nereye gitsek ama nereye elini hiç cebine atmıyor ama beni arabasıyla işten alıyor bugün çay içtik kasaya gitti 30 tl dedi adam beni çağırdı canım 30 tl verir misin diye aşırı soğudum ya ağlayacam sinirden
1 ay
Cevap
9Cevap
Ona söyle bunu? “30 tlyi benden mi esirgiyorsun, aşkolsun.” de çok germeden ortamı.
Ben hiç hesap ödetmem ya :(;yaptıgı yanlış seni saf görüyor demek
col kotu bi durum ya ne bicim svgilin var senjn oyle
30 tl icin seni cagiriyo bide e zi k duruma dusmektendemi utanmiyo cok kotu bi durum 30 tl parami ya yazik
calismayan gencler bile gunluk 100 tl. sigaraya veriyo su an 100 vs 200 harciyo calismadigi halde seninki 30 tlyi cok goruyo heralde😂
Belki de yanında yoktur mk adam atm mi
canım hep böyle hep bi yere giderken elim cebimde gidiyorum artık ben yemem sen ye diyor tek yiyemiyorum ona da yediriyorum kendimi kötü hissediyorum artık
O zaman ayrı
Ağlama ayrıl kuzum o ağlasın 30 ₺ paramı
çorba içelim mi diyorum ben yemem sen ye diyor ben ısmarlarım desem tamam der hep böyle hep
işlerimi görüyor getirip götürüyor bi isim oldu mu hallediyor ne bileyim ya ya fa acik acik seninle bi yete girmem diyecem
kanka ayrılalım belki zengin bulursun vs demiş yol verecem kötü olmadan bitirmek istidum iyi oldu
Buna erkekte adamda denmez
O erkeği hak etmiyorsun ayrıl
Cimri insanla ömür gitmez
itiyor ya aşırı itiyor ben Bi iş yeri acıyorum şimdi kolumdaki bileziği bakıyor olmadı bunu bozdurursun diye ben de olmadı zengin birini bulurum dedim kolumdaki bilezige bakmayacak birini dedim indim arabadan sinirleniyor bide
Haklısın
Öyle pinti pis biriyle ne diye devam ediyorsun ki
30 TL için de rahatsız edilmez ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah… Anladığım kadarıyla kafan biraz karışık ve içinde birikmiş bir hayal kırıklığı var. Haklı ya da haksız demek yerine, durumun ilişki açısından sağlıklı olup olmadığını sorgulamak daha doğru olur 🌱.
Partnerler arası denge, sadece maddi değil manevi olarak da önemli. Eğer sürekli sende birikmiş bir "tek taraflı yük" hissi varsa, bu durum seni yıpratabilir. Ona içinde bulunduğun duygusal durumu açık bir şekilde anlatmanı öneririm. Parayı kim ödüyor kısmı bir yana, asıl konu duygusal tatmin ve desteğin paylaşılması.
Bu arada net bir sonuç çıkana kadar kendine fazla yüklenme. Bazı şeyleri konuşmadan çözmek imkansızdır. Sen de hislerini paylaş ve karşılıklı bir anlayış zemini yaratmaya çalış. Çünkü ilişkiler de işin bir tür ekip çalışması ✨.