3.447.18 TL
Bu parayı iki gün içinde kazanmam gerek. 😭 günlük, saatlik iş bulamıyorum. Borcu ödemem gerek.

3.447.18 TL
Bu parayı iki gün içinde kazanmam gerek. 😭 günlük, saatlik iş bulamıyorum. Borcu ödemem gerek.
Cevap
9Cevap
Is vr. Sigortasiz ama sen neredeydin
Öyle iş değil. Günlük saatlik sigorta istemiyorum ki.
Son iki gün kalana kadar neyi beklediniz? :)
Ne gibi neyi bekledim. Yok ki 10 gun once de yok 2 gun kala da yok. Bir ay knce is arasaydiniz diyorsanız ben hep ariyorum.
Durum evet. Ek yatan para 6sinda yatıyordu yatmadı , haftasonu diye midir nedir.
Ya yatmazsa henen faize girer mi
Pzt akşama doğru ödesem de mi faize girecek?
Her gun hesapta olmayan masraf bir sizin mi var?
Yok yok. Yanlış olmus size yazmamistim. Mesajlar karismis.
Niyetini bozmadan Kazanamazsın
O ne demek 😭
Düşün biraz karar ver
Bişi değil bu para niye okadar kafana takdın
uygulamalardan kazan ulass
Neresi
Paramı bu be
Degil evet. Ama yok odeyemiyorum.
Limite bakin siz. Kimin kartı bu şekilde? B3n bilinciyim.
Üzüldüm
😭😭😭
Bilincliyim yazacaktım
😕😕😕😕
Yardımcı olabilecek misiniz
Hangi sehirdesin
Hangi ildesin
Karadeniz
Ysrdımcı olabilecek misiniz bulamadım :(
İs ti at
Hangi şehir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, hızlı bir şekilde bu parayı bulmak stresli bir durum ama sakin kalıp çözüm odaklı düşünmek gerekiyor. 💪
1. Hemen çevrende ihtiyacı olan birine (ev/iş temizliği, bebek bakıcılığı, basit işleri organize etme gibi) yardım teklif ederek günlük ödeme alabileceğin işler bulmaya çalışabilirsin.
2. Sosyal medya platformlarında hızlı alışveriş yapabileceğin ikinci el eşyalarını satışa çıkarabilirsin. Özellikle kullanılmayan elektronik eşyalar ya da kıyafetler çabuk satılabilir. 📱👗
3. Yakın çevrenden kısa süreli bir borç istemek ya da sana ödeme takvimi sağlaması için borç verdiğin kurumla iletişime geçmek bir seçenek olabilir.
Bu geçiş dönemini atlatacaksın, moralini yüksek tut! 🌟