Arkadaşınızdan borç aldığınız da sizden istiyor mu?

Arkadaşım üvey babasını sevmiyordu sonra bize kalmaya geldi tabi annem Allah rızası için gel dedi ev işi desen anca yapıyordu çalışıyordu çalıştığı halde eve hiç bir katkısı yoktu 4 kardeşiz babam ile ayrılar ev kira bir de o çıktı üstelik eşyalarımı kullanıyordu ve birikmiş bir parası da vardı annem bundan borç istedi ve ondan aldığı para ile de ful bize harcadı yani gram altın almış ondan 6 tane falan 2.5 sene bizimle yaşadı sonra ananesinin yanına gitti orada yaşıyor şu an ve annem ona 1 gram altını verdi afedersiniz de sırf ailesi onu darlıyor diye burada kalıyordu resmen geceleri dışarı çıkıyordu ırospuluk yapıyordu evi otel gibi kullanıyor resmen şu an aynı evde yaşamıyoruz annemden gram altın parasını istiyor annen ne zaman verecek diye ve annemin verebilecek gücü yok şu an burada kaldığına say onları birdaha da isteme dememek için kendimi zor tutuyorum sinir de oluyorum bir yönden annem saçmalama ben ona söz verdim vercem diye diyor Allah rızası için baktım falan diyor da arkadaşlar ben aynı fikirde değilim ya sizin fikrinizi merak ediyorum
Arkadaşınızdan borç aldığınız da sizden istiyor mu?