Karı gibi kocam var?

Bok gibi bir evliliğim var insanlar ev araba alırken biz sanki dibe doğru gidiyoruz ben memurum evin bütün maddi manevi geçimi bende. Altınları var düğünden kalma onları satıp ustunede kredi çekelim ev alalım dedim küçük kızım var kirada surunmeyelim dedim ama banka eşimin kefilligini kabul etmedi hesap hareketinde para giriş çıkışı yoktu çünkü esnaf elden alıyor vergiden dolayı neyse kaynanam öğretmen emeklisi o kefil olsun dedim bankacı arkadaşı aradık çok gecikmesi var ödemeleri çok olmaz dedi kaynanamin havuzlu sitede evi yazlığı birde kayinbabamdan aldığı maaş var bu kadın nasil geçinemiyorum bu kadar kartlara borç yapmış anlamadım neyse yazlığı satsın hem bize yardım etmiş olur hem 70 yaşına gelmiş borcunu kapatır borç ödemez dedim kadın 2 aylığına buralardan kaçıyorum demiş satmak istememiş ablalar okul müdürü gibi bir şeyler kefil onları göster dedim kocama ben ağız eymem diyor kefilimiz olmadığı için ev alamıyoruz gidip evi görüp ikimizde begenmistik bankacı kefil olsa olurdu demiş ama benim saf kocam ablalarimdan istemem diyor ya aile hangi günler için var anlamıyorum borç bizim borcumuz zaten

Karı gibi kocam var?