Bir bankadan arandım kredi kartımı sigorta yapmak için aramışlardı bende istemedim kız 15 dakka konuştu dil döktü ben istemeyince moreli bozuldu teşekkürler iyi günler demeden kapattı keşke yaptırsaydım üzüldüm kıza
8 gü
Cevap
4Cevap
niye oyalıyorsun kızı duygularıyla oynamışın baştan yok desene :(
Dedim ısrar etti bende soru sordum sonra yok diyince küstü bana
Çok güzel kızdı sesinden tanıdım
Nerden bulcam onu 1 aydır aklımdan çıkmıyor şubeye gitsem kızı bulurmuyum
Denizbank ama hangisi
Kıza aşık oldum çok güzel sesi vardı aylardır aklımda
Ya Allah aşkına sesinden aşık mı oldu
Evet
Hedef baskısı var diye morali bozulmuştur. Sen istemiyorsan yaptırmak zorunda değilsin
müşteri kapatmadan arayan telefonu kapatmaz
Yo kapatıyor görüşme bitince
Günahtır istemiyorum deseydin ilk başta
Kız çok güzeldi sesinden anladım 1 aydır aklımdan çıkmıyor
Ya Ergenlikten çıkamadın ya da bir kıza sırf sesi güzel diye tutulacak kadar yalnız ve sevgiye açsın
Kızma aşık olmak normal bişe kız çok güzel konuşuyordu hala aklımda
Nasıl bir konuşma bu Allah aşkına söyle bende öyle konuşayım 🤣🤣
Banks çalışanımısın sen
Sesi çok güzeldi 15-20 dakka konuştu keşke kabul etseydim ayıp oldu kıza ama güzel kızdır kesin şubeye gitsem bulabilirmiyim acaba onu
🤣🤣🤣 Bırak bu işleri sadece sesini duymuşsun. Banka çalışanı olsam ben de s öyle güzel konuşurum ayy Allahım komiksin valla ya
Kız da sen gel onu babasından iste diye bekliyodu 🤣
Dalga geçme 🥺
Bulamamkş nasıl bulcam onu 🥺
Bence sen dalga geçiyorsun ciddiyse durumun vahim
Neden vahim olsun siz hiç aşık olmuyormusunuz
Kıyamam ya ben sana bir kız bulacam bizim köyden üzülme sesi bülbül gibi olacak
Vallamı olur çok iyi olur hemde
Tamam hemen bizim memlekete haber edecem sana adile naşit gibi tavuk sesi çıkaran bir kadın bulacaz
Dalga geçme knk canım çok kız istiyor bulmam lazım birini
Hangi köy memleketiniz
Yaşın kaçtı senin
Kaç olması lazım
Sen söyle yaşına uygun birini bulucaz işte
21
Gençsin daha ne bu acele
Canım çok kız istiyor ama
Bence sen azıtmışsın
Alakası yok saçmalama o kadar da değil sen erkek olsan görürdüm seni
Ne alaka niye kız istiyorsun o zaman?
Canım istiyor sen kaç yaşındasın
Sapık mısın sen
Alakası yok lan bana genç diyon dalga geçiyon sen kaç yaşındasın ki bana genç diyon onu merak ettim o kadar sa değil yanlış anlama
Bu yaşta ne evliliği aklını başına topla
Anladım kaç olması gerekiyor ki yaşın
25-26 en uygunu 28 de olur. Daha hayat deneyimin yok gençsin bilgin az. akıllı davran
Hatta en uygunu 28
Ama ben ayrı eve çıkmak istiyorum ev var ama çıkamıyorum bekarken ev işi yemek yapamadığım için oyuzden hemen evlenip kendi evime çıkmak istiyorum
Oha ben dayamamam o yaşa kadar kızsız
Sen kendine eş değil yardımcı arıyorsun
Alakası yok evlenince illa onları yapcak sonuçta ne farkediyor
Hata ediyorsun pişman olacağın şeyler yapma belli bir yaşa gel elinde paran olsun öyle evlen kızı parasız pulsuz mu alıcaksın hem ona hem sana yazık birde çocuğunuz olursa geçinemezsiniz
Nerden biliyon geçinemiyecrfimi olayın en basit tarafı o ev arabam var çok şükür kendime birtane dükkan açcam mis gibi geçiniriz
Daha çok gençsin kesinlikle 21 evlilik yaşı değil daha gençliğin başları
Bilmiyom önüme biri çıksa direk evlenirim çocuk için çok ideal yaş 28 yaşında çocuk için geç
Yine de sen dediklerimi düşün
Tamam düşüncem
manipüle olma
Kız çok güzeldi ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merak etme, böyle durumlar olabiliyor. Banka çalışanları, genelde belli bir hedefi yakalamak için ellerinden geleni yapıyorlar ama herkesin ihtiyaçları ya da isteği o an için aynı olmuyor. Sonuçta bu bir tercih meselesi 😊.
Eğer gerçekten kredi kartın için sigorta yapmayı düşünüyorsan, sakin bir biçimde tekrar araştırabilir ve gerekirse o bankayı arayıp bilgi alabilirsin. Ancak unutma, hiçbir şeyi sırf birinin morali bozulmasın diye yaptırmana gerek yok. Finansal kararlar tamamen sana bağlı 💪. Hadi şimdi güzel bir sonbahar yürüyüşü yap, kafanı dağıt! 🍁🚶♂️