Hakkımdaki düşüncelerinize açığım Canlar. Gönlünüzden geçeni yazabilirsiniz 😃

Hakkımdaki düşüncelerinize açığım Canlar. Gönlünüzden geçeni yazabilirsiniz 😃

Mesaj olarak 1-2 kez konuştuk sadece :D oda çok kısa yani film ve dizi izlemeyi seviyorsun diye bilirim. kitap okumayı da seviyorsun anime izlemeyi de seviyorsun sanırım.
Animelerle pek aram olduğu söylenemez 😃 uzak doğu yapımı çizgi yapımları seviyorum diyorsak o doğrudur
İyiymiş. bu arada ekleyim kendi halinde birisin bir kere bile olumsuz yanını görmedim. :D
İnsan ne yaparsa kendine yapar barış. Ben de eskiden çok hatalar yaptım, hatalarımdan ders çıkarmamın sonucu böyle düşündürüyor olabilirim. Ama kimsenin kusursuz olmadığını bildiğimiz gibi bende kusursuz değilim. Sadece yanlışlarımdan doğruları öğrendim canım kardeşim 😊
Saol kardeşim :) tabi herkesi tanıyamam ama gördüğüm kadarıyla olanı söyledim. bende tabi ki geçmişte yanlışlarım oldu ama önemli olan şu an nasıl düşündüğümüz bence
Haklısın 😃 ben Reel Steel izlemeye kaçar. Dün internette sıkıntı yaşadığım için 36. dakikada bırakmıştım
İyi seyirler bende witcher 3. sezona başlayacağım yakında :D
Cevap
4Cevap
Kendi halinde bir arkadaşsın. Senin kimseye zararın olmayacağını düşünüyorum
Teşekkür ederim 😃
Kendi halinde gibi duruyorsun ama bilemedim.. Arka planda bir haltlar yiyor musun, bilemem.. 😄
İçim neyse dışım da öyle. Arkaplanda dört dörtlük işler yapmıyorum, gizlemem de ne yapacağımı “özel durumlar” dışında. Onlar da özel olduğu için 😄
He tamam anladım..(!) 😄
Tanımıyorum ama sanırım sık sık soru soruyorsun.
Doğru, bir ara soru sorma motivasyonumu kaybetmiştim neredeyse 1 ay düzenli soru sormamıştım 😃
Sizi henùz tanimiyorum
Henüz tanımıyorm
Tanımıyorum
hiç tanımıyorum
tanımıyore
Hiç.
Tanımıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?