Lütfen beni yargılamayın napıcam ben :(?

Kendim çalışan bir bayanım ama paramın yarısı borçlara gidiyor yarısınıda aileme veriyorum. ailemin borçlarımdan haberi yok söyleme gereği duymamıştım :( annemin de kötü günler için bir cüzdanın da biriktirdiği altınlar var. Yerini biliyorum bir kaç kere başıma bir şey gelirse yeri burada diye göstermişti. geçen ay o altınlardan bir kaç tane aldım tamamen paraya ihtiyacım olduğu için ve yerinede koyacaktım fark etmeden zamanla elime para geçtikçe. ben şu an iş işin şehir dışındayım annemde bunların eksikliğini dün fark etmiş sen mi aldın diye beni aradı hayır dedim:( söyleyemezdim gerçeği zaten babamla aram kötü bir şey olsada beni gırtlaklamak için yer arıyor. Anneme dedim zaten borcum var ben alsaydım borcumu kapatırdım param olurdu kaçar giderdim ben almadım dedim. beni baya sıkıştırıp ağzımı aramaya çalıştı. bugün tekrardan arayıp babamla cüzdanı karakola götürüp parmak izi alacaklarını söyledi cüzdandan tırstım ama bozuntuya vermedim alın mantıklı düşünmüşsünüz diyebildim sadece :( annemde kim olursa olsun sen olsan bile babam senden şikayetçi olacak bilgin olsun filan dedi :(
Napıcam ben gerçeği söyleyemem öldürürler beni zaten vicdan azabı çekiyorum geri koyacaktım ben o altınları :(
Güncellemeler
6 ay
Yardım edin lütfen :(
Lütfen beni yargılamayın napıcam ben :(?