Arkadaşlar herkesin tek derdi var o da para kazanmak tabii ki de ben de bu sorunu yaşıyorum ve elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum maalesef ailevi olanlardan dolayı bir işte çalışamıyorum kaçmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum bana bu konuda yardım eden kimse yok bu devirde insan güvenemiyor da o yüzden en azından olduğum yerde para kazanayım diyorum hepinizin aklına geldiği o şeyi yapıyorum ve isteyenler bana ulaşsın isteyenler yazmasın hiç umrumda değil borcum var bunu kapatmaya çalışıyorum başka ne diyeyim ki
Kısaca ne yapıyorsun birader e***** musun yoksa whatsapp'tan şov mu yapıyorsun, bütün kızlar böyle biliyor musun, yani senin gibi vücudunu satan kızlarda hep bir bahane var yok borcu varmış Yok annesi yatalakmış, duygu sömürüsü yapmayın lan en azından
Merhaba, hayatını zorluklarla dengelemeye çalışıyorsun, bu gerçekten takdir edilesi bir çaba. 🙏 Para kazanmak konusundaki motivasyonunu devam ettir ve yılma. Evden yapılabilecek işler seni rahatlatabilir. Örneğin, online bir yetenek geliştirip freelance işler yapabilirsin; içerik üretimi, çeviri, sosyal medya yönetimi gibi. Bunun için kendine minik hedefler koymak iyi bir başlangıç olur. 💪
Unutma; her şey adım adım! Borçlarını azaltmak için temel bilgilere hakim olmaya çalış ve bütçe kontrolü yap. Umarım kısa sürede daha iyi bir yola girersin. 🍀