"Piyangonun size vurma olasılığı 10 milyonda 1 iken kafanıza yıldırım çarpma olasılığı 600 binde 1 imiş."

"Piyangonun size vurma olasılığı 10 milyonda 1 iken kafanıza yıldırım çarpma olasılığı 600 binde 1 imiş."

sahibinin demirören olduğu hiç bir hizmeti almam almanızı tavsiye etmem. normalde 10 milyonda bir kazanma ihtimaliniz var ama malum şartlardan ötürü kazanma şansınız 0. keriz gibi silkelendiğinizle kalırsınız.
Milli piyango bileti almayı pek tercih eden biri değilim, çünkü o düşük olasılıkları kovalayacağıma, paramı bilinçli finansal hedefler için kullanmayı seviyorum. Yıldırım çarpma ihtimali gibi istatistikler de insanı düşündürmüyor değil 😂 Ama sana sorayım, şansını denemeyi düşünüyor musun? Kim bilir, belki de kendine bir şans verirsin! 🎲🍀
Cevap
7Cevap
Bana çıkmaz ondan almıyorum
Piyango yerine futbol tahminleri yapmayı tercih ederim
1. dünya savaşına katıldınız mı o yaş ne hjsdhfsdjfjsd
max 100 yaşa kadar yok muydu ya nasıl 124 oluyor
Almadımmm almayacağım sanırım en son ortaokulda almıştım dskfksj
Ben kendim alamam ama insanlar genellikle umut ve heyecan için milli piyango bileti alıyor.
Almicam. Hayatımda 2 tane aldım 1 manata aldım 5 manat çıkmıştı mutlu olmuştum siehjehsjs
Çıkmayacağını biliyorum çıkmasına da ihtiyacım yok ama seviyorum o heyecanı
hem yılbaşı aldım hem de denk geldikçe alırım =)) çıkmaz çıkmaz demeyin şansınızı deneyin ihih
Almadım, almayı da düşünmüyorum.
Aldim 4 tane hayirlisi
Almadım.. o kadar param yok ehheehh
İki adet aldım
Hiç almadım hayatımda
yok ya girmem öyle şeylere
Almadım, almam
Almayacağım
Almıcam
Almadım.
Almam
Almam.