcum vardı. Ve şu an 180bin₺ kaldı ödüyorum 1 sene sonra biticek 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Allah kolaylik versin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ne kadar var Yorumla Soran +1 yıl 15bin kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalışıyor musun ve borç nereye Yorumla Soran +1 yıl Calisiyorum. Kredi borcu ve aileme de borcum var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biter merak etme ama yeni borçlar ekleme Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Babamın var. O da bana miras kalacak doğal olarak.Kendiminse 60 dolar kargoya borcum var o kadar 0 0 Yorumla
KafkaTamuraa Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Borçlanmayi minnet etmeyi sevmediğim için hiç borcum yok. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gercekten omuzda bir yuk Yorumla KafkaTamuraa +1 yıl Malesef Yorumla
Joni_halk Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kimseye yok çok şükür milletin Bana var borc ile alacağıma biriktirip peşin alırım 0 0 Yorumla
93ModelMustang Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bitti valla. Bir kyk kaldı o kadar birde 1000 tl yi geçmeyecek elden minimal borçcuklar 0 0 Yorumla
offolmadıhala Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl şükür kimseye borcum yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En rahati Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Borç yiğidin kamçısı olduğu için bitmez :D 0 0 Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Borcum hiç yok allaha şükür 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Harika Yorumla Buraklegollas +1 yıl Senin çokmu borcun var Yorumla Soran +1 yıl Yok cok degil 15bin kadar da borc odemek zor Yorumla Buraklegollas +1 yıl Çalışıyor musun Yorumla Buraklegollas +1 yıl Hangi il? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kimseye yok. Paramı biriktiririm her zaman. Borca girmem
Allahın kuluna borcum yok bir can borcum var toplarsak piyasadan da 2 milyona kadar alacağım var ben artık istemiyorum bile :D :D
0 borcum var artık vc giderken keyif sigarası içiyorum
Darisi tum borclularin basina
Amin jdjdkdk
Bankaya 36 bin TL borcum var. Bitince rahata ereceğim
Degil mi borclu olmak zor
Hemde ne zor
Vardı ödedim hepsini
borcunu ödemek için ödeyebileceğin borcun altına gireceksin unutma bunu
Kimseye borcum yok ama bana borcu olan cok kimsede vermiyor bida kimseye borc vermicem yeminle be
Net 1 milyon 200 bin TL borcum var devlete battım ödeyemiyorum cezaevine girmemek için Avrupa’ya gidiyorum bu yüzden ekonomi iyi diyenin ta mk
Insan borcundan oturu cezaevine girmez ki. Ulkemizde boyle bir uygulama yok
Toplam da 400 000 TL borcum var ama bitecek inanıyorum
Hayatiniza etkileri nasil oluyor
Hayat devam ediyor alacaklarım da var o ona o ona derken bir türlü geçiyor takmıyorum pek anı yaşamaya çalışıyorum
2015 yılında 860 bin ₺ ana para borcum vardı. Ve şu an 180bin₺ kaldı ödüyorum 1 sene sonra biticek
Allah kolaylik versin
Senin ne kadar var
15bin kadar
Çalışıyor musun ve borç nereye
Calisiyorum. Kredi borcu ve aileme de borcum var
Biter merak etme ama yeni borçlar ekleme
Babamın var. O da bana miras kalacak doğal olarak.
Kendiminse 60 dolar kargoya borcum var o kadar
Borçlanmayi minnet etmeyi sevmediğim için hiç borcum yok.
Gercekten omuzda bir yuk
Malesef
Kimseye yok çok şükür milletin Bana var borc ile alacağıma biriktirip peşin alırım
Bitti valla. Bir kyk kaldı o kadar birde 1000 tl yi geçmeyecek elden minimal borçcuklar
şükür kimseye borcum yok
En rahati
kimseye borcum yok. banka dahil.
Borç yiğidin kamçısı olduğu için bitmez :D
2000 borcum var sadece
bir Allah'a can borcum var...
Borcum hiç yok allaha şükür
Harika
Senin çokmu borcun var
Yok cok degil 15bin kadar da borc odemek zor
Çalışıyor musun
Hangi il?