Diğer Kocama yapıyorum başka eşler de yapıyo mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkese iyi günler , eşim poposunun kaşınmasından çok hoşlanıyor yeni evliyiz diyebilirim , sizde başka eşler de eşinin poposunu kaşıyor mudur? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Arkdaslar neden bunu kötü bişey olarak düşünüyorsunuz ben istediğim zaman oda beni kaşıyor Kocama yapıyorum başka eşler de yapıyo mudur? Cevapla Evlilik Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Haz veriyordur ondan hoşuna gidiyordur hahahhayt çok iyi olursa sevgilime yapcam veya istiyecem 1 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Beygir mi bu ya oldu olacak kavşağı al tımar et 1 0 Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Smcnskdkdk vay bee nasip olur mu sjfjksndn 1 0 Yorumla
plotonikmervee23 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Popo kaşımak mıı harikaa kızz😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Biz mı anormaliz merak ettim o yüzden sormuştum galiba değiliz 😂 Yorumla plotonikmervee23 +1 yıl Yok kız ne anormali millet neler yapıyorr😂 Yorumla plotonikmervee23 +1 yıl Ayyy seni de mi kaşıyorr😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet herşey karşılıklı bu hayatta 😁 Yorumla plotonikmervee23 +1 yıl Yaaa sen ne güzel kızsın 😂sohbetin sarıyorr hee Yorumla
bayram06_40 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl yok daha neler kendi kendine kaşıyamıyor mu 1 3 Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Trol soruda bile seviye düştü. Yorumla bayram06_40 +1 yıl @Neyzenahmet aynen oldu olacak bir birlerinin pisliklerini temizlesinler :) Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Ahhh ah o eski trol oltacıları özledim yahu. Bunlar misinayla trole çıkmış 😄😄😄 Yorumla
lickkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl He kaşıntısını alıyom bazan 1 1 Yorumla lickkkk +1 yıl Nereni kaşıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Haz veriyordur ondan hoşuna gidiyordur hahahhayt çok iyi olursa sevgilime yapcam veya istiyecem
Beygir mi bu ya oldu olacak kavşağı al tımar et
Bir kez daha soğudum evlilikten
Smcnskdkdk vay bee nasip olur mu sjfjksndn
Popo kaşımak mıı harikaa kızz😂
Biz mı anormaliz merak ettim o yüzden sormuştum galiba değiliz 😂
Yok kız ne anormali millet neler yapıyorr😂
Ayyy seni de mi kaşıyorr😂
Evet herşey karşılıklı bu hayatta 😁
Yaaa sen ne güzel kızsın 😂sohbetin sarıyorr hee
Kedi değilse herks hoşlanmaz 😂🤣
Töbest ya kendi kaşısın :PP
yok daha neler kendi kendine kaşıyamıyor mu
Trol soruda bile seviye düştü.
@Neyzenahmet aynen oldu olacak bir birlerinin pisliklerini temizlesinler :)
Ahhh ah o eski trol oltacıları özledim yahu. Bunlar misinayla trole çıkmış 😄😄😄
neler yapanlar var bunlar hiç bişey :D
He kaşıntısını alıyom bazan
Nereni kaşıyor
yapmaz mıyız be evlenince olur gibi
Iyyyy ciddimisin kendi kaşiyamıyormu poposunu
Bacim mal misin sen
Hayır yapmıyoruz
Elinle her yeri oyna
Ne pis insansınız