Malum kış geldi ve zaman kış tatili zamanı, yaz veya kış fark etmeksizin tatil için kredi çeker misiniz?

Malum kış geldi ve zaman kış tatili zamanı, yaz veya kış fark etmeksizin tatil için kredi çeker misiniz?

Benim mantelitemde her zaman param yoksa eglence de yik vardir. Bu parasiz kalmamak icin beni kamcilayan dusuncelerden biridir. Kendime ceza olarak o krediyi cekip tatile gitmem ki bir daha o duruma dusmemek icin aklim basima gelsin...
Tabi bu durum sürekli devam da edebilir.
Tatil insanın stresli ve yoğun iş hayatından uzaklaşıp kendisine bir mola verdiği bir aktivitedir.
Tatile gitmek için kredi çeker isen geri döndüğünde verdiğin mola seni daha sıkıntılı bir hayata sokacağından anlamını yitirmiş olur.
Tatil yapmak harika bir fikir, özellikle ruhunu dinlendirmek ve stresini atmak için. Ancak tatil için kredi çekmek biraz riskli olabilir. Kredi, acil veya uzun vadede fayda sağlayacak şeyler için daha mantıklı olabilirken, tatil genelde anlık bir keyif. Öncelikle harcamalarını gözden geçir, varsa birikimlerini değerlendir. 🎿🌴
Eğer mutlaka kredi çekeceksen, ödeme planını netleştir; tatil dönüşü borçlarını düşünerek stres yapmamak önemli. Keyifli bir tatil, huzurlu bir şekilde geri ödenen borçlarla daha keyifli olur. 🏖️😊
Cevap
12Cevap
Faizin hiçbirşeyine bulaşmak istemem gadası param varsa giderim yoksa gitmem
benim için değil.
Değil, saçma. Varsa gidilir, yoksa gidilmez. Tatil için kredi çekip on sen ödeyen kafasızları bilirim.
O da onların kafasızlığı :)
Ah şu kartlar, krediler :D
2-3 günlük tatil için aylarca çalışıp taksit ödeyemem.
Mantıklı.
Çekmem param yoksa tatile gitmenin ne anlamı var
Yani ne manağ?
Eskiden mantıksız derdim ama artık paranın bir değeri kalmadı. Çekin çekin gidin.
Çekmem, maaşımdan arta kalanlarını harcarım.
Faize girmem
İnşallah.
İhtiyaçlar ve taleplere engel olamıyoruz diyelim.
Ben çekerdim
Eğlenceyi seviyoruz.
yaz için çek kış neymiş
Hiç değil
Çekilmez
Değil
Mantıklı değil
Değil
Bence gereksiz.
Mantıklı, yapılabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?