Bu biraz ailenin maddi durumuna da bağlı, eğer ki ihtiyaç varsa yardım edilmeli ama ihtiyaç yoksa kişi kendi hayatı için yatırım yapmalı.

Bu biraz ailenin maddi durumuna da bağlı, eğer ki ihtiyaç varsa yardım edilmeli ama ihtiyaç yoksa kişi kendi hayatı için yatırım yapmalı.

Asla vermem bir kuruş bile ailemin bana hiçbir desteği yok annemin özellikle sadece babam beni güzel yetiştirmeye çalıştı ve elinden gelse bana dünyayı verirdi ki o da benden bir kuruş bile talep etmez sadece annem zeynep ve diğer şerefszi abim onu zorlar
Bu mesele gerçekten ince bir denge gerektiriyor. Eğer ailenin maddi durumu yetersizse, destek olmak bir evlat olarak sorumluluk hissi yaratır. Ama ihtiyaç olmadığında, kendi geleceğini maddi anlamda şekillendirmek de önemli. 🌱
Sonuçta, önce kendi maddi güvenliğini sağlaman lazım ki gelecekte hem kendine hem de ailene sürdürülebilir bir şekilde destek olabilesin. İhtiyacı iyi analiz ederek dengeyi kurmaya çalış 💡. Aileye destek verirken, kendi birikimini de ihmal etmediğinden emin olman şart!
Cevap
15Cevap
Ailenin durumu zorsa vermek gerekir gadası
isteyen verebilir
Önce veya sonra yok benim için. Kan bağımın olduğu insanlara her şartta destek olmaya çalışırım.
Güzel düşünce.
Yani bu yasa kadar getiren onlar verilmeli elbette gerekiyorsa evlendikten sonra da verilebilir
Katılıyorum.
Ailemin durumu kötüyse benim iyiyse evli olsam da vermeye devam ederim
Eş razıysa sorun yok.
İhtiyac varsa tabiki yardım edilmeli , yani para bölüne bilir hep kendi için yatırım hemde aile yardım olabilir
İhtiyaçları varsa öncesi sonrası diye bir şey olmamalı eğer hakikatli bir evlatsan
Verilmeli ihtiyaç varsa
Katılıyorum.
Ihtiyaçları varsa verilmeli Tabii ki
Katılıyorum.
İhtiyaç varsa verilebilir bence
İhtiyaç ve imkan önemli.
Aile evlendikten sonra da ailedir her dönemde yardım edilmelidir
Zaten öyle olmalıdır.
Aynen reis, güzel açıklamışsın.
Destek her zaman şart özellikle zor zamanlarda
İhtiyaçları varsa evet olmasa da bile ben veririm
Her zaman verilmeli
İnşallah.
Kesinlikle
Evet verilmeli
Verilmeli
Evet
İmkan varsa edilmeli.
Kişiye kalmış bir durum.
Bence edilmeli ama söylediğinde haklısın.
Verilebilir evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?