Arkadaslar iki gun icerisinde 100 tl kazanmam lazim bunu nasıl yaparım? Web tasarım biliyorum. Fotoşop vs biliyorum. İnternetten veya başka şekilde nasıl para kazanabilirim?
Üniversite öğrencisiyim
Üniversite öğrencisiyim
Bu arada bu soru populer sanirim iki gunde 200 tl 2 gunde 100 tl kazanmak 😉😉
Hemen formülü veriyorum buyuk sehirlerde calisiyorsan anket yapan el broşürü dagitan firmalar var günlüğü 50 tl falan iki gün çalış 100 tl hooopp cepte 😉😉
Oda olmadi internetten biseyler sat ozel esya kullanilmis seyler vs inan o iste cok para var (denendi-onaylandi) 😉😉
Peki hangi siteyi veya uygulamayi onerirsiniz esya satmak icin
Evindeki gereksiz eşyaları veya satılığa koyabilirsin
Para kazandırıyor
2 gün içinde alıcı olacağını düşünmüyorum ama yinede deniycem teşekkürler
Peki nereye koydunuz
İzmirde yasiyorsan bornava sokağını öneririm djsjwj
2 günlük bulaşıkçılık yp bir restoranda
İs yeri bulana kadar :/
Ya da web mastersen eğer bir dükkâna gidip tanıtım yap ve uygun bir fiyat teklif edip tasarım yapabileceğini şöyle bir olmaz iki olmaz uç olmaz dördünü nolur genç dene
Gercekten iyi bir web designer im fakat 2 gün içinde site yapamam :/
Önemli olan istek ve azim eğer gercvektn isterken yaparsın kardeşim :)
Bütünleme sinavlarim var onlara calismak zorundayım fakat internette böyle ilanlar bakicam tesekkur ederim önerin için :)
Cevap
20Cevap
Altın bileziğin var aynı sektördeyiz. Bu sürede müşteri bulman zor yakın bir tanıdığından logo tasarımı için bu parayı isteyebilirsin ve ya aynı şekilde tanıdığın birine basit bir site geliştirip dahasını kazanabilirsin
Ama bunu yapmam Şu an mümkün değil butunlemelerim var pilotaj okuyorum çok zor maalesef
Bir enstruman çalabiliyor musun
sokak müzisyenliği öneririm
veya arkadaşın varsa çalıp söyleyin 2 kişi
Gitar calabiliyorum ama bunu yapabilecegim bir arkadasim yok
Hesap numaranı buraya koyarsan sitede belki gönüllü zenginlerden verecek cıkar :D
Yok bunu istemiyorum :)
Eger iyi analiz edip gecmis maclari enince ayrintisina kadar pzutursen iddaa dan dogru maclar ile bir bes ve uzeri oran li kupon ditturabilirsin ihtimal 2/3
İnternette araştır veya sahibinden. com da ilanları var makale yazabilirsin evde. Makale başı para alıyosun bir bak
Erkek olsaydın balık tut sat derdim ben şahsen gidince ole yapcam aylık 100 tl kazandirsin yeter :D
Dilin varsa çeviri yap 😊
İngilizce biliyorum nasıl oluyor peki
Hemen bakıyorum
Web tasarım işinden ne kadar anlıyorsun? mesela bir site istesem tasarlayabilir misin?
Evet tasarlayabilirim zamaninda okudugum liseden bölüm 1. Ligi ile ayrılmıştım
cebinde ne kdr var bilmiyorum ama kupon yap 4-5 katına bas tutarsa tutar :)
stand elemanlığı yap. günlüğü 50 lira civarı.
bir fikrim var özele gelirsen detayını yazarım
bır suru alternatıf var bunun ıcın
Bet365 de blackjack oyna.
part time bir yerde çalış
Simit sat
Sadece 2 günde mi. ?
Evet maalesef
İddaa oyna.
Param hiç yok cebimde abonman akbil var o kadar o da 1 aylık..
Oww baya kötüymüş ya üzüldüm adına burada sana yardımcı olucak kimse yok sen o ayak yapanları geç Sen bence part time iş bul günübirlik iş veya.
Çalışabilecek durumda değilim sadece internetten vs para kazanabilirim o da programcilikla alakali mevzular
Bu devirde herkes anlıyor o bahsettigin dalgalardan o yuzden imkansız denileblir Umarım bulursun dicek birşey yok.
Dilenerek
Kazı kazan
İddaa
buldun mu parayı?
50 lira açığım kaldı onuda bulurum bir yerden yarına kadar
bulmadınsa özele bekliyorummm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar