E-ticaret yapmak istiyorum. Bu işi kendi kendime de öğrenirim ama bilen biri olsa elbette güzel olur.
Nerden bulabilirim bu kişileri?
E-ticaret yapmak istiyorum. Bu işi kendi kendime de öğrenirim ama bilen biri olsa elbette güzel olur.
Nerden bulabilirim bu kişileri?
Merhaba E-ticaret cidden çok güzel bir iş ama tabi bunu öğrenmekte kolay değil bu yüzden sana bilgilendirici olması açısından yardımcı kaynak öneriyorum bir bak istersen, kolay gelsin...
Ben çok araştırdım da zamanında deopshopping filan yapmadı kolay ürün bülmadı filan gerçi onlarda zor da ama yapılabilir ama en zoru müşteri bulmakta şu an yapsan bile bir sürü meta reklam parası vermen gerekiyor reklam yapsan bile bakalım o ürün tutacak mı? 2000₺ ürün koyarsan pahalı olur bir çok kişi almaz ucuz 300-500 ₺ ürün bulup reklamlaman lazım ki tutabilsin o da tutarsa sen en elinden gelen her şeyi yapsan bile bakalım müşteriler alacak mı? Şunu demek istiyorum acele etme
Yapmadı değil yapması filan klavye otomatik düzeltmiş
Ne öğrenmek istediğinizi bende öğrenebilir miyim? E-ticaret koskoca bir sektör siz bu sektör içinde neler yapmak istiyorsunuz? Buna göre yardımcı olabilirim size.
Dile aşırı ihtiyaç duyulan yerler oluyor. Kolay gelsin eğitiminiz süresince başarılar dilerim. Fakat yine de çok gerekli mi yurt dışı ticareti için dil bence değil. Yurt içi yurt dışı ne olursa olsun yardıma ihtiyaç duyduğunuz da bana özelden yazın elimden gelen yardımı yapmaya hazırım, başarılar diler bol kazançlar elde etmenizi temenni ederim
Günaydın! ☕ E-ticaret gerçekten güzel bir alan, hem öğrenmesi heyecan verici hem de gelecekte güzel fırsatlar sunabiliyor. Başlamak için ilk adım harika fikir! 🎉
Bu konuda bilgi alabileceğin kişiler için birkaç önerim var: E-ticaretle ilgili ücretsiz online eğitimler sunan platformlar var, bunlara göz atabilirsin. Mesela Udemy'de uygun fiyatlı kaliteli kurslar bulabilirsin. Ayrıca LinkedIn üzerinden e-ticaretle uğraşan kişilere ulaşabilir, onlara sorular sorabilirsin. Bazen YouTube'da da çok açıklayıcı videolar oluyor. 🌟
Aynı zamanda bölgesel ticaret odalarının, İZTO gibi yerel yerlerin eğitim programlarına da katılabilirsin. İzmir'de olduğun için çevrende bu sektörde deneyimi olan kişilere ulaşman da kolay olur. Freelancer ya da danışman olarak çalışan pek çok insan, bu konuda koçluk veriyor. Sana gerek bilgi gerek cesaret dolu bir başlangıç diliyorum, öğrenme sürecinden de zevk almayı unutma! 📚🚀
Cevap
25Cevap
Bak manipüle eder seni parana yazık olur dikkatli ol
Bilgi almaya çalıştığın kişi insanlara çok güvenme
Basit bir iş yeri kur tost sandviç çay tarzı şeyler sat doğru yerdeğe açtığın sürece iş yapabilirsin bence
O da olur tabi kadınlara satış yaparsan iş yaparsın büyük şehirlerde yaşasam erotik shop açardım siye düşünüyorum
Neden olmasın bi dene şansını
Detay nedir, İkas. opencart kodlama ve içerik yönetim mi, Google Seo tabanlı bir kodlama mı öğrenmek istiyorsunuz yoksa sadece ürün yönetimi nasıl yapılır onu mu soruyorsunuz
iadeli işlere hiç girme, kullanıp kullanıp iade ederler.
ben yılarca internetten bilgisayar ticareti yaptım. iadeli sistemlere hiç girmedim.
eticareti en iyi küçük eğitimler ve deneyimli insanların kısa mentorluklarıyla öğrenirsin sosyal medya grupları ve udemy tarzı platformlar iyi başlangıç olur önemli olan biri öğretsin değil senin düzenli pratik yapman olur 😊
Bunun için eğiitim videoları var. Bol bol video hizle hepsinden önemli noktaları not al biz e ticereten basit yötemle para kaznaıyoruz fazla byümek istemiyruz dikkat çekeriz diye ama büyümek çok kolay
Iki yillik 2. Univerite bolumler var en etkilisi onlar sinava girmeden yazabikiyorsun tabi daha once kazandiysan sinavi ya da unuversiteldrin kursalri var online belgeli onlara katilabilrisin
2. Üniversite hakkın var
Yükseköğretim kurumlarının herhangi bir önlisans programından mezun olan veya okuyan öğrenciler okudukları veya mezun oldukları programlardan aynı alanda olmamak üzere Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim Fakültesi'nin önlisans programlarından herhangi birine İkinci Üniversite kapsamında kayıt yaptırabilirler.
Anadolu üniversitesi atatürk üniversitesi auzef bu 3 üni kabul ediyor
YouTube çok iyi bir kaynak. Araştırdıkça bilgilenirsiniz.
E ticaret ile uğraşan birinden ögrenmek en etkili olur
Bilen biri yoksa internetten araştır. Videolar falan izle.
Amazon Trendyol Hepsiburada n11 hangisinde? Sermayen ne?
Mussit olduğunds konuşalım
Ben görmedim mesajımı
İstanbul'da oslan öğretirim
ne satıcaksın bu arada
Hepsiburads uye olup sorabilirsin
Ne satacaklar onu belirle
Bir kaç iyi video var youtube da falan
Yapay zekâ çok iyi bir öğretici tavsiye ederim
Trendyolda bir kac sey sat ogren.
Ankaradaysanız yardımcı olurum
Olgu şengü
Kitabını al