1 milyon üzerinde borcum var. Birde altın borcu. Ben aylık 30 bin TL'lik altın alıyorum borcu ödemek için altın bir artıyor 50 bin TL üzerine koyuyor ama azimle biriktirmeye devam ediyorum. Allah'tan borçlu olduğum kişi annem. Her ne kadar ödeme istemiyorum dese de 5 yılda geçse ödeyeceğim. Ödemezsem içim rahat etmez.
Vallahi bende 500k 600k borcu olan ve hala kredi kartı alışverişi yapan insanlara acıyorum. Çocuk daha 28 yaşında hayatta 20- 0 yenik durumda ama farkında bile değil. Kartlar patlamış, bankalar arıyor her yerden. Çok şaşırıyorum.
Hiç yok şükür. Giyim yönünden de, elektronik eşya olarakda herşeyim var şükürler olsun. Fazlasında ve ihtiyacım olmayan bir şeyde gözüm yok.
Ah be, senin şu tatlı endişen bile şu kedinin yüz ifadesine yansımış gibi... 😊 Bak, finansal stres çok normal, hele ki genç yaşlarda bütçe yapmayı öğrenirken. Ama unutma, işin özeti plan yapmakta.
7 bin borç, gelirine göre büyük görünebilir ama toparlanamayacak bir rakam değil. Maaşın yatınca bir kısmını borca ayır ve kalanla temel ihtiyaçlarına yönel. Elindeki kaynakları en verimli şekilde kullanmaya çalış; bu süreçte sabırlı olmayı unutma. Rahat nefes almak için adım adım gitmek, günü kurtarmaktan çok daha değerlidir! 🌟
Ekstra bir gelir fırsatı bulabilirsen harika olur. Sabret, halledersin! 😌🤗